| Τι λάστιχα να βάλω? | |
|
+20opoulian valentinosgsxr apenadi T.R.E nktr petrospropo stavrosrodo mistiriodis_tsantakias lotinia fox Lelos69 panosk8 Hamamatsu JIMK7 nasos-v thanosk6 giatros Κωσταςηρακλειο κολτρέϊν fanr 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Κυρ 24 Ιαν 2010, 18:44 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Μαλλον ηθελε να δωσει εμφαση στην κακη ποιοτητα των ελληνικων δρομων παρα το εννοουσε αυτο που ελεγε. Οσο καλη ασφαλτο και να εχουν οι αγγλοι δεν μπορει να ειναι καλυτερη απο τις πιστας (των Σερρων πχ) και ποτε δεν εχω ακουσει κανεναν να λιωνει στην πιστα το μπροστινο και να αφηνει το πισω για αργοτερα. Ακομη κι αν εχει συμβει αποτελει εξαιρεση.
Κι ομως στις Σερρες πρωτα αλλαζεις το εμπρος και μετα το πισω | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Δευ 25 Ιαν 2010, 16:01 | |
| Δεν μπορω να διαφωνησω "δασκαλε" καθως δεν εχω προσωπικη εμπειρια. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Δευ 25 Ιαν 2010, 16:28 | |
| Έχει να κάνει με το πως οδηγείς. Εάν οδηγείς με μπροσθόβαρα= βάρος μπροστά και με πολλά φρένα μέσα στη στροφή, χαλάς περισσότερο το μπροστινό και ειδικά εάν είναι με θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών και με soft γόμα. Ως συνήθως μπορείς να τη βγάλεις με 2 πισινά και 1 μπροστινό στις Σέρρες. Εγώ και οι υπόλοιποι με τα Michelin τα σλικ με την τούμπα που τα κάνουμε βγάζουμε 2 μέρες και το μπροστινό έχει να βγάλει 1 ακόμα td
τα έχω τα λάστιχα από το td στις άλλες ζάντες που φορούσα πάνω. Θα βγάλω και φωτό να δείτε πόσο πέλμα έχει ακόμα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Δευ 25 Ιαν 2010, 16:54 | |
| - nktr έγραψε:
- Έχει να κάνει με το πως οδηγείς. Εάν οδηγείς με μπροσθόβαρα= βάρος μπροστά και με πολλά φρένα μέσα στη στροφή, χαλάς περισσότερο το μπροστινό και ειδικά εάν είναι με θερμοκρασίες άνω των 25 βαθμών και με soft γόμα.
Ως συνήθως μπορείς να τη βγάλεις με 2 πισινά και 1 μπροστινό στις Σέρρες. Εγώ και οι υπόλοιποι με τα Michelin τα σλικ με την τούμπα που τα κάνουμε βγάζουμε 2 μέρες και το μπροστινό έχει να βγάλει 1 ακόμα td
τα έχω τα λάστιχα από το td στις άλλες ζάντες που φορούσα πάνω. Θα βγάλω και φωτό να δείτε πόσο πέλμα έχει ακόμα + 1000 Nικο αλλα αν τρως και τοσα πολλα πισω παει να πει οτι δεν εχεις καλη εισοδο και χουφτωνεις πολυ γκαζι στην εξοδο Ο Μπουστας παντως κι αυτος τρωει περισσοτερο εμπρος στις Σερρες | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Δευ 25 Ιαν 2010, 17:11 | |
| Εμενα παντως τα conti μου τρωγονται ομοιομορφα Σερρες Επειδη ειμαστε λιγο Οff τοπικ Φιλε Λελο69 εμενα το μπροστα κραταει 12,000κμ και το πισω γυρω στα 6,000κμ στο δρομο με κανα παντιλικι. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| |
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Δευ 25 Ιαν 2010, 22:22 | |
| φιλε απ οτι καταλαβα μιλας για τον δρομο!! θα ελεγα ενα μπροστινο τον χρονο (περιπου) και δυο πισω.τωρα αμα γουσταρεις πολυ τα κολιδια μπορει να χρειαστεις και τριτο λαστιχο πισω!!! | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Τετ 27 Ιαν 2010, 17:29 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- φιλε απ οτι καταλαβα μιλας για τον δρομο!!
θα ελεγα ενα μπροστινο τον χρονο (περιπου) και δυο πισω.τωρα αμα γουσταρεις πολυ τα κολιδια μπορει να χρειαστεις και τριτο λαστιχο πισω!!! (αν απευθηνεσαι σε μενα) Ναι για δρομο μιλαω και ρωταω για χιλιομετρα επειδη δεν το χρησιμοποιω το μηχανακι ολο τον χρονο.(Ειναι σε χειμερια ναρκη απο τον Νοεμβριο και θα το ξυπνησω τον Απριλιο!!!!!)Εχω κανει μολις 4000 χλμ και δεν πιστευω να θελουν αλλαγη επειδη το εχω και θα συνεχισω να το εχω στην ακρη τοσο καιρο... | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Τετ 10 Φεβ 2010, 19:23 | |
| :?: :?: Παιδιά αναφέρατε ότι για το πίσω λάστιχο το 55αρι προφιλ είναι κορυφαίο...επειδή τώρα θα αλλάξω και τα δύο λάστιχα και το τωρινό είναι 50αρι , θα σεβαστώ τις γνώμες σας και θα βάλω 55αρι προφίλ πίσω να το δοκιμάσω...με το μπροστινό τι γίνεται ?? αλλάζει το προφίλ του επειδή θα αλλάξει το πίσω ?? και αν δε χρειάζεται να αλλάξει θα πρέπει να πειραχτεί το υψος απο την πίσω ανάρτηση ώστε να ξαναέρθει το ''ζυγισμα'' στα ίδια ?? ή απλως το βάζω και δεν αγγίζω τίποτα ?? .... παρεπιπτώντος όταν είπα ότι θέλω αυτή τη διάσταση μου είπαν :!: :?: ότι είναι λέει ''σπάνια διάσταση'' | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Τετ 10 Φεβ 2010, 19:46 | |
| | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 07:10 | |
| :| ...Παναγιώτη , μετά που πήγα Σέρρες , αποφάσισα να μην ''ξανατρέξω'' σε δρόμο και αν μπορώ μια ή δύο φορές το χρόνο να ανεβαίνω πάνω να ξεθυμαίνω (τώρα υπολογίζουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων Μάιο να ανεβούμε)...αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα ξαναπάω βόλτα στο δρόμο...σημειωτέον ότι το μηχανάκι το καλοκαίρι το δουλεύω επι καθημερινής βάσης...τα λάστιχα που θα βάλω είναι τα power one και τα θέλω για την πίστα και επειδη τα 2ct που φοράω έχουν ακόμη ''ψωμί'' , όταν γυρίσω απο σέρρες θα τα ξαναβάλω για το καλοκαίρι... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 10:14 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- :| ...Παναγιώτη , μετά που πήγα Σέρρες , αποφάσισα να μην ''ξανατρέξω'' σε δρόμο και αν μπορώ μια ή δύο φορές το χρόνο να ανεβαίνω πάνω να ξεθυμαίνω (τώρα υπολογίζουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων Μάιο να ανεβούμε)...αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα ξαναπάω βόλτα στο δρόμο...σημειωτέον ότι το μηχανάκι το καλοκαίρι το δουλεύω επι καθημερινής βάσης...τα λάστιχα που θα βάλω είναι τα power one και τα θέλω για την πίστα και επειδη τα 2ct που φοράω έχουν ακόμη ''ψωμί'' , όταν γυρίσω απο σέρρες θα τα ξαναβάλω για το καλοκαίρι...
εβαλα τα power one πριν 5 μερες.αυτα βγαινουν και σε 50 και σε 55 προφιλ.τα 55 προφιλ ειναι γομα,και με μεγαλητερη καμπυλη,και τα δυο ειναι πολυ καλα.και με τα δυο κανεις οτι θελεις (βολτα-πιστα)με το 55 προφιλ γινετε ποιο γρηγορο στην στροφη ειδικα στα κλειστα κοματια,αρα και καλυτερο στην πιστα με το 50 δεν αλλαζει τιποτα στο μηχ.σου και εχεις καλα κρατηματα!!! εαν βαλεις 55 προφιλ κοντινε το βημα σου γιατι μακραινει αρκετα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 13:58 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 14:43 | |
| Το μηχανακι σου θα ειναι πολυ καλυτερο με την μαμα διασταση μπροστα και 180/55 πισω λαστιχο. Ετσι ειχα το δικο μου SRAD και μου δινε περισσοτερη αυτοπεποιθηση πλαγιασμενος. Ειχα χαμηλωσει και το μπροστινο κατα 3 χιλ και σηκωσα το πισω μερος και 20χιλ (με λινκς για το μοχλικο - 25 ευρω απο ebay) κι ειχα πετυχει ετσι το καλυτερο στησιμο για κλειστο στροφιλικι (με τις μαμα αναρτησεις βεβαιως). Μετα απο αυτα χρειαστηκε να σφιξω λιγο παραπανω τις αναρτησεις και περισσοτερο την πισω γιατι εμπαινα με περισσοτερα χλμ και ηθελα καλυτερη αισθηση απο το πισω μερος της μηχανης.
Αυτα που σου λεω ειναι αποσταγμα 6 χρονων με το 750 του '96 και λαβε υποψιν οτι αυτο το μηχανακι δεν ειχε σταμπιλιζατερ. Αν ειχα το δικο σου μαλλον θα το ειχα χαμηλωσει ακομη λιγο μπροστα. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 15:42 | |
| Βαλε 180/55.Ειναι και πιο φτηνο απο τα αλλα 2 (190/50 190/55) Στο 750 το 190 ειναι καπως μεγαλη διασταση και πιστευω περιτη. Με το 180/55 το μηχανακι θα γινει πολυ πιο στριφτερο. Στις αναρτησεις δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Στο μηχανακι θα θα σηκωθει ελαχιστα ο κολος λογου του 55 προφιλ και θα γινει λιγο γρηγοροτερο στις αλλαγες κατευθυνσης Μπροστα δεν βγαινει μεγαλητερο προφηλ απο αυτο που ειδη εχεις 120/70 Βγαινει μεγαλητερο προφηλ μονο εαν αλλαξεις ζαντα και πας σε 16,5 ιντσες | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 16:35 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Πεμ 11 Φεβ 2010, 20:51 | |
| - gat0s έγραψε:
- Βαλε 180/55.Ειναι και πιο φτηνο απο τα αλλα 2 (190/50 190/55)
Στο 750 το 190 ειναι καπως μεγαλη διασταση και πιστευω περιτη. Με το 180/55 το μηχανακι θα γινει πολυ πιο στριφτερο. Στις αναρτησεις δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Στο μηχανακι θα θα σηκωθει ελαχιστα ο κολος λογου του 55 προφιλ και θα γινει λιγο γρηγοροτερο στις αλλαγες κατευθυνσης Μπροστα δεν βγαινει μεγαλητερο προφηλ απο αυτο που ειδη εχεις 120/70 Βγαινει μεγαλητερο προφηλ μονο εαν αλλαξεις ζαντα και πας σε 16,5 ιντσες Ανεστη το 750 srad εχει 6 ιντζα πισω ζαντα σαν τα 1000 και καλο θα ειναι να μην του βαλει 180 λαστιχο οχι οτι θα εχει κανενα ιδιαιτερο προβλημα αλλα καλυτερα θα του δουλεψει το 190 λογο διαστασης ζαντας | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Παρ 12 Φεβ 2010, 07:43 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- :| ...Παναγιώτη , μετά που πήγα Σέρρες , αποφάσισα να μην ''ξανατρέξω'' σε δρόμο και αν μπορώ μια ή δύο φορές το χρόνο να ανεβαίνω πάνω να ξεθυμαίνω (τώρα υπολογίζουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων Μάιο να ανεβούμε)...αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα ξαναπάω βόλτα στο δρόμο...σημειωτέον ότι το μηχανάκι το καλοκαίρι το δουλεύω επι καθημερινής βάσης...τα λάστιχα που θα βάλω είναι τα power one και τα θέλω για την πίστα και επειδη τα 2ct που φοράω έχουν ακόμη ''ψωμί'' , όταν γυρίσω απο σέρρες θα τα ξαναβάλω για το καλοκαίρι...
εβαλα τα power one πριν 5 μερες.αυτα βγαινουν και σε 50 και σε 55 προφιλ.τα 55 προφιλ ειναι γομα,και με μεγαλητερη καμπυλη,και τα δυο ειναι πολυ καλα.και με τα δυο κανεις οτι θελεις (βολτα-πιστα)με το 55 προφιλ γινετε ποιο γρηγορο στην στροφη ειδικα στα κλειστα κοματια,αρα και καλυτερο στην πιστα με το 50 δεν αλλαζει τιποτα στο μηχ.σου και εχεις καλα κρατηματα!!!
εαν βαλεις 55 προφιλ κοντινε το βημα σου γιατι μακραινει αρκετα. :!: :!: Παναγιώτη η michelin για τα power one βγάζει 2 διαφορετικές σείρες/γόμες με το ίδιο πέλμα...άσχετα με τα προφίλ η πρώτη είναι ένα βήμα πριν τα slic , η δευτερη ένα βήμα πρίν τη πρώτη και μετά ακολουθούν τα 2ct..μου τα έδειξε αυτός που θα μου τα βάλει και εγώ νόμιζα οτί ήταν το ίδιο...μάλιστα η πρώτη σειρά , η πιό μαλακή/αγωνιστική είναι και η μόνη που βγάζει διάσταση σε 16,5 ίντσες και που αναφέρουν ότι ''απαγορεύεται η χρήση για δρόμο''....ξαναεπισημαίνω ότι και οι δύο σειρές έχουν το ίδιο ακριβώς πέλμα σε όψη αλλάζει μόνο το ποσοστό μαλακής γόμας στους ''ώμους'' και δεν το ''φέρνουν'' διάφοροι έμποροι που κάνουν εισαγωγές παρα μόνο ο επίσημος εισαγωγέας michelin στην Ελλάδα...περισσοτερες πληροφορίες έχει το michelinpowerone.gr... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Παρ 12 Φεβ 2010, 10:54 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
- ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
εβαλα τα power one πριν 5 μερες.αυτα βγαινουν και σε 50 και σε 55 προφιλ.τα 55 προφιλ ειναι γομα,και με μεγαλητερη καμπυλη,και τα δυο ειναι πολυ καλα.και με τα δυο κανεις οτι θελεις (βολτα-πιστα)με το 55 προφιλ γινετε ποιο γρηγορο στην στροφη ειδικα στα κλειστα κοματια,αρα και καλυτερο στην πιστα με το 50 δεν αλλαζει τιποτα στο μηχ.σου και εχεις καλα κρατηματα!!!
εαν βαλεις 55 προφιλ κοντινε το βημα σου γιατι μακραινει αρκετα. :!: :!: Παναγιώτη η michelin για τα power one βγάζει 2 διαφορετικές σείρες/γόμες με το ίδιο πέλμα...άσχετα με τα προφίλ η πρώτη είναι ένα βήμα πριν τα slic , η δευτερη ένα βήμα πρίν τη πρώτη και μετά ακολουθούν τα 2ct..μου τα έδειξε αυτός που θα μου τα βάλει και εγώ νόμιζα οτί ήταν το ίδιο...μάλιστα η πρώτη σειρά , η πιό μαλακή/αγωνιστική είναι και η μόνη που βγάζει διάσταση σε 16,5 ίντσες και που αναφέρουν ότι ''απαγορεύεται η χρήση για δρόμο''....ξαναεπισημαίνω ότι και οι δύο σειρές έχουν το ίδιο ακριβώς πέλμα σε όψη αλλάζει μόνο το ποσοστό μαλακής γόμας στους ''ώμους'' και δεν το ''φέρνουν'' διάφοροι έμποροι που κάνουν εισαγωγές παρα μόνο ο επίσημος εισαγωγέας michelin στην Ελλάδα...περισσοτερες πληροφορίες έχει το michelinpowerone.gr... ???δεν καταλαβα γιατι μου τα λες αυτα,εβαλα power one και τα ξερω αυτα!!!τελος παντον.σε ρωτησα παραπανω γιο τον λογο που εχεις κοντυνη το μηχ. 2 δοντια,εαν βαλεις 55 προφιλ θα γινει (βαρη )το μηχ.θα αργει και δεν θα σου φορτωνει γρηγορα και η εκτη δεν θα γεμιζει με τιποτα!!!αυτα..... | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Παρ 12 Φεβ 2010, 14:47 | |
| ...Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο για το ''βάρος'' που θα δείξει το μηχανάκι με το 55αρι προφιλ και μάλλον πως θα καταλήξω στο 50άρι...εν πάση περιπτώση τη διευκρίνιση που έκανα για τα λάστιχα ήταν επειδή προανέφερες ότι ''τα 55 προφίλ είναι γόμα'' και επείδη και γω εχτές έμαθα πόσοι διαφορετικοί τύποι και γόμες βγαίνουν ανεξαρτήτου προφίλ έγραψα ότι έγραψα...τέσπα θα καταλήξω όπως έγραψα στο 50αρι για να μην αλλάξω τίποτε και απλώς θα πάω στα power one που θα είναι καλύτερα απο τα 2ct... 8) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λάστιχα να βάλω? Παρ 12 Φεβ 2010, 14:58 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- ...Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο για το ''βάρος'' που θα δείξει το μηχανάκι με το 55αρι προφιλ και μάλλον πως θα καταλήξω στο 50άρι...εν πάση περιπτώση τη διευκρίνιση που έκανα για τα λάστιχα ήταν επειδή προανέφερες ότι ''τα 55 προφίλ είναι γόμα'' και επείδη και γω εχτές έμαθα πόσοι διαφορετικοί τύποι και γόμες βγαίνουν ανεξαρτήτου προφίλ έγραψα ότι έγραψα...τέσπα θα καταλήξω όπως έγραψα στο 50αρι για να μην αλλάξω τίποτε και απλώς θα πάω στα power one που θα είναι καλύτερα απο τα 2ct... 8)
Mεγαλη μαλακια θα κανεις αν βαλεις παλι 50 δοκιμασε εστω και μια φορα το 55 και θα δεις οτι δεν θα βγεις χαμενος σε καμια περιπτωση | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| |
| |
| Τι λάστιχα να βάλω? | |
|