Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 02:09
Ας χαζεψουμε λιγο με κατι διαφορετικο. Δυστυχως δεν εχω τρελα μονο με τα GSXR ΑΛΛΑ και με τα υδροψυκτα pc.....αν δεν πετουσα λεφτα στο pc μου θα ειχα L3 τωρα ζελατινα με χιλια δυο καλουδια πανω
Λοιπον θα σας διξω μερικες φωτο απο το πως ξεκινησα το πρωτο μου ταπινο pc για να παιζω κανα παιχνιδακι μωρε οχι τιποτα σοβαρο και πως εχει καταληξει να ειναι τωρα και τι αλλα pc εφτιαξα στην πορια οταν ηθελα κατι διαφορετικο...επειδη εχω παρα πολυ υλικο θα το παω στα γρηγορα.
Ας παμε λιγο πισω ξεκινησα με κουτι haf 932 το οποιο εγδυσα και εξυσα για να βαφτει μαυρο.
Μετα πηρα τον ι7 980χ 6cores 12 threads 1000ε επεξεργαστης ακομα το σκευτομαι και τρελενομαι μαζι με την τοπ τοτε Rampage 3 Extreme+ τις τοπ τοτε 6gb ram Dominator GT
Μαζι με 2χ1TB Caviar Black δισκους σε RAID 0
2 580GTX πριν απο αυτες ειχα 3χ260 GTX και 2χ480 GTX γιαυτο εχω μεινει με το κ2 ακομα
PSU TAGAN TG 1300W
Και τα μπλοκ υδροψυξης για τις 580
Το τερας μου 4αρι ψυγειο coolance
Διπλο ψυγειο
Τρομπα για κυκλομα καρτων
Τρομπα για 4αρι και cpu
Δεξαμενη για το 4αρι αεροψυκτη
Διαφορα αλλα ψυγεια να φανε και οι κοτες.
Για να μπουν τα ψυγεια το κουτι εφαγε αρκετες μοντες.
Τα μπλοκ για cpu και chipset
Και ετοιμο το πρωτο μου τερας Build του 2010-2011.Ειναι ενα απο τα πιο Overkill pc που εχω φτιαξει ποτε.
Μετα απο αυτο το τεραστιο Build πηρα αλλο κουτι μικροτερο και αλλες καρτες γραφικων 2x GTX 680 μαζι με αλλο psu.....
To τελειο AX1200
Το νεο κουτι CM 690 II Advanced εφαγε γερες μοντες για να μπει το 4αρι ψυγειο. Στην αρχη το ειχα ετσι με τις 580 σε νερο μετα ομως αλλαξαν ολα.
Εδω τελειωμενο με τις υδροψυκτες 580 ακομα
Και εδω με τις 680 αερατες
Θα ανεβασω κιαλες φωτο.
Επισης εχω 2 βιντεακια με τα 2 αυτα builds
Το μεγαλο build με τις παλιες ακομα 480gtx σε νερο κλπ
Και το δευτερο Build
Αυτα για σημερα
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 03:40
Καλά ρε John!
Αν του βάλεις και δύο ρόδες το 400άρι θα το κάνει σε κάτω από 8 δευτερόλεπτα.
Να υποθέσω πως έπαιξες με overclocking μετά;
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 04:50
απιστευτα πολλα μπραβο για το μερακι σου και το κεφι σου !!!!
θυμηθηκα τα πειραματα που εκανα πριν αρκετα χρονια με hypertheting κ overclocing σε ενα pentium 133MHz..... με τη σχετικη βουτια σε λαδι.... σπορελαιο .....
για το λαδι για ψυξη σε υποβρυχιο τι γνωμη εχεις συγκριτικα με το υδροψυκτο σου ????
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 04:53
το ψηνεις και για το επομενο προτζεκτακι με υγρο αζωτο ????
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 07:21
Σταματα με τα παλιο pc πριν ειναι πολυ αργα (για το Gixxer σου...)
Εχω καει στο χυλο εποχες 1999-2004....
Εποχες που τα 300 fsb ηταν μακρινο ονειρο...
Που τα πισι κοστιζαν οσο ενα καινουριο αυτοκινητο
Δεν θελω να χαλασω το thread σου και δεν ανεβαζω φοτος.
Αναφορικα, υδροψυξη σε northbridge και gpu και R404a (phase change) σε επεξεργαστη για -60 περιπου. Vdroop, Vcore, Vdimm mods κτλ...ωραιες εποχες αλλα πολλα λεφτα ρε συ ασκοπα.
14 επεξεργαστες σε 1μιση χρονο θυμαμαι ειχα αλλαξει, κλοκαροντας και πουλωντας τους για ακομη μεγαλυτερους στοχους σε Ghz, προπαραγγελιες σε μητρικες, ενα σκασμο μνημες κτλ
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 13:24
[alex] έγραψε:
Καλά ρε John!
Αν του βάλεις και δύο ρόδες το 400άρι θα το κάνει σε κάτω από 8 δευτερόλεπτα.
Να υποθέσω πως έπαιξες με overclocking μετά;
Εννοειτε ο επεξεργαστεις επεζε 4.5ghz με 1.41v οι μνημες επεζαν 2200mhz και οι καρτες απο 772mhz στα 950mhz
k8 600 kk έγραψε:
απιστευτα πολλα μπραβο για το μερακι σου και το κεφι σου !!!!
θυμηθηκα τα πειραματα που εκανα πριν αρκετα χρονια με hypertheting κ overclocing σε ενα pentium 133MHz..... με τη σχετικη βουτια σε λαδι.... σπορελαιο .....
για το λαδι για ψυξη σε υποβρυχιο τι γνωμη εχεις συγκριτικα με το υδροψυκτο σου ????
Ειχα δει απο κοντα ενα τετοιο και πραγματικα δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο στο hardware που περνω,ασε που με ενα 4αρι ψυγειο μονο,φτανει να εχεις αψογες θερμοκρασιες σε ολα τα μπλοκ με πεντακαθαρο hardware.....Ειναι πως να στο πω σαν να παρεις ενα Κ9 1000 ζελατινα και να το αλυψεις ολο με πετρελεο για να γυαλιζει πιο πολυ
k8 600 kk έγραψε:
το ψηνεις και για το επομενο προτζεκτακι με υγρο αζωτο ????
Ειχα ασχοληθει λιγο το 2011 αλλα ειδα οτι μολις μπεις καλα στο τρυπακι το μηχανακι εχει μονιμος αναμενο το λαμπακι τις ρεζερβας οποτε λεω στοπ μεχρι νερο και κανα game
brwmogazos έγραψε:
Σταματα με τα παλιο pc πριν ειναι πολυ αργα (για το Gixxer σου...)
Εχω καει στο χυλο εποχες 1999-2004....
Εποχες που τα 300 fsb ηταν μακρινο ονειρο...
Που τα πισι κοστιζαν οσο ενα καινουριο αυτοκινητο
Δεν θελω να χαλασω το thread σου και δεν ανεβαζω φοτος.
Αναφορικα, υδροψυξη σε northbridge και gpu και R404a (phase change) σε επεξεργαστη για -60 περιπου. Vdroop, Vcore, Vdimm mods κτλ...ωραιες εποχες αλλα πολλα λεφτα ρε συ ασκοπα.
14 επεξεργαστες σε 1μιση χρονο θυμαμαι ειχα αλλαξει, κλοκαροντας και πουλωντας τους για ακομη μεγαλυτερους στοχους σε Ghz, προπαραγγελιες σε μητρικες, ενα σκασμο μνημες κτλ
Ξενυχτια, benchmarks, ερε "ξεγνοιαστες" εποχες
χαχαχα τωρα αρχιζω και πεταω στο gixxer ευτυχως εχω ξεφυγει απο το pc (λιγο)
Ακριβως αποιρα ξενυχτια σε benchmarks και αποιρα πεταμενα λεφτα τα οποια τωρα θα ηταν k9 και πανω..... -------------------------------------
Τωρα θα σας διξω τι εχω αυτη την στιγμη γιατι τον 6πιρινο και ολο το υπολοιπο hardware το πουλισα εκτος απο τα τσαπραγκαλα υδροψυξης και το κουτι.
Προσφατα πηρα την ASUS MAXIMUS V FORMULA ονομα και πραμα δεν εχω ξαναδει πιο γρηγορη motherboard ποτε μου και με τρελες δυνατοτητες oc.
Με το μπλοκακι της
και 8gb ram στα 2600mhz με OC
Μαζι με μια GTX 780 κλοκαρισμενη και μονταρισμενη με τριμερ απο 880mhz στα 1360mhz παιζει καλητερα απο 2χ680 μαζι.
Της εχωσα και μπλοκ
Και της εκανα και την μοντα για ρευμα σε GPU και μνημη
CPU 3770K στα 4.9ghz παει και 5ghz αλλα μονο για τεστ τον παω εκει.Ειχα παρει δυο για να δοκιμασω ποιος παει πιο ψιλα (καψιμο εντελος σας λεω) και τον αλλον τον πουλισα
Προς το παρον εχω αραξει εδω και πεταω χρημα στο Gixxer το κακομοιρο και αυτο σημασια δεν του εδινα αλλα μια χαρα ξυναμε μαζι Θα ανεβασω κιαλες φωτο αργοτερα με το πως ειναι τωρα με την 780 και την φορμουλα.
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 13:39
Συγχαρητηρια Γιαννη για τον κοπο σου και το μερακι σου!! Ειμαι και γω της σχολης αυτης και μπορω να πω οτι το χεις για τα καλα.. Ομως ρε θηριο πηραξες την GTX 780 400+ ευρω καρτα ?? Τι ακριβως εχεις κανει με τα καλωδια εκει?
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 14:05
stavroulis έγραψε:
Συγχαρητηρια Γιαννη για τον κοπο σου και το μερακι σου!! Ειμαι και γω της σχολης αυτης και μπορω να πω οτι το χεις για τα καλα.. Ομως ρε θηριο πηραξες την GTX 780 400+ ευρω καρτα ?? Τι ακριβως εχεις κανει με τα καλωδια εκει?
Ευχαριστω
Την πειραξα την ριμαδα ναι γιατι επαιζε μονο 1200mhz απο την μανα της και με ειχε νευριασει ηθελα κιαλο OC.Την πειρα 485ε ναι Και επειδη την πειρα για να την πιω και οχι για να παιζει οπως θελει αυτη δεν με ενοιαξαν ουτε εγγυησης ουτε τιποτα οποτε το κολλητηρι επιασε δουλεια
Η καρτα πανω εχει τρια σημεια χαλκου τα οποια ενα ειναι για ρευμα πυρινα ενα για ρευμα μνημης και ενα για ρευμα pll.....το pll ειναι σαν auxiliary Voltage οταν η καρτα δουλευη στα κρυα.Εγω στα δυο σημεια πυρινα και μνημης κολισα απο μια ρυθμιζομενη αντισταση 10κom και στην συνεχεια της γειωσα πανω στην καρτα....οσο λοιπον σφυγκεις την αντισταση τοσο περισοτερο ρευμα δινεις σε πυρινα και μνημη ελεγχοντας παντα με το πολυμετρο αλλιως θα τα παρεις ολα στο χερι η καρτα μαμα εδινε μεχρι 1.19v τερματισμενη,τωρα εχω δοσει 1.31ν και παιζει 1360Mhz.Με 1.41v παιζει 1411mhz αλλο μονο σε νερο,σε αερα δεν παιζει πανω απο 1250mhz οσο ρευμα και αν δοσεις.Ωραια πραματα hardware is like sex
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 14:16
Πολυ ψαξιμο Γιαννη μπραβο. Αν και επειδη ασχοληθηκα καποια στιγμη με games (πιο πολυ εκει καταλαβαινεις την καρτα) θα ελεγα οτι και απο μονη της η συγκεκριμενη απλα πεταει και με το overclock που της εριξες οπως φυσικα και σε CPU RAM και GPU ειμαι σιγουρος οτι το μηχανημα σου δεν θα κολησει πουθενα. Το hardaware οντως ειναι κολημα και αμα ξεκινησεις δεν ΘΕΣ να σταματησεις.
Ετοιμαζα και γω ενα pc με water cool οχι χειροποιητο οπως εσυ αλλα το παρετησα λογω δουλειας. Αν το ξαναρχισω σε κανα 3μηνο θα δεις πμ μου για πληροφοριες!!!
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 14:36
stavroulis έγραψε:
Πολυ ψαξιμο Γιαννη μπραβο. Αν και επειδη ασχοληθηκα καποια στιγμη με games (πιο πολυ εκει καταλαβαινεις την καρτα) θα ελεγα οτι και απο μονη της η συγκεκριμενη απλα πεταει και με το overclock που της εριξες οπως φυσικα και σε CPU RAM και GPU ειμαι σιγουρος οτι το μηχανημα σου δεν θα κολησει πουθενα. Το hardaware οντως ειναι κολημα και αμα ξεκινησεις δεν ΘΕΣ να σταματησεις.
Ετοιμαζα και γω ενα pc με water cool οχι χειροποιητο οπως εσυ αλλα το παρετησα λογω δουλειας. Αν το ξαναρχισω σε κανα 3μηνο θα δεις πμ μου για πληροφοριες!!!
Η καρτα σπερνει στα παιχνιδια αφου να φανταστεις στα 1360mhz τις 2χ680 sli που ειχα τις περναει απο πανω κατι το οποιο δεν περιμενα αλλα ηταν και ο λογος που την μονταρα για να δω τι θα κανει.
Να φανταστω κοιτουσες σε ετοιμες ψυξεις οπως πχ h60 h80 h100 κλπ.....μακριααααααα μην κανεις τετοιο λαθος θα πεταξεις τα λεφτα σου τσαμπα....καλητερα να παρεις μια τουμπανο αεροψυκτρα 70-90ε παρα κατι τετοιο. Εχουν μικρη αντλια χαλια μπλοκ και μικρη ροη,μετα απο λιγο game το κυκλωμα βραζει και εχεις μονιμα ψιλες θερμοκρασιες χειροτερα απο αερα.Η custom υδροψυξη η τουμπανο αεροψυξη τιποτα αλλο ενδιαμεσο.
Αμ χρειαστεις οτιδιποτε οταν το φτιαξεις στειλε πμ....
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 14:46
Βρηκα μερικες παλιες φοτο αχαχαχα.
Freon στον επεξεργαστη και υδροψυξη στα υπολοιπα...
Εκτοτε αλλαξα κουτια και τα εκανα ασορτι. 1000 ευρω ειχα σκασει για το mach 2 GT και πριν αυτο ειχα τo πρωτης γενιας prometeia και ακομη πιο πριν της asetek το vapochill...ισως να τα πηρε ολα αυτα τα χρονια το ματι σου.
Καναμε αθλο για να σπασουμε τα 5ghz τοτε και τα 300 fsb...και να εχουμε πρωτιες απο Ελλαδα...Ειχαμε αφησει ονομα
Ερε εποχες
Βεβαια τις εποχες αυτες διχως vmods δεν πηγαινες ψηλα. Τα τελευταια χρονια το hardware και οι δυνατοτητες του εχουν ξεφυγει κατα πολυ+ σε ποιοτητα επισης!!!
Με φρεον ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα για μηχανημα που δουελυει 24/7
Εγω δεν το ειχα για benchmarks μονο. Δεν εσβηνε ποτε!
Χειμωνα ανοιχτο παραθυρο στο δωματιο γιατι απο τον κομπρεσσορα η ζεστη που εβγαζε επαρκουσε!!! αχαχαχ
Τωρα πλεον το ιδιο hardware ζει και βασιλευει ( 3.4 prescott στα 5202mhz ειχα-ω) αλλα μονο υδροψυκτο αφου δεν σε νοιαζει η υγρασια που θες δεν θες με phase change ψυξη και που τελικα θα καψει την μητρικη αργα η γρηγορα...(παροτι εβαζα dielectric grease μεσα σε ολο το socket και τον επεξεργαστη)
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 15:17
ωραίος ο john . θα είχα βάλει brocks άμα δεν είχα στήσει καινούργιο pc.
εν τέλη αξίζει η υδρόψυξη φιλε μου ? για την ώρα έχω i5 4670k για μελλοντικά ρωτάω.
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 15:20
John-X έγραψε:
stavroulis έγραψε:
Η καρτα σπερνει στα παιχνιδια αφου να φανταστεις στα 1360mhz τις 2χ680 sli που ειχα τις περναει απο πανω κατι το οποιο δεν περιμενα αλλα ηταν και ο λογος που την μονταρα για να δω τι θα κανει.
Να φανταστω κοιτουσες σε ετοιμες ψυξεις οπως πχ h60 h80 h100 κλπ.....μακριααααααα μην κανεις τετοιο λαθος θα πεταξεις τα λεφτα σου τσαμπα....καλητερα να παρεις μια τουμπανο αεροψυκτρα 70-90ε παρα κατι τετοιο. Εχουν μικρη αντλια χαλια μπλοκ και μικρη ροη,μετα απο λιγο game το κυκλωμα βραζει και εχεις μονιμα ψιλες θερμοκρασιες χειροτερα απο αερα.Η custom υδροψυξη η τουμπανο αεροψυξη τιποτα αλλο ενδιαμεσο.
Αμ χρειαστεις οτιδιποτε οταν το φτιαξεις στειλε πμ....
πρότεινε μου μια αεροψυκτρα ρε τζον. από skrountz ξέρω γω.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 20:44
John-X έγραψε:
.....
brwmogazos έγραψε:
....
μπραβο. μπραβο και στους 2! απο τις καλυτερες δουλειες που εχω δει!!!
τεχνικος υπολογιστων ειμαι αλλα δεν εχω φτασει σε τετοιο επιπεδο!!!
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Σαβ 08 Μαρ 2014, 21:02
Nitoras έγραψε:
πρότεινε μου μια αεροψυκτρα ρε τζον. από skrountz ξέρω γω.
Noctua
25 βαθμούς κάτω στον OC Ι7 950 μου στα 3,6 Ghz με στοκ τάση. Από 90 σε 65° σε full load. ( OCCT)
ΥΓ: Γαμώ τον πούστη που έφτιαξε τον Memory Controller στους 1ης γενιάς i7... Ίδιες μνήμες με το JohnX Corsair Dominator δεν έπαιξαν ποτέ ούτε καν στα 2.0 Ghz
ΥΓ2: JohnX συγχαρητήρια για τα PC
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 00:01
Ωραιος ο Γιαννης... Ειχα κατι φιλαρακια που ασχολούνταν με το σπορ... Εγω πιο ευκολα καταλαβαινα πως δουλεύει μια τουρμπινα μαχητικου παρα ολα αυτα...
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 02:59
Σας ευχαριστω ολους παιδια!
Εγω ασχολουμαι με pc απο το 2001 και σπουδασα τεχνικος υπολογιστων το 2011 για να κανω το χομπι μου επαγγελμα οπως λεει και το σλογκαν εδω στο Ελλαντα,πηρα το χαρτι και πλεον καθετε στον τοιχο
T.R.E οντος στα χ58 ηταν πατατα αλλα πλεον τα z77 z87 πανε στον θεο τα ριμαδια.
brwmogazos το συστημα σου νομιζω καπου το εχω ξαναπετυχει σε forum παντος ηθελα και εγω πολυ ενα μονοβαθμιο ειχα φαει τρελο σκαλωμα αλλα μολις δοκιμασα ενα και ειδα τι ζεστα βγαζει και τι καιει με τα δεκαωρα που κλεινω στα games ηθελα και ερκοντισιον ανοιχτο και ενα 300αρι καβατζα για την ΔΕΗ
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 10:22
John-X έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους παιδια!
Εγω ασχολουμαι με pc απο το 2001 και σπουδασα τεχνικος υπολογιστων το 2011 για να κανω το χομπι μου επαγγελμα οπως λεει και το σλογκαν εδω στο Ελλαντα,πηρα το χαρτι και πλεον καθετε στον τοιχο
T.R.E οντος στα χ58 ηταν πατατα αλλα πλεον τα z77 z87 πανε στον θεο τα ριμαδια.
brwmogazos το συστημα σου νομιζω καπου το εχω ξαναπετυχει σε forum παντος ηθελα και εγω πολυ ενα μονοβαθμιο ειχα φαει τρελο σκαλωμα αλλα μολις δοκιμασα ενα και ειδα τι ζεστα βγαζει και τι καιει με τα δεκαωρα που κλεινω στα games ηθελα και ερκοντισιον ανοιχτο και ενα 300αρι καβατζα για την ΔΕΗ
Απο το 98 που εμπλεξα με φορουμ και απεκτησα αυτο το καγκουρο Nickname λογικο μου ακουγεται να το εχει παρει το ματι σου
Σε 3.4 prescott ειχα το μεγαλυτερο clockarisma παγκοσμιως διχως cascade συστημα ψυξης. Φαντασου τον κομπρεσσορα του φρεον τον γονατιζε απο θερμοκρασιες ο prescott στα 5202mhz (δεν θυμαμαι τι v core του εδινα).Τον Hipro5 ισως τον θυμασαι τοτε και τα τρελλα modifications του πανω σε μητρικες! Τρελλες εποχες! αλλαζαμε τα hardware σαν τα πουκαμισα αλλα μολις επεστρεψα το 2004 Ελλαδα, δεν ξανα ασχοληθηκα.
Το συστημα ζει και βασιλευει βεβαια. Το prometeia ομως το ξηλωσα γιατι χαλασε ο σενσορας θερμοκρασιας επανω στο evaporator. Σε καποια αποθηκη παρατημενο ειναι. Μονο με νερο πλεον...διχως κλοκαρισμα γιατι η μητρικη παρεδωσε και μια που βρηκα του κωλου Asrock skt 478 δεν σηκωνει πολλα.
Δεν μου παει η καρδια να το πεταξω και να το αναβαθμισω οπως καταλαβαινεις...
Βεβαια οποιο χομπι και να διαλεξεις, παλι κουμπαρα θα τοκανεις οτι και να παρεις :p
Η λυση ειναι μια για να ξεκοψουμε νομιζω...να κανεις-ουμε παιδι αχαχαχα
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 14:11
χαχαχα να κανεις παιδι λεει οχι οχι οχι μακρια διπλη προφυλαξη και αντε γεια ειμαι πολυ μικρος για τετοια.....
hipro5 ο Γιωργαρας ναι εννοειτε οτι τον ξερω ειχε κανει τρελες θυσιες να ανεβασει την H.O.T ψιλα και το ειχε καταφερει.....μεχρι 08 09 εχωνε αλλα μετα απλα εξαφανιστηκε
Οσο για το χομπι εγω εχω μπλεξει με δυο απο τα πιο ακριβοπληρομενα και εχουν γινει αχορταγοι κουμπαραδες ειμαι μονιμος πανι με πανι οτι περνω φευγει
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 14:19
Τι έχετε φτιάξει ρε θηρία! John-X και brwmogaze! Αλλά πολλά τα λεφτά Εμείς οι περισσότεροι ταπεινοί πιστεύω ότι για ένα pc έχουμε ένα budget περίπου στο 1000ρικο, (κομμάτια) και το κρατάμε καμια 5αετία! Μέχρι να αρχίσει να μας σπάει τα @@ δηλαδή!
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Κυρ 09 Μαρ 2014, 14:28
Black Eagle έγραψε:
Τι έχετε φτιάξει ρε θηρία! John-X και brwmogaze! Αλλά πολλά τα λεφτά Εμείς οι περισσότεροι ταπεινοί πιστεύω ότι για ένα pc έχουμε ένα budget περίπου στο 1000ρικο, (κομμάτια) και το κρατάμε καμια 5αετία! Μέχρι να αρχίσει να μας σπάει τα @@ δηλαδή!
χαχαχα ε ναι μωρε ενταξει.....εμενα να φαντασεις εκανε 1050ε για την ακρηβεια ο cpu,1100ε οι 480 μετα 1150 οι 580 μετα αλλα 1150ε οι 680 και 485ε τελευτεα οι 780.....και να φανταστεις η αναβαθμιση αυτη γινοταν καθε 6 μηνες ενα χρονο αναλογα ποτο εβγενε το καινουργιο.....χωρια τα υπολοιπα 350ε το αχ1200 440ε το rampage υδροψυξεις μπλοκ κλπ κλπ ασε μην μου τα θυμιζεις τρελενομαι
brwmogazos Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Δευ 10 Μαρ 2014, 07:18
Κουμπαραδες τρυπιοι δεν λες τιποτα...
Γιαυτο και απο το 2004 το παρατησα ως εχει. Ακομα μια χαρα σερφαρει στο ιντερνετ αλλα μεχρι εκει. Ενα καλο λαπτοπ για να το παιρνω παντου που μαλιστα παλιοτερα τα εκραζα. Το επαιζα desktopακιας...πως αλλαζουν οι εποχες :p
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Δευ 10 Μαρ 2014, 08:12
brwmogazos έγραψε:
Ναι καλά
brwmogazos Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Το Watercooled PC μου Δευ 10 Μαρ 2014, 09:24
T.R.E έγραψε:
brwmogazos έγραψε: