| Φανοποιος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Φανοποιος Δευ 24 Μαρ 2014, 16:36 | |
| Παιδια αγορασα ενα μονοσελο απο ebay. Η εφαρμογη του ειναι μια χαρα, το χρωμα του ομως εχει διαφορα (ειχε ενημερωσει ο κινεζος).
Το πηγα το μονοσελο σε ενα γειτονικο φανοποιειο και εδω και 1 μηνα παλευει να γινει η δουλεια.
Του πηγα τον κωδικο απο το site της colorite για τη μηχανη μου ( YBA Pearl Deep Blue #2 )
Και τη μια μου λεει οτι η εταιρεια που παιρνει τα χρωματα του δεν εχει αυτο τον κωδικο. Την αλλη οτι θελει να παω εκει τη μηχανη για 2-3 ωρες να βγαλει χρωμα με το ματι, αλλα ποτε δεν εχει ελευθερη ωρα. Την αλλη να βγαλω κομματι απο τη μηχανη να του το αφησω και οταν ερθει τεχνικος απο την εταιρεια χρωματων να φτιαξει χρωμα, αγνωστο ποτε θα παει ο τεχνικος του.
Εν ολιγοις κουραστικα.
Υπαρχει κανεις να βοηθησει με κανα φανοποιο που εχει βαψει ξανα suzuki και εχει κωδικους χρωματων? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Δευ 24 Μαρ 2014, 17:27 | |
| Δεν υπάρχουν κωδικοί χρωμάτων επίσημα απο τη Suzuki. Ο κωδικός της colorite που του πήγες είναι λογικό να μην αντιστοιχεί σε κάποιο χρώμα γιατί είναι αποκλειστικά για τα χρώματα της colorite. Τώρα για τα άλλα που λες είναι η ώρα να το πας σε άλλο βαφέα για να τελειώνεις απ ότι φαίνεται... χρώμα 100% ίδιο επίσης χλωμό σε κόβω να βρίσκεις γιατί δεν μπορεί κανένας φασματογράφος να το βγάλει ίδιο. | |
|
| |
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Δευ 24 Μαρ 2014, 17:41 | |
| Καταλαβα... Αρα οποιος εχει να προτεινει καποιον φανοποιο ας γραψει εδω, ή ας μου στειλει ενα pm. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Δευ 24 Μαρ 2014, 18:43 | |
| Νομίζω πως υπάρχει και μέλος του φόρουμ που είναι φανοποιός. Θα σου πουν λογικά και οι υπόλοιποι από εδώ μέσα που γνωρίζουν καλύτερα. Αν πάλι δεν παίξει αυτός, έχω και εγώ γνωστό φανοποιό που κάνει άριστη δουλειά(αν και είναι συχνά πιεσμένος από θέμα χρόνου). Βέβαια εξαρτάται και σε ποια περιοχή βρίσκεσαι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Δευ 24 Μαρ 2014, 18:56 | |
| Δεν εχω θεμα περιοχης αρκει να βγει καλο. αθηνα μενω. | |
|
| |
Koliolios Normal gixxer
Όνομα: : Koliolios Τόπος : Πόρτο Ράφτη/Σαντορίνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Τρι 25 Μαρ 2014, 11:03 | |
| Εγω περσυ έβαψα το ντεπόζιτο του κ4 το χρώμα της μηχανής δεν ηταν μαμα ενα γαλάζιο απλο διχως να έχουμε κωδικούς διχως τίποτα αν αφερεσω την γυαλάδα που γταν πολυ περισσότερη λογο φρεσκοβαμενου με το υπολοιπο μηχανακι το χρώμα που εβγαλε ο φασματογράφος ηταν πένα!ο τυπος είναι Παιανία αν δεν βρεις κατι αλλο και σε ενδιαφέρει! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Πεμ 27 Μαρ 2014, 10:54 | |
| θα παρεις πολλα τηλεφωνα , μεχρι να το σηκωσει κααααποια στιγμη τον ψηλο ... θα σου κανει την δουλεια σου ...
σου στελνω πμ με το τηλ του ...
εχουμε και αλλον εναν καλο βαφαια αλλα ειναι απο καρδιτσα ... πρεπει να του το στειλεις με κτελ ... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Φανοποιος Πεμ 27 Μαρ 2014, 13:05 | |
| αδερφε το στελνεισ στο γρηγορη στην καρδιτσα και τελειωνει το θεμα σου.....ο ανθρωπος ειναι ζωγραφος.... | |
|
| |
| Φανοποιος | |
|