| ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... | |
|
+6T.R.E JIMK7 gat0s panosk8 nasos-v DrIoannis 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τετ 22 Ιουλ 2009, 21:23 | |
| Μετά την απόφασή μου για τοποθέτηση τελικού εξάτμισης και φίλτρου αέρος είπα να κάνω σωστή δουλειά και να βάλω BAZZAZ ZFI.Το συγκεκριμένο gismo ρυθμίζει καύσιμο (ελέγχει και τις 8 πεταλούδες)και παίρνει από τον αισθητήρα λ μετρήσεις(ZAFM αγοράζεται ξεχωριστά).Η τοποθέτηση είναι απλή χωρίς μεγάλη δυσκολία.Για να έχουμε καλύτερες μετρήσεις θα πρέπει να μπλοκάρουμε την pair valve(βάζει φρέσκο αέρα στην εξάτμιση).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Τετ 22 Ιουλ 2009, 21:28, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : την μεγαλωσα λιγακι..!!) | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τετ 22 Ιουλ 2009, 21:31 | |
| Μετά την τοποθέτηση και την ρύθμιση που θέλουμε για το μείγμα αέρος καυσίμου του συστήματος ΒΑΖΖΑΖ ξεκινούν οι μετρήσεις.Στο πακέτο παρέχεται χάρτης για slipon και για μαμά εξάτμιση.Ξεκινάμε φορτώνοντας τον χάρτη slipon και κάνουμε 2-3 ανοίγματα με 3η-4η για αρχή με σταδιακό άνοιγμα γκαζιού.Μετά το συνδέουμε μέσω της παρεχόμενης θύρας USB με το PC και ανακτούμε τα δεδομένα.Βλέπουμε κάτι σαν αυτό. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τετ 22 Ιουλ 2009, 21:32 | |
| Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αρκετές φορές σε σχετικά μικρών χρονικών περιόδων διαδρομές.Όταν έχουμε μετρήσεις για το μεγαλύτερο εύρος στροφών και άνοιγμα πεταλούδας πάμε για δοκιμές μεγαλύτερης διάρκειας.Μπορεί να κρατήσει μετρήσεις για πάνω από 2 ώρες! Προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα.Το καλό είναι ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Πεμ 23 Ιουλ 2009, 10:43 | |
| πρεπει να ειναι πολυ καλο μαραφετι αυτο το BAZZAZ..... στο επομενο μοτο θα βαλω στανταρ | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Πεμ 23 Ιουλ 2009, 14:47 | |
| - nasos-v έγραψε:
- πρεπει να ειναι πολυ καλο μαραφετι αυτο το BAZZAZ.....
στο επομενο μοτο θα βαλω στανταρ νασο εγω εχω αρχισει κ το βλεπω στον υπνο μου !! γιατι το ερωτημα ειναι..ΑΝ το ειχα,θα ειχε συμβει? λεω να το μελετησω στις σερρες το φθινοπωρο καλα! :aswe: :aswe: | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Πεμ 23 Ιουλ 2009, 17:57 | |
| - nasos-v έγραψε:
- πρεπει να ειναι πολυ καλο μαραφετι αυτο το BAZZAZ.....
στο επομενο μοτο θα βαλω στανταρ οντως ειναι!!!! Το συνηστω ανεπηφυλακτα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Πεμ 23 Ιουλ 2009, 19:56 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Παρ 24 Ιουλ 2009, 08:56 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Κι εγω επισης :vwrv:
εσυ δεν θα το συνιστεις ...... θα το βαλεις!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τρι 25 Αυγ 2009, 18:49 | |
| Μία φωτογραφία εν ώρα λειτουργίας | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τρι 25 Αυγ 2009, 19:37 | |
| Η καλυτερη πατεντα για να γεμησεις τον χαρτη απο το bazzaz στον δρομο :darg: [img] [/img] | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τρι 25 Αυγ 2009, 20:00 | |
| | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τρι 25 Αυγ 2009, 20:04 | |
| :gvrqwv: Εχω βαλει ηδη Νικο Η μαμα ειναι μεγαλητερη | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τρι 25 Αυγ 2009, 23:20 | |
| Tο έκανα αλλά με χρυσαφί μαρκαδόρο.Τον έβγαλα μετά με οινόπνευμα... | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τετ 26 Αυγ 2009, 20:55 | |
| φιλε T.R.E τη τρομπα φρενου εχεις;μπροστα πως ονομαζεται;[img][/img] | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Τετ 26 Αυγ 2009, 20:56 | |
| [quote="T.R.E"] - gat0s έγραψε:
- Η καλυτερη πατεντα για να γεμησεις τον χαρτη απο το bazzaz στον δρομο :darg: [img][/img]
φιλε T.R.E τη τρομπα φρενου εχεις;μπροστα πως ονομαζεται;[img][/img] | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Σαβ 19 Σεπ 2009, 17:34 | |
| Εγω εχω το GSXR 1000 K9 με εξατμισι και φιλτρο.αν βαλω το BAZZAZ ZFI!!! θα ειναι εφκολο να το περασω μονος μου η θελη καπιο ιδικο προγραμα που το εχει μονο η αντιπροσοπια?????αν γνωριζη καπιοσ ας με βοιθιση!!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:24 | |
| - sakisole έγραψε:
- φιλε T.R.E τη τρομπα φρενου εχεις;μπροστα πως ονομαζεται;
Η φωτογραφία είναι από το μηχανάκι του Γάτου,η τρόμπα φρένου είναι της Σουηδικής ISR :ec3c: | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Παρ 02 Οκτ 2009, 16:34 | |
| Το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο Bazzaz αλλά θα έχεις έτοιμο χάρτη απο το CD. Για ρύθμιση στο δρόμο πρέπει να αγοράσεις το ZFi Tuner ή να πας σε κάποιο συνεργάτη του Ελληνα αντιπροσώπου να στο προγραμματίσουνε. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που θα δουλέψει καλύτερα ενας έμπειρος και καλό είναι να μην γίνονται πειραματισμοί με τους ψεκασμούς αν δεν έχουμε γνώσεις γιατί παίζουν ανατινάξεις. Προσωπική γνώμη πάντα. | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Παρ 02 Οκτ 2009, 22:12 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Μετά την απόφασή μου για τοποθέτηση τελικού εξάτμισης και φίλτρου αέρος είπα να κάνω σωστή δουλειά και να βάλω BAZZAZ ZFI.Το συγκεκριμένο gismo ρυθμίζει καύσιμο (ελέγχει και τις 8 πεταλούδες)και παίρνει από τον αισθητήρα λ μετρήσεις(ZAFM αγοράζεται ξεχωριστά).Η τοποθέτηση είναι απλή χωρίς μεγάλη δυσκολία.Για να έχουμε καλύτερες μετρήσεις θα πρέπει να μπλοκάρουμε την pair valve(βάζει φρέσκο αέρα στην εξάτμιση).
Φιλε αν μπορεις να μας πεις ποσο θα κοστισει και τα δυο μαζι και ποιος θα κανει την εγκασταση...Την ρυθμιση στο μηχανακι θα την κανω μονος μου η εχεις να προτηνεις καποιον?Στο δικο μου εχω μια yoshimura r55 εβγαλα την πεταλουδα στην εξατμηση και φυσικα το φισακι απο τον εγκεφαλο και τωρα ψαχνομαι για περετερο βελτωση το σκευτομαι να βαλω το BAZZAZ | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... Σαβ 03 Οκτ 2009, 19:30 | |
| Αν δεν κάνω λάθος το Bazzaz κοστίζει 410 (τόσο μου είπαν για το δικό μου) και κανένα 400αρι το Tuner. Αλλιώς 150 η ρύθμιση χωρίς να αγοράσεις το Tuner και χωρίς να ασχοληθείς. ΚΑι φυσικά η ρύθμιση είναι στο δρόμο με τα πραγματικά φορτία και τα Ram Air σε λειτουργία και οχι σε Dynο. | |
|
| |
| ΒΑΖΖΑΖ ZFI ρύθμιση και μερικά μυστικά... | |
|