| tattoo studio | |
|
+13giannis_suzuki Big Daddy NIKOS cornell diam k8 600 kk zed660 Miou bougas13 boutser mistiriodis_tsantakias Nitoras louk6 17 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 00:48 | |
| Το λοιπων... ανοιγω αυτο το θεμα, για να ποσταρετε οσοι γνωριζετε καλιτεχνες (απο ολη την Ελλαδα) που να κανουν καλη δουλεια και με αποδειξεις.(φωτο, λινκ κτλ) και ακομη καλυτερα αν εχετε και προσωπικη εμπειρια, ακομη καλυτερα....σχετικα με tattoo..
Ψαχνομαι σχετικα με αυτο το θεμα για να συνεχισω κατι σχεδια μου και δυστυχως ο δικος μου, εφυγε για σλοβακια(απο εκει ειναι) και δεν το κοβω να ξαναερχετε ελλαδα..
Για αυτο οποιος μπορει να μας παρουσιασει κατι καλο και τεκμηριομενο.....
Ευχαριστω και ελπιζω αυτο το θεμα να βοηθησει και αλλους.. | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 01:24 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 01:32 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 09:04 | |
| Πολύ καλός! Δεν τον γνωρίζω προσωπικα αλλά εχω δει σχέδια απ το παλικάρι και έπαθα πλάκα. - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- https://www.facebook.com/ConstantineAddams
τίμιος σωστός καθαρός και στην σωστή τιμή . έχω τάτο του αλλα και αρκετοί από εδώ μέσα έχουνε και έχουνε και μεγάλα κομμάτια. έγραφε και εδώ μέσα έναν καιρό | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 15:44 | |
| No toxic tattoo studio στην Καλλιθέα πάρε τηλ και ζητά τον Κωνσταντίνο είναι αδερφός μου. Και οποίος άλλος ενδιαφέρεται ας πάρει τηλ και ας αναφέρει το όνομα μου. Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε και κάποια έκπτωση για τα μέλη. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 15:58 | |
| εχω αρκετους γνωστους με στουντιο δικο τους που βαρανε αυτοι ή εχουν αλλους να βαρανε ... αναλογα το σχεδιο και την τεχνοτροπια ... ο,τι θελεις να ρωτησεις παρε τηλ και τα λεμε ...
ασχολειτε και ο σωτηρης απο την λαρισσα με το θεμα ... στειλτου κανα πμ γιατι δεν μπαινει πια συχνα εδω ... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 16:16 | |
| https://www.facebook.com/dimitris.karpis/photos_allhttp://www.karpis.gr/index.htmlΚαι αυτός είναι καλός. Έχουν πάει κατά καιρούς πάρα πολλοί ''επώνυμοι'' και μη. Έχω πάει και εγώ 3 φορές. Αν δείτε δουλειές από κοντά θα καταλάβετε καλύτερα, γιατί οι φωτογραφίες αδικούν πολύ(αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει σε όλους). Και κάτι για αυτούς που δεν έχουν ιδέα αλλά ενδιαφέρονται να χτυπήσουν κάποιο tattoo κάποια στιγμή: ο κάθε τατουατζής έχει κάποιο/κάποια συγκεκριμένα στυλ που είναι τα ''δυνατά'' του, αυτά που κατέχει καλύτερα δηλαδή. πχ maori, πρόσωπα, traditional Japanese κλπ Ύστερα η δουλειά φαίνεται εκτός από το άμεσο αποτέλεσμα και στο βάθος του χρόνου πχ αν το χρώμα σπάει, σκορπάει και το σχέδιο αλλοιώνεται, χαλάει και θέλει πάτημα ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το αν και πόσο θα σε πονέσει το tattoo έχει να κάνει με το σημείο του σώματος και κυρίως με την εμπειρία του τατουατζή. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 16:18 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
τίμιος σωστός καθαρός και στην σωστή τιμή . έχω τάτο του αλλα και αρκετοί από εδώ μέσα έχουνε και έχουνε και μεγάλα κομμάτια έγραφε και εδώ μέσα έναν καιρό εχω και εγω απο το Ντινο 2 σχεδια και αλλοι απο εδω και ειναι οντως πολυ καλος σε σχεδιο σε κανονες καθαριοτητας ποιοτητα μελανιων και φυσικα τιμη ! ενδεικτικα το ιδιο σχεδιο που ο Mr ink μου ζητησε γυρω στα 350 μου το εκανε με 90 | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 16:25 | |
| - Nitoras έγραψε:
- prive tattoo . έχω 2 half sleeve και στο επόμενο πάλι εκεί θα πάω.
http://privetattoo.gr/ +1 Τρομερη δουλεια! | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 17:42 | |
| | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 19:11 | |
| δημητρης καρπης.εγγυηση κ δεν το λεω επειδη εχω κανει τα δικα μου εκει αλλα γιατι εχω δει δουλειες πολλων αλλων κ δεεεεεν.αν τον επιλεξεις πεστο μου να του μιλησω.
| |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 22:07 | |
| κανενα δυνατο ''μηχανοβιο'' ταττου υπαρχει να δουμε?? Οχι τα κλασικα χαρλεαδικα με πιστονια και τετοια.. | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 22:09 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: tattoo studio Παρ 14 Φεβ 2014, 22:14 | |
| ρε φιλε ψαροτικο πολυ καλο | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Σαβ 15 Φεβ 2014, 10:43 | |
| Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με το θέμα και επειδή είσαι απο Βόλο θα σου πρότεινα Λαμία τον Γαλιρόπουλο.Τρομερός άρτιστ..Έχω ένα κομμάτι του πάνω μου και όλα είναι ένα πρός ένα.. Επίσης ευελπιστώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξω το δικό μου στούντιο και να χαρώ να σας έχω εκεί έστω και για καφεδάρα!!!!! https://www.facebook.com/christos.blacklinetattoo?ref=ts&fref=ts | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: tattoo studio Σαβ 15 Φεβ 2014, 12:36 | |
| τελικά έχουμε πολλούς ταττουατζήδες στο forum ε;; - NIKOS έγραψε:
- δημητρης καρπης.εγγυηση κ δεν το λεω επειδη εχω κανει τα δικα μου εκει αλλα γιατι εχω δει δουλειες πολλων αλλων κ δεεεεεν.αν τον επιλεξεις πεστο μου να του μιλησω.
Τον ίδιο λέμε...τον Ρώσσο... | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Σαβ 15 Φεβ 2014, 14:17 | |
| ναι τον ιδιο,ο μητσος βαφει χαρλει κ οτι αλλο μηχανακι του πας κ φτιαχνει απιστευτους πινακες! | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: tattoo studio Σαβ 15 Φεβ 2014, 14:36 | |
| ...έτσι...γενικά πιάνουν τα χέρια του και έχω δει μέχρι και ιδιοκατασκευές που είχε κάνει από εξαρτήματα κινητήρων κλπ, βαμμένα ποδήλατα, και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς όλα στο χέρι..... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: tattoo studio Σαβ 15 Φεβ 2014, 20:11 | |
| Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον... ολλες οι γνωμες με ενδιαφερουν παρα πολυ..
| |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Κυρ 16 Φεβ 2014, 00:39 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: tattoo studio Δευ 17 Φεβ 2014, 18:55 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
τίμιος σωστός καθαρός και στην σωστή τιμή . έχω τάτο του αλλα και αρκετοί από εδώ μέσα έχουνε και έχουνε και μεγάλα κομμάτια έγραφε και εδώ μέσα έναν καιρό εχω και εγω απο το Ντινο 2 σχεδια και αλλοι απο εδω και ειναι οντως πολυ καλος σε σχεδιο σε κανονες καθαριοτητας ποιοτητα μελανιων και φυσικα τιμη !
ενδεικτικα το ιδιο σχεδιο που ο Mr ink μου ζητησε γυρω στα 350 μου το εκανε με 90 Αναλόγως το σχέδιο...και η τιμή πολλές φορές ειναι παγίδα..το καλυτερο είναι συνδυασμός τιμής δουλειάς...Αλλά πολύ δύσκολο να βρείς εξαιρετική δουλειά σε χαμηλή τιμή..Όπως πχ. ένανα πικάσο αυθεντικό δέν τον παίρνεις τσάμπα άλλα αντίγραφο....έτσι είναι και το ταττοο...πίνακας σε δέρμα.. Γι αυτό μήν πέφτετε στην παγίδα της τιμής αλλά στην ποιότητα της δουλειάς... Επίσης αν είστε για Αθήνα... https://www.facebook.com/pages/Proki-Tattoo-studio/284156778317273?fref=tsΚαι για Θεσσαλονίκη.... https://www.facebook.com/tattoohooligans?fref=ts | |
|
| |
pagman13 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 18/02/2014
| Θέμα: Απ: tattoo studio Τρι 18 Φεβ 2014, 09:07 | |
| Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και οι περισσότεροι εκειδικεύονται σε κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές. Το ζήτημα θέλει αρκετή έρευνα, αλλά νομίζω ότι είναι δεν είναι βαρετό, αλλά αντίθετα πολύ ωραίο να βλέπεις αυτά τα καταπληκτικά έργα που δημιουργούν οι Έλληνες και ξένοι tattoo artists. Προτίνω να ρίξετε μια ματιά στο tattoostudios.gr όπου υπάρχουν τα περισσότερα στούντιο της χώρα και να ρίξετε μια ματιά στο δείγμα δουλειάς. Δεν είναι κακό, ούτε ντροπή να πάει κανείς και καμιά βόλτα ο ίδιος για να τσεκάρει το χώρο, τους καλλιτέχνες και τη δουλειά ενός στούντιο. | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: tattoo studio Τρι 18 Φεβ 2014, 15:30 | |
| ριξτε και μια ματια εδω.....https://www.facebook.com/tzenio.dildostudio?ref=ts&fref=ts προσωπικα δεν εχω εμπειρια αλλα το παλικαρι το γνωριζω απο μικρο παιδι και απο τι ακουω εχει μπει πολυ δυναμικα στο χωρο και αν κρινω απο τον πανικο που γινεται στο μαγαζι του καθημερινα οντως θα αξιζει......εχω δει δουλιες του σε φιλους μου και εμενα προσωπικα μου αρεσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: tattoo studio Τρι 11 Μαρ 2014, 17:28 | |
| | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: tattoo studio Τρι 11 Μαρ 2014, 17:59 | |
| Πολύ ωραίες φαίνονται οι δουλειές του. Καλή αρχή ! | |
|
| |
| tattoo studio | |
|