Greek GSX-R forum
Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_l10Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_c10Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_r10 
JIMK7
Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_l10Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_c10Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Έχω απορία για τον στρόφαλο!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AlexGeo
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Aλέξης
Τόπος : Σαλλονικα
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2014

Έχω απορία για τον στρόφαλο!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΣαβ 26 Απρ 2014, 23:34

Πριν μια εβδομάδα περίπου ένας φίλος μου άκουσε ένα περίεργο "σφιριγμα" την ώρα που μαρσερνα 3000-5000rpm (στιγμιεα) ακουγόταν ένας θροβος σαν σφιριγμα ας πούμε ακούγεται την ώρα που άφησα το γαζή!! και με προβλημάτισε γιατί μου είπε πως μπόρι να είναι από στρόφαλο!!! και μετά που το παρατήρησα ακουγόταν και εν κίνηση αλλά μόνο σε χαμηλές στροφές 3500-5000rpm (σταθερά το γκάζι ). μήπως ειπάρχη καπια γνώμη? Shocked Shocked  μιλάμε για K8 με 19000χιλ!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΚυρ 27 Απρ 2014, 22:52

Μηπως ακουγες την καδενα  xmmm και οχι το στροφαλο  Laughing 
AlexGeo
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 00:29

όχι Δημήτρη σίγουρα αυτό που λέω δεν είναι καδένα, αν ήταν θα έκανε τικ τικ τικ τικ!!! σήμερα το ξανά τέσταρα και παρατηρηασα καλά της στροφές και το κάνει από της 2500χιλ και όλας!! "βσιυμ" σαν σβουριγμα και όταν πάω με σταθερό το γαζή το ακούω σε αυτές της στροφές 3000-4000 χιλ ένα πράγμα σαν σφιριγμα!! και από τη κατάλαβα από ένα λίγο παλιό βίντεο που εχω τραβηξει το μηχανάκι το άκουσα και εκεί άρα εγώ δεν το είχα δόση σημασία!!!
AlexGeo
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 00:47

https://www.youtube.com/watch?v=7A0gV5Dl5yE&feature=youtu.be
Την δεύτερη φορά που μαρσάρο εκεί ακούγεται αν το παρατήρησης θα καταλάβης τη λέω!!(ανέβασε λίγο τον ήχο)
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 11:56

AlexGeo έγραψε:
όχι Δημήτρη σίγουρα αυτό που λέω δεν είναι καδένα, αν ήταν θα έκανε τικ τικ τικ τικ!!! σήμερα το ξανά τέσταρα και παρατηρηασα καλά της στροφές και το κάνει από της 2500χιλ  και όλας!! "βσιυμ" σαν σβουριγμα και όταν πάω με σταθερό το γαζή το ακούω σε αυτές της στροφές 3000-4000 χιλ ένα πράγμα σαν σφιριγμα!! και από τη κατάλαβα από ένα λίγο παλιό βίντεο που εχω τραβηξει το μηχανάκι το άκουσα και εκεί άρα εγώ δεν το είχα δόση σημασία!!!

Η καδενα δεν κανει τικ τικ nono ετσι κανουν οι βαλβιδες οταν ειναι πολυ χαλαρες file  αλλα απο τα λεγομενα σου μου φαινεται οτι ο θορυβος προερχεται απο πολυ τεντωμενη καδενα, κατι πολυ χαρακτηριστικο φαινομενο που κανουν ολα gixxer Very Happy χωρις αυτο να σημαινει κατι Very Happy

Μου φαινεται απιθανο να εχεις προβλημα στο στροφαλο με τοσο λιγα χιλιομτερα scratch  γιατι αυτα τα μοτερ ειναι σκυλια, αλλα αν θες να σου φυγει και ο φοβος καλο θα ειναι να το πας να το ακουσει απο κοντα και ενας καλος μαστορας, να σου πει κι αυτος τη γνωμη του γιατι απο το βιντεο που εχεις ανεβασει δεν ακουω κατι Very Happy
AlexGeo
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έχω απορία για τον στρόφαλο!!   Έχω απορία για τον στρόφαλο!! EmptyΔευ 28 Απρ 2014, 18:25

μακάρι   okk  okk γιατί με ανησυχησε ρε και λέω einai δυνατόν στα 19000χιλ να έχουμε τέτοιο πρόβλημα!!!! παντός στο βίδεο εκεί που μαρσάρο δεύτερη φορά εγώ το ακούω στο άφημα του γαζίου ακούγετε κάνει αυτό τον ήχο!!! Ναι θα πάω να το ακούσι ένας μάστορα...αν σταματήση να βρέχη και λίγο!! vroxi vroxi Ευχαριστω JIM

Έχω απορία για τον στρόφαλο!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Απορία???
» απορια...
» em pro.απορια!?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com