| racing βολαν BDK και Durbahn | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 14:18 | |
| καθομαι κ κοιταω βολαν,γιοσιμουρα ειναι δυσκολο να βρεις.. τα BDK τα ηξερα ,αλλα ειδα οτι εχει κ ο durbahn. BDK -διαμετρος ροτορα 80mm ( αν κ μετα καπου στη περιγραφη λεει 45 mm ομολογω με μπερδεψε.. ) -βαρος ροτορα για Κ5/6 186 γραμμαρια (για Κ9 ειναι 202 γρ) -συνολικο βαρος ροτορας ,πηνια κ ανορθωτης ειναι 1.020 γραμμαρια. -watt δεν λεει. (επισης λεει οτι τα πηνια του εχουν αρκετες περιελιξεις κ ενα cut off συστημα στον ανορθωτη που κοβει την τροφοδοσια οταν η ταση φτασει στο επιθυμητο σημειο,αντι η παραπανισια να μετατρεπεται σε θερμοκρασια.) durbahn -διαμετρος 80mm -βαρος ροτορα 350 γρ. -συνολικο βαρος δεν λεει. -ισχυς 170 Watt ο στοκ ροτορας ειναι 120 mm διαμετρο κ 600 gr βαρος. δεδομενου οτι του durbhan κοστιζει τα μισα λεφτα περιπου,ποιο νομιζετε οτι ειναι καλυτερο? παιδια εσεις που εχετε τα γισιμουρα βολαν,εχετε κρατησει καμια μετρηση σε διαστασεις κ βαρος να το δουμε συγκριτικα ? και τα λινκ.. http://bdkraceeng.co.uk/tc/products.php?120&cPath=40_45_58http://www.bdkraceeng.co.uk/Race%20Alternators.htmlhttp://shop.durbahn.de/shop/en/bikes/Suzuki_-_GSX-R_1000?bikecat=55 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 14:39 | |
| BDK = Μοιαζει πολυ με το yoshimura δεν λεει βατ γιατι θα βγαζει πολυ λιγα οπως και το yoshimura durbahn = ειναι κατι αναμεσα του μαμα με το yoshimura μ αυτο μπορεις να εχεις και φωτα ομως αλλα σιγουρα δεν θα εχεις τις επιδοσεις των αλλων [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 14:51 | |
| Ενα ακομα που ξεχασα να γραψω ειναι οτι με το yoshimura μπορει να ειναι 330 γραμμαρια και durbahn 350 αλλα με το yoshimura λογο ογκου η μαζα του ειναι προς το κεντρο ενω στο durbahn που ειναι και μεγαλυτερο εκει αλλαζουν τα δεδομενα και ας ειναι περιπου στα ιδια γραμμαρια δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 15:12 | |
| JIM! ναι εχει να κανει κ με την διαμετρο του ροτορα η μαζα στη περιστροφη,το δικο σου μοιαζει πολυ μικροτερο απο του durbahn το μετρησες μηπως ποσο εχει διαμετρο? αν ειναι ομως του durbahn 80 χιλιοστα διαμετρο τοτε το BDK φαινεται κ με το ματι οτι ειναι μικροτερης διαμετρου.. μπορει να ειναι 45 χιλιοστα οπως λεει μετα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 16:21 | |
| Του BDK είναι σαν διάμετρο περίπου όπως και το Yoshi. Του Durbahn είναι universal λύση οπότε μην ψαρώνεις απ'το χαμηλό κόστος.Θα χρειαστεί να πας σε τόρνο να σου φτιάξει το κέντρο ώστε να βιδώνει στον στρόφαλο σου,θα πρέπει να στηρίξεις κάπως τα πηνία στο καπάκι σου κτλ κτλ...
Προτίμησε BDK,υπὀψιν ο BDK είναι εξυπηρετικός και απαντάει στις ερωτήσεις και αν του κάνεις μια ερώτηση για τα Watt θα σου απαντήσει. Υπολογίζεις ότι βγάζει περίπου το 1/3 του ρεύματος του στοκ,και στο ρελαντί λόγω μεγέθους βολάν καθόλου. Δηλαδή βγάζει ρεύμα ουσιαστικά απ'τις 4,000-5,000 στροφές και μετά όπως και το Yoshi...
Tα στοκ βολάν/πηνία βγάζουν περίπου 350-400W,τουλάχιστον το ΖΧ10 που ξέρω σίγουρα βγάζει 25-30 Α το στοκ και το racing του ΖΧ που είναι ίδιο με BDK Υoshi βγάζει 10Α στις 6,000-7,000 στροφές δηλαδή 150 W περίπου
| |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 19:46 | |
| δλδ αμα εισαι για ωρα κατω απο 5000 στροφες σου ρουφαει μονο μπαταρια? θα τον ρωτησω ναι. εγω πανω εχω μονο το κωλοφαναρο,κ ενα προβολακι μπροστα με διακοπτη,αλλα κ αυτο το βαζω σπανια. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: racing βολαν BDK και Durbahn Τετ 02 Απρ 2014, 20:38 | |
| - panosk8 έγραψε:
- δλδ αμα εισαι για ωρα κατω απο 5000 στροφες σου ρουφαει μονο μπαταρια?
θα τον ρωτησω ναι. εγω πανω εχω μονο το κωλοφαναρο,κ ενα προβολακι μπροστα με διακοπτη,αλλα κ αυτο το βαζω σπανια. Το δικο μου που το εχω τσεκαρει με τη τηλεμετρια απο τις 1.800 στροφες και κατω χανω ρευμα, δηλαδη μου τραβαει απο την παταρια. Τωρα απο τις 1.800 μεχρι τις 2.200 με 2.300 περιπου δεν θυμαμαι ακριβος η ταση ειναι σταθερη και απο κι και πανω αρχιζει και φορτιζει τη παταρια αλλα μην φανταστεις και σ αυτη τη περιπτωση δεν εχει τη δυναμη που βγαζει με το μαμα βολαν Για να καταλαβεις με το γιουσι βολαν ποτε δεν θυμαμαι να μου ανεβαζε η παταρια πανω απο 14.5 βολτ, ( συνηθως ηταν στο 13.8 ) ενω με το εργοστασιακο βολαν για πλακα παει στα 15 βολτ και στις 2 περιπτωσεις βεβαια, ηταν χωρις φαναρι και κωλοφαναρο αλλα, με αρκετα αλλα μπιχλιμπιδια που εχω βαλει, που οπως και να το κανεις τραβανε κι αυτα το κατιτις τους ,οχι βεβαια οπως ενα φαναρι εμπρος αλλα λεμε τωρα | |
|
| |
| racing βολαν BDK και Durbahn | |
|