| ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Κυρ 19 Ιουλ 2009, 20:49 | |
| αχ βρε παλιοροσσι ποτε θα αφησεις τον μικρο να χαρει???? :grgrw: :grgrw:
ολο την σημαια του περημενει να παει να καρφοσει και στο τσακ ................ βαζεις το πανο με της 100 νικες σου και εξηγεις πως εγιναν!!! :sbdf:
σταματα πια!!!!! θα τον παρουνε τα κλαματα τον μικρο,,,,,,,,,, :( :( :( | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Κυρ 19 Ιουλ 2009, 22:12 | |
| - nasos-v έγραψε:
- αχ βρε παλιοροσσι ποτε θα αφησεις τον μικρο να χαρει???? :grgrw: :grgrw:
ολο την σημαια του περημενει να παει να καρφοσει και στο τσακ ................ βαζεις το πανο με της 100 νικες σου και εξηγεις πως εγιναν!!! :sbdf:
σταματα πια!!!!! θα τον παρουνε τα κλαματα τον μικρο,,,,,,,,,, :( :( :( Nασο μην υποτιμας το μικρο ακομα δεν εχει πει τη τελευταια του λεξη και το ξερει καλα αυτο ο γιατρος :vwrv: απλα δε βιαζεται :betvt: | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Κυρ 19 Ιουλ 2009, 23:06 | |
| - nasos-v έγραψε:
- αχ βρε παλιοροσσι ποτε θα αφησεις τον μικρο να χαρει???? :grgrw: :grgrw:
σταματα πια!!!!! θα τον παρουνε τα κλαματα τον μικρο,,,,,,,,,, :( :( :( ετσι ετσι....του χρονου που θα ειναι στην χοντα θα δουμε καλες μαχες με τον μικρο! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Δευ 20 Ιουλ 2009, 00:35 | |
| ρε παιδια..τοσο καιρο αρρωστος ο Στονερ,ξερω ξερω τι φταει...ναι ναι.. φταιει ο λορενζο που κανει το γιατρο να ασχολειται μονο μαζι του..
αντε ρε γιατρε..κανε το καλο..ριξτου κ αυτον ενα προσπερασμα στη τελευταια στροφη στο donington να τον γιατρεψεις μια κ καλη..! :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Δευ 20 Ιουλ 2009, 08:57 | |
| περα απο την πλακα ο μικρος ειναι παρα πολυ καλος!!!
πρεπει ομως να παει σε μια αλλη ομαδα σαν πρωτος οδηγος για να δουμε τρελες μαχες!!
γιατι να το κρυψω..........ειμαι ροσσακιας ρε παιδια.... τι να κανω?????? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Δευ 20 Ιουλ 2009, 10:35 | |
| - nasos-v έγραψε:
- περα απο την πλακα ο μικρος ειναι παρα πολυ καλος!!!
πρεπει ομως να παει σε μια αλλη ομαδα σαν πρωτος οδηγος για να δουμε τρελες μαχες!!
γιατι να το κρυψω..........ειμαι ροσσακιας ρε παιδια.... τι να κανω?????? Κι εγω Ροσσακιας ειμαι :P αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται με το μικρο θα τα βρει πολυ σκουρα μεχρι το τελος της χρονιας θα το δειτε | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND Δευ 20 Ιουλ 2009, 19:00 | |
| και εγώ μια από τα ίδια...με το αφεντικό (Rossi) είμαι, άλλα η αλήθεια να λέγεται....ο Lorenzo μπορεί να τον φάει άνετα τον γιατρό, απλά δεν έχει την πείρα του, για αυτό δεν μπορεί να τον περάσει. είναι ο μόνος που ήρθε στα moto gp και κατευθείαν τσαμπουκαλεύεται στον Valentino..! ένας ακόμα καλός οδηγός είναι Dovizioso άλλα δεν μπορεί να πάρει βάθρο ρε γ@μωτ* την μια μένει από λάστιχο, την άλλη τον περνάει ο άλλος στην τελευταία στιγμή, θα έρθει και η σειρά του όμως.. εντάξει ο Stoner έκανε μια καλή χρονιά με το παλιό-ducati του και νόμιζε ότι είναι αυτός το αφεντικό είναι πολύ καλός οδηγός, είναι ο μόνος που φτάνει το ducati ψηλά, άλλα αν δεν αλλάξει μηχανάκι θα είναι στις θέσεις που είναι και τώρα (3ος-4ος) και κάποια στιγμή θα πάει και παρακάτω..!! | |
|
| |
| ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND | |
|