Ο Ben Spies δεν θέλει κάτι απρόοπτο στο Brno...
Στην Τσεχία, ο Ben Spies θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης. Ο Αμερικανός της Yamaha βρίσκεται μόλις 14 βαθμούς πίσω από τον Haga και αν υπολογίσουμε ότι ο Haga δεν θα είναι έτοιμος να παλέψει στα ίσια για τη νίκη, τότε τα πράγματα είναι με το μέρος του Spies. Οι δοκιμές της Imola έδειξαν την υπεροχή της Ducati σε σιρκουί με όχι τόσο καλό κράτημα, αλλά ο Spies είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά της Yamaha, η οποία συνεχώς βελτιώνει τη νέα R1 της.
«Σε πίστες με χαμηλή πρόσφυση και ανωμαλίες όπως το Kyalami, η Valencia και η Imola, οι Ducati έχουν το πλεονέκτημα. Από άποψη κρατήματος, το πλαίσιο είναι αυτό που σου επιτρέπει πολλά. Το πλαίσιο της Ducati επιτρέπει καλό κράτημα και αυτό φαίνεται σε τέτοιες πίστες», είπε ο Spies για το δυνατό σημείο της Ducati.
Ο τίτλος όμως είναι το ζητούμενο, άρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφύγει τα λάθη ο Spies. «Το πρωτάθλημα γίνεται σφικτό τώρα και το καλό είναι ότι ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Ήμουν πάνω από 80 βαθμούς πίσω και τώρα είμαι μόλις 14. Ο Nori δεν θα είναι στο 100% στο Brno, αλλά θα οδηγήσει για τους βαθμούς. Πρέπει να μην έχω προβλήματα και να μην κάνω λάθη».
ΠΗΓΗ:MSFREE