Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
μόλις πιάσει δουλειά και σταματήσει η χορηγεία του ντάντι θα βγάλει βίντεο "σταματήστε να μου μειώνετε τον μισθό"
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: κλαιωωω....... Τρι 03 Δεκ 2013, 21:29
το τυπακι ειναι αλλου για αλλου την αλλη φορα πιτσα ...
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: κλαιωωω....... Τρι 03 Δεκ 2013, 21:31
Εμενα γιατι μου θυμιζει τον Μιου οταν φορτωνει λιγο;
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: κλαιωωω....... Τρι 03 Δεκ 2013, 21:37
Μιου τερμα. Σε παω στο μαγειρειο να πιουμε μπυρες και μολις τελειωσουν οι Καισερ θα σε τραβαω βιντεο!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: κλαιωωω....... Τρι 03 Δεκ 2013, 21:50
Vortex έγραψε:
Μιου τερμα. Σε παω στο μαγειρειο να πιουμε μπυρες και μολις τελειωσουν οι Καισερ θα σε τραβαω βιντεο!
επρεπε να σε ειχα την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει με κατι παιδια . μπαινω μεσα και βλεπω 12-13 μπυρες και τους λεω : καισερ τελος για τους αλλους . αυτες ειναι δικες μου . αλλες εχεις? αυτες δεν θα φτασουν ... αρχισε τα ελα μωρε τωρα σιγα κτλ ... εδωσε και 2 σε μια παρεα ... με φανταζεσαι μετα που ειχαν τελειωσει οι καισερ και ειχε μονο αμστελ ...
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: κλαιωωω....... Τρι 03 Δεκ 2013, 21:57
Miou έγραψε:
Vortex έγραψε:
επρεπε να σε ειχα την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει με κατι παιδια . μπαινω μεσα και βλεπω 12-13 μπυρες και τους λεω : καισερ τελος για τους αλλους . αυτες ειναι δικες μου . αλλες εχεις? αυτες δεν θα φτασουν ... αρχισε τα ελα μωρε τωρα σιγα κτλ ... εδωσε και 2 σε μια παρεα ... με φανταζεσαι μετα που ειχαν τελειωσει οι καισερ και ειχε μονο αμστελ ...
Μίου: Γαμ*&^$ το σπίτι... και σου είπα οι kaiser τέλος για τους άλλους! Τι δε καταλαβαίνεις! Παλιομα.... Απλή φράση θα τις πιω όλες εγώ!
κλαιωωω.......
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης