vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Επιλογεας ταχυτήτων,gsxr 1000 k8 Τετ 25 Δεκ 2013, 13:47 | |
| Καλημερα και καλα Χριστούγεννα..έκανα λαλακια όταν άλλαξα μαρσπιε και δεν έβαλα κόντρα παξιμάδι και πλέον αγνοείται η βέργα που συνδέει μαρσπιε με σασμαν..Αν έχει κάποιος κατι υπόψη ντου ας μου στείλει πμ..ευχαριστώ και καλές γιορτες | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογεας ταχυτήτων,gsxr 1000 k8 Παρ 27 Δεκ 2013, 09:51 | |
| βαγγο εχω να σου δανεισω να βολευτεις μεχρι να ανοιξει η συζυκι ή να αγορασεις αλλο απο εξω ... εχω 2 διαφορετικους . λογικα καποιος απο τους 2 θα σου κανει .. το τηλ μου το εχεις νομιζω παρε να κανονισουμε ... | |
|
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Απ: Επιλογεας ταχυτήτων,gsxr 1000 k8 Τρι 31 Δεκ 2013, 21:46 | |
| - Miou έγραψε:
- βαγγο εχω να σου δανεισω να βολευτεις μεχρι να ανοιξει η συζυκι ή να αγορασεις αλλο απο εξω ...
εχω 2 διαφορετικους . λογικα καποιος απο τους 2 θα σου κανει .. το τηλ μου το εχεις νομιζω παρε να κανονισουμε ... Έτρεχα με τη δουλεια και ήμουν εκτός σύνδεσης δυο μέρες.. Θα σε παρω αύριο απογευματάκι να κανονίσουμε αν ειναι..Σε ευχαριστώ,καλη χρόνια να εχεις!! | |
|