Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Πήγα σήμερα να λαδώσω την αλυσίδα,ανεβάζω το μηχανάκι στο σταντ,βάζω μπροστά,πρώτη,αφήνω συμπλέκτη και ακούω τον παρακάτω θόρυβο. Το κάνει και με δευτέρα. Τι λέτε να παίζει; Χαλαρή αλυσίδα; Αλλαγή αλυσιδογράναζα; (Υποτίθεται πως αλλάχτηκε τον Αύγουστο) Κάτι άλλο πιό περίεργο και ακριβό; Για πείτε μου γιατί με πιάνει κρύος ιδρώτας.
υ.γ. : Στο τέλος λέω και ένα γειά σας σε μιά γειτόνισσα
Νομίζω δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Μάλλον από τέντωμα και χαλάρωμα της αλυσίδας στο ρελαντί που το έχεις.
+το αυτό με το Δόκτωρα
και +ότι τα σπρέυ αλυσίδας το κάνουν αυτό περισσότερο και ειδικά εάν έχεις καιρό να τη λιπάνεις δημιουργούνται μικρά "σκαλοπατάκια" δεν είναι οι κρίκοι ευθυγραμμισμένοι και κάνει αυτό το φαινόμενο μην εφάπτοντας σωστά στα γρανάζια και εννοείται και εάν τα γρανάζια έχουν φθορά ή και εάν είναι ελάχιστα στραβά.
Λύση έχω βρεί μόνο στη λίπανση με ρευστό υγρό ή λάδι ή αντισκωριακό λαδιού που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι οι κρίκοι και ο ήχος της είναι απίστευτος και την ακούς ελάχιστα.
αυτή είναι η αλυσίδα μετά από 22.000 χλμ. και 3 φορές με ελάχιστο τέντωμα και στη μέση της διαδρομής του άξονα του τροχού....
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Πήγα σήμερα να λαδώσω την αλυσίδα,ανεβάζω το μηχανάκι στο σταντ,βάζω μπροστά,πρώτη,αφήνω συμπλέκτη και ακούω τον παρακάτω θόρυβο. Το κάνει και με δευτέρα. Τι λέτε να παίζει; Χαλαρή αλυσίδα; Αλλαγή αλυσιδογράναζα; (Υποτίθεται πως αλλάχτηκε τον Αύγουστο) Κάτι άλλο πιό περίεργο και ακριβό; Για πείτε μου γιατί με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Δοκίμασε στο σταντ πατώντας φρένο για να έχει μόνιμα φορτίο η αλυσίδα. Αυτο καμια φορά ακούγεται και απο το άσταθές ρελαντι μιας και ακούγονται τα κενά της καμπάνας του σασμάν των γραναζιών κλπ.Β'αλε πρώτη ρελαντί και πάτα λίγο πισω φρένο για να έχει συνέχεια φορτίο η αλυσίδα και δες αν ακούγεται. Φαίνεται πάντως οτι είσαι ευγενικός άνθρωπος !!!
Μην τρελενεσαι δεν είναι τιποτα από ολα αυτά που φανταζεσαι το κανει γιατι στο ρελαντί σου είναι ασταθες όπως λεει και ο φιλος παραπανω και κτυπάει η αλυσιδα στις γλιστρες
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013