| Δεμα προς εξωτερικο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 16:30 | |
| Ρε παιδες, βρηκα επιτελους ατομο για να πουλησω κατι εξατμισεις. Ο τυπος ειναι απο την Ισλανδια αλλα μου ζηταει και καποιο ειδος invoice. Αυτο πως το ετοιμαζω; Μου το ετοιμαζουν στο ταχυδρομειο; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 16:38 | |
| invoice ειναι τα στοιχεια που θα του δωσεις για να σου βαλει τα χρηματα...αν εχεις Paypal και εχει κι αυτος, το μονο που του δινεις για να σου βαλει τα χρηματα, ειναι το eMail σου που εχεις συνδεσει με το Paypal...
αν δεν γινει η πληρωμη μεσω Paypal, πρεπει να του δωσεις τα στοιχεια του τραπεζικου σου λογαριασμου:
1. το ονομα σου 2. το IBAN του λογαριασμου σου 3. το BIC ή αλλιως SWIFT της τραπεζας σου 4. η αιτιολογια που θες να σου γραψει στην πληρωμη (προαιρετικο)
με τα 1, 2, και 3 οποιοσδηποτε μπορει να σου στειλει χρηματα στον λογαριασμο σου απο οπουδηποτε στον κοσμο.
ολα τα στοιχεια του τα δινεις με λατινικους χαρακτηρες και τιποτα στα ελληνικα... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 16:40 | |
| Tο invoice μου λεει πως το θελει για το τελωνειο.
| |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 16:40 | |
| Η ισλανδια ειναι ευρωπαικη ενωση; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 16:56 | |
| βασικα θελει κατι σαν τιμολογιο απο εσενα που θα περιγραφει τι ακριβως του πουλας, την τιμη, και τα παραπανω στοιχεια που σου ειπα για να μπορεσει να σου στειλει τα χρηματα...σ' αυτη την περιπτωση ξεχνα το Paypal και προχωρα μονο μεσω λογαριασμου...(φτιαξε ενα invoice στο pc) εκτυπωσε το και στειλτο...θα ειναι στο περιπου οπως παρακατω...(φτιαξτο οπως σε βολευει στο pc) edit...απο εκει που πηρα την φωτο για να δεις σαν παραδειγμα, ειναι site με ετοιμες φορμες για να φτιαξεις invoice και ειναι free > http://www.invoiceberry.com/free-invoice-templates
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Δευ 10 Μαρ 2014, 17:01, 1 φορά | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 17:01 | |
| Πρόσεξε πολύ. Κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι τύποι εκεί έξω. Καλύτερα να τις δώσεις και να πάρεις τα λεφτά χέρι με χέρι αν δεν καίγεσαι να τις πουλήσεις. Στείνουν κομπίνες και κρατάνε και τα λεφτά και τα πράγματα. Αν πάει να σου τη φέρει θα μπλέξεις και θα πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Το paypal διασφαλίζει τον αγοραστή και όχι τον πωλητή. Καλοπούλητες έτσι κι αλλιώς | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 17:04 | |
| εχει δικιο ο alex αλλα με το invoice, πρωτα μπαινουν τα χρηματα μεσα στον λογαριασμο σου ερχομενα απο Τραπεζα, και μετα στελνεις τα πραγματα...καθε μερα τετοια στελνω στην Τραπεζα που δουλευω... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 17:04 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Ρε παιδες, βρηκα επιτελους ατομο για να πουλησω κατι εξατμισεις.
Ο τυπος ειναι απο την Ισλανδια αλλα μου ζηταει και καποιο ειδος invoice. Αυτο πως το ετοιμαζω; Μου το ετοιμαζουν στο ταχυδρομειο; Ροβέρτο με paypal θα σε πληρώσει; Αν ναι τότε μάλλον σου ζητάει να του στείλεις Invoice μέσω paypal το οποίο είναι πολύ απλό... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 18:10 | |
| - [alex] έγραψε:
- Πρόσεξε πολύ. Κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι τύποι εκεί έξω.
Καλύτερα να τις δώσεις και να πάρεις τα λεφτά χέρι με χέρι αν δεν καίγεσαι να τις πουλήσεις.
Στείνουν κομπίνες και κρατάνε και τα λεφτά και τα πράγματα.
Αν πάει να σου τη φέρει θα μπλέξεις και θα πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
Το paypal διασφαλίζει τον αγοραστή και όχι τον πωλητή.
Καλοπούλητες έτσι κι αλλιώς 3 χρόνια προσπαθώ να τις πουλήσω. Ότι και να γίνει,δεν πειράζει. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Δευ 10 Μαρ 2014, 18:12 | |
| - T.R.E έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
- Ρε παιδες, βρηκα επιτελους ατομο για να πουλησω κατι εξατμισεις.
Ο τυπος ειναι απο την Ισλανδια αλλα μου ζηταει και καποιο ειδος invoice. Αυτο πως το ετοιμαζω; Μου το ετοιμαζουν στο ταχυδρομειο;
Ροβέρτο με paypal θα σε πληρώσει; Αν ναι τότε μάλλον σου ζητάει να του στείλεις Invoice μέσω paypal το οποίο είναι πολύ απλό... Θέλει και ένα invoice που μου είπε να το φτιάξω εγώ και να το στείλω είτε με email,είτε να είναι κολλημένο πάνω στο πακέτο. Μου έδωσε εξηγήσεις. Ελπίζω ο 60άρης Ισλανδός με το B-King να είναι οκ. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Σαβ 15 Μαρ 2014, 19:20 | |
| @bonepeeler προσεχε! πρωτα να παρεις τα λεφτα και μετα να στειλεις τις εξατμισεις. ειναι τοσο καλες οι εξατμισεις που πουλας και σε καλη τιμη και δε μπορει να βρει στην ισλανδια η καπου αλλου? πως εγινε η επικοινωνια αρχικα? αν σου εστειλε email που ξεκιναει καπως ετσι "let me know the total cost in euro" ειναι απατη. επισης αν φανηκε "γεναιοδορος" και "ευκολος" στην τιμη πιθανων να ειναι απατη. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Σαβ 15 Μαρ 2014, 19:45 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- @bonepeeler προσεχε! πρωτα να παρεις τα λεφτα και μετα να στειλεις τις εξατμισεις.
ειναι τοσο καλες οι εξατμισεις που πουλας και σε καλη τιμη και δε μπορει να βρει στην ισλανδια η καπου αλλου? πως εγινε η επικοινωνια αρχικα? αν σου εστειλε email που ξεκιναει καπως ετσι "let me know the total cost in euro" ειναι απατη. επισης αν φανηκε "γεναιοδορος" και "ευκολος" στην τιμη πιθανων να ειναι απατη. Τα πήρα τα χρήματα πρώτα μέσω paypal. Τις εξατμίσεις αυτές δεν τις βρίσκει πιά και ακόμη και εάν τις βρει,δεν παίζουν κάτω από 1900 καινούργιες. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Τετ 19 Μαρ 2014, 21:12 | |
| αν βλεπεις τα χρηματα στο λογαριασμο paypal τοτε εισαι οκ. υπαρχει μεγαλη απατη με ψευτικα email απο paypal που νομιζεις οτι σου εχουν βαλει λεφτα. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Δεμα προς εξωτερικο Πεμ 20 Μαρ 2014, 00:04 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- αν βλεπεις τα χρηματα στο λογαριασμο paypal τοτε εισαι οκ. υπαρχει μεγαλη απατη με ψευτικα
email απο paypal που νομιζεις οτι σου εχουν βαλει λεφτα. Τα χρησιμοποιησα ηδη σε woolich logbox,wideband και constands lifter. | |
|
| |
| Δεμα προς εξωτερικο | |
|