apachi10gr Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 09/08/2013
| Θέμα: δερματινο μπουφαν Δευ 27 Ιαν 2014, 00:26 | |
| θελω τα φωτα σας..εχω βρει ενα δερματινο χειμονιατικο μπουφαν που μου αρεισει πολυ εμφανισιακα..και με βολεψε πανω μου με τιμη 200 ευρω προσφορα μαζι με προστατευτικα πλατης..το κακο ειναι οτι η μαρκα ειναι MQP την οποια δεν την εχω ξανακουσει..κ ψαχνω στο γουγλη κ το δεν το βρισκω καν να το πουλαει καποιος αλλος ωστε να ανεβασω καμια φωτο..κ το καλο ειναι οτι ειναι μιση τιμη απο τα υπολοιπα που μου αρεσουν κ τα λεφτα στις μερες δεν ειναι για πεταμα..εχει χρησιμοποιήσει κάποιος προιον αυτης της εταιριας ωστε να την εμπιστευτω;σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.. | |
|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: δερματινο μπουφαν Δευ 27 Ιαν 2014, 00:57 | |
| Είναι έτσι το σήμα κατατεθέν; Για ψάξε λίγο μέσα εδώ μπας και το βρεις. Προσωπικά δε τη ξέρω σαν μάρκα, αλλά επειδή είναι άγνωστη δεν σημαίνει ότι έχει μάπα προϊόντα. | |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: δερματινο μπουφαν Δευ 27 Ιαν 2014, 00:57 | |
| ειναι 'made in China' δερματινα που πωλουνται παρα πολυ στην Αγγλια και μαλιστα σε υψηλες τιμες. μαλλον προκειται για αγγλικη μαρκα με την γραμμη παραγωγης να βρισκεται στην Κινα...στην τιμη που το εχεις βρει αγοραζεις μονο Utika (made in Pakistan) και ισως AGVPRO (made in China)...γνωμη μου ειναι αν δεν μπορεσεις να βρεις καποια γνωστη μαρκα σε πολυ καλη προσφορα που να πλησιαζει αυτην την τιμη, να το αγορασεις. http://www.moto-passion.co.uk/mens-motorcycle-clothing/mqp-clothing | |
|
apachi10gr Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 09/08/2013
| Θέμα: Απ: δερματινο μπουφαν Δευ 27 Ιαν 2014, 01:48 | |
| ναι αυτη ειναι η μαρκα με το σημα του μπατμαν μιαζει αρκετα με το dainese pelle με τη διαφορα οτι τα εξωτερικα προστατευτικα στους ομους ειναι καρμπον κ εχει κ την καμπουρα πισω..δεν υπαρχει στις παραπανω σελιδες...ο τυπος το εχει προσφορα απο 400 ευρο στα 200 ειναι τελευτεο κοματι κ νουμερο αλλα μου εκατσε γαντι.. το επομενο που εχω δει κ ειναι στα 360...τεραστια διαφορα αλλα με φοβιζει γιατι κ 200 δεν ειναι κ λιγα, αν αρχισει να διαλιεται μετα απο λιγο..ευχαριστω για τις πληροφοριες | |
|
apachi10gr Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: δερματινο μπουφαν Τρι 11 Φεβ 2014, 03:55 | |
| | |
|
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: δερματινο μπουφαν Τρι 11 Φεβ 2014, 13:23 | |
| - apachi10gr έγραψε:
- ναι αυτη ειναι η μαρκα με το σημα του μπατμαν
εαν σκοπεύεις να πολεμήσεις το έγκλημα... παρτο! καλό θα'ναι! σε αντίθετη περίπτωση, εκμεταλλέυσου τις εκπτώσεις και πάρε κάτι ποιο ''δοκιμασμένο'' | |
|