Greek GSX-R forum
μια βοηθεια για φορμα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
μια βοηθεια για φορμα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

μια βοηθεια για φορμα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
μια βοηθεια για φορμα Poll_l10μια βοηθεια για φορμα Poll_c10μια βοηθεια για φορμα Poll_r10 
JIMK7
μια βοηθεια για φορμα Poll_l10μια βοηθεια για φορμα Poll_c10μια βοηθεια για φορμα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

μια βοηθεια για φορμα

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

μια βοηθεια για φορμα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΚυρ 12 Ιαν 2014, 20:51

βρηκα μια ολοσωμη Richa σε αγγλικο μαγαζι σε παρα πολυ καλη τιμη και θα ηθελα μια βοηθεια
απο οποιον εχει εμπειρια απο την μαρκα αυτη σχετικα με τα μεγεθη...ειναι normal οπως Mtech,
Dainese και IXS που ειχα? ειμαι 1.70 και 105 κιλα...θα μου κανει σαν μεγεθος το 58??? δεν με
ενδιαφερει το μηκος στα μανικια και το μηκος στο παντελονι...αυτα θα τα φτιαξω...μιλαω για
το αν θα με χωραει...υπ' οψιν δεν μ' ενδιαφερει να χρησιμοποιω κροκοδειλο και οι φορμες που
ειχα σαν 56 νουμερο μου εκαναν μεχρι που περασα τα 98 κιλα...μετα δεν με χωρουσε το παντελονι.

αυτη βρηκα >>> http://www.megamotorcyclestore.co.uk/richa-assault-one-piece-leather-motorcycle-suit-black-white/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Τρι 14 Ιαν 2014, 17:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://ghostkon.wix.com/motomania
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΚυρ 12 Ιαν 2014, 21:18

Κωτσο ειχα εγω,  εχουνε στενη γραμμη απο οτι εισαι ενα νουμερο μεγαλυτερο hallo 
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΚυρ 12 Ιαν 2014, 21:22

G.E.B. R-09 έγραψε:
Κωτσο ειχα εγω,  εχουνε στενη γραμμη απο οτι εισαι ενα νουμερο μεγαλυτερο hallo 

ευχαριστω  beer  ξεχασα να πω οτι ολες οι φορμες που ειχα ηταν διαιρουμενες...αυτη θα ειναι η πρωτη ολοσωμη...ισχυουν τα ιδια?
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΚυρ 12 Ιαν 2014, 21:28

Ναι για ολοσωμη μιλαω και εγω  beer 
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΚυρ 12 Ιαν 2014, 21:37

ok, ευχαριστω και παλι...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΔευ 13 Ιαν 2014, 10:23

εγω οσες ολοσωμες δοκιμασα επρεπε να παιξω τουλαχιστον 1 νουμερο πιο πανω σε σχεση με την διαιρουμενη . ιδιας μαρκας

σε διαφορετικες μαρκες 2-3 νουμερα...
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΔευ 13 Ιαν 2014, 13:49

το 56 μου ειναι μικρο...τι διαολο? θα παω για το μεγαλυτερο που υπαρχει? το 60? τοσο πολυ παχυνα γ@μωτο?
GSX-R 1000
Normal gixxer
Normal gixxer
GSX-R 1000

Άντρας Όνομα: : Θανασης
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 346
Αγωνιζόμενος : Μπαααααα
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΔευ 13 Ιαν 2014, 21:28

^για richa ολοσωμη υπολογισε 2 νουμερα παραπανω.....αν σε νταϊνες εβαζες 56 τοτε σε ριχα πας 60. παραειναι στενη η φορμα τους!!
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΔευ 13 Ιαν 2014, 22:19

μαλλον βρεθηκε αγοραστης για την δικη μου φορμα (θα ξερω το σαββατοκυριακο) και αλλαγη σχεδιων, παω
γι' αυτη http://www.megamotorcyclestore.co.uk/ixon-famous-motorcycle-2pc-suit-black/   cheers υπαρχει
σε 3XL που σημαινει 60 νουμερο μιας και η 56 που ειχα αντιστοιχει σε XL...ειναι και διαιρουμενη και απ' οτι ειδα
απο την 56 που εχω χρειαζομαι ενα και κατι νουμερο μεγαλυτερο αρα πιστευω θα ειναι οκ ακομη κι αν υπαρχουν
μικροδιαφορες λογω μαρκας...ευχαριστω για την βοηθεια και αν υπαρχει καποιος με εμπειρια σε IXON ας πει καμια γνωμη.

μια βοηθεια για φορμα B6yl
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΤρι 14 Ιαν 2014, 10:28

ixon ειναι η ολοσωμη μου .... galactica το μοντελο ... μια βοηθεια για φορμα 98a603e1940a8f9204f68a90703d47ea_XL
σε νταινεσε διαιρουμενη φοραω 44 παντελονι 44 μπουφαν(το καλοκαιρινο) εχω και ενα 46ρι (το χειμωνιατικο) σε ολοσωμη ηθελα το 46-48 .

στην ixon ηθελα το 50 και τελικα πηρα το 52 για να ειμαι ανετος με τον κροκοδειλο και να εχω περιθωριο και για οταν παχυνω λιγο ακομα .

τελικα αδυνατησα αντι να παχυνω και κολυμπαω στην ιχον  lol!
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μια βοηθεια για φορμα   μια βοηθεια για φορμα EmptyΤρι 14 Ιαν 2014, 12:18

βαδιζω σωστα λοιπον  lol! 

μια βοηθεια για φορμα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Φορμα Alpinestars
» Ολοσωμη φόρμα 58-60
» Oλοσωμη φορμα SPYKE

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com