| Όσα φέρνει η ώρα... | |
|
+21noodles Miou boutser potis Vortex Nitoras breakdancer zed660 k8 600 kk tsasbi Darksoul Black Eagle magfaria diam busa respect JIMK7 Aristosk8 kouzinas FLASKAS kentaurosk8 [alex] 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 13:44 | |
| ...δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Χθες το βράδυ κοιτούσα για riding school στο Spa. Εξαιρετική ευκαιρία με μόνο 289 ευρώ. Ξεκινάω για τη δουλειά σήμερα το πρωί και μπαίνω στο γκαράζ. Και βλέπω αυτό: Στην αρχή νόμιζα πως το μωρό αυταναφλέχθει. Αλλά μάλλον πρόκειται για δουλειά από επαγγελματίες: Δε σπάσανε ούτε ένα πλαστικό. Ένας γείτονας (έχει την bmw της φωτογραφίας - μοντέλο του 52 και τη λατρεύει και έχει πάθει κοκομπλόκο σήμερα και με το δίκιο του με τόση σκόνη που μάζεψε) είπε πως χθες το βράδυ που άφησε τη μηχανή του ήταν όλα καλά. Εγώ τελευταία φορά την είδα αρτιμελή την Κυριακή το μεσημέρι. Δε μας σώνει τίποτα. Από τη μία νιώθω ανακουφισμένος γιατί πάντα έλεγα πως θα πεθάνω πάνω της (ή δίπλα της ή από κάτω της ή τριγύρω της). Δε νομίζω να συμφέρει να τη φτιάξω. Θα πουλήσω ό,τι έμεινε για να κανένα 500άρικο. Εκτός αν προλάβουν και τα σηκώσουν και τα υπόλοιπα. Το γκαράζ είναι -2 υπόγειο σε τεράστια πολυκατοικία με τηλεχειριζόμενη πόρτα γκαράζ. Ακριβώς δίπλα είναι άλλα τρία μηχανάκια, όλα ακριβότερα. Ήταν το μόνο με ξένη πινακίδα. Ακριβώς δίπλα είναι μία τράπεζα και ίσως καταφέρουμε να βρούμε τίποτα από την κάμερα, αλλά δε νομίζω να ασχοληθεί η αστυνομία. Θα πάω από εκεί σε κανένα δίωρο μήπως και βγάλουμε άκρη. Τουλάχιστον μου αφήσανε το διχτάκι για το κράνος. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 13:52 | |
| Ρε Άλεξ... τι να λέμε τώρα.... ζάντες, μπροστινά και κομπλέ μούτρα η φάση ε? ..... μιλάμε για σοκ... τι σκατά έχουνε ρίξει πάνω τα καριόλια οι Φράγκοι ???? Περαστικά και μακάρι να βγάλεις κάποια άκρη.... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:00 | |
| Αδειάσανε εναν πυροσβεστήρα. Γι'αυτό και στην αρχή νόμιζα πως πήρε φωτιά. Αλλά ούτε ίχνος μαυρίλας πουθενά. Με το αφεντικό μου είπαμε μήπως το κάνανε για να μπλοκάρουν το συναγερμό ή για να σβήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Το επόμενο ύπνο αγκαλιά με sleeping bag. Ή εναλλαγή νούμερα το βράδυ με τους γείτονες | |
|
| |
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:07 | |
| ψαξου λίγο με τους γείτονες | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:07 | |
| ΣΟΚ!! Περαστικά ρε φίλε............... Μην το σκοτώσεις για 500 Ευρώ πάντως.... τα πράγματα που έχουν μείνει αξίζουν πολύ περισσότερα χρήματα... μακάρι να βρεις το κουράγιο να το ξαναστήσεις..... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:08 | |
| Συμφωνώ με το ΜΗ σκότωμα για 500€. Θα βρείς πραγματάκια σιγά σιγά. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:09 | |
| τι διάολο... πήρανε τις ρόδες και όλο το μπροστινό... wtf? μακάρι να βοηθήσουν οι μπάτσοι.. τι να πω, κρίμα! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:12 | |
| απορω γιατι δεν στο πηραν οπως ειναι και μπηκαν σε ολη αυτη τη διαδικασια Φαντασου την ωρα που το εκαναν να τους επιανες στα πρασα και να εχεις πανω σου ενα καλασνικοφ | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:16 | |
| Μήπως δεν ειναι τυχαίο οτι το γεγονός έγινε μετά την επίσκεψη σου στην πίστα;;; Κρίμα πάντως , επίσης συμφωνω να μην το δώσεις αλλα να βρεις τα πράγματα και να το φτιάξεις..!! | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:25 | |
| | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:31 | |
| Ναι δυστυχώς πολλά παίζουν και πολύ περίεργη φάση. Για να το λύσουν θα πήρε πάνω από ώρα. Ενώ για να το σηκώσουν θα θέλαν το πολύ μισό λεπτό. Και ήταν στη γωνία περιτριγυρισμένο από τρία ακριβότερα μηχανάκια. Σκέφτηκα μέχρι και να του χώσανε πομπό gps όταν δεν κοιτούσα. Να με ακολούθησαν από εκεί αποκλείεται γιατί είμαι παρανοϊκός και τα προσέχω αυτά. Ή από γείτονα έγινε ή μιλημένο από γείτονα. Αν τους έπιανα στα πράσα, τώρα θα ήμουν φυλακή, οπότε καλύτερα έτσι Όπως ήταν το μηχανάκι 2500 - 3000 το παίρνανε (εδώ τα μεταχειρισμένα τα σκοτώνουν ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας και ήταν ήδη 6 ετών). Ένα διχίλιαρο για ανταλλακτικά το θέλω σίγουρα. Και τώρα αν φτιαχτεί, θα φτιαχτεί με οχλινς και βρέμβο... Και τουλάχιστον άλλα 500 τα εργατικά. Και να πούμε και 500 ένα πολυεστερικό. Καλύτερα να έρθω Ελλάδα να πάρω ένα 1000άρι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Να δούμε πώς θα πάει. Ακόμη δε σκέφτομαι ψύχραιμα | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:33 | |
| - kouzinas έγραψε:
- Να τους πηρε 5-10 λεπτακια?
Ρε για τόση πολλή δουλειά πρόκειται; Θα τους έφυγε η μέση σκυμμένοι τόση ώρα | |
|
| |
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 14:39 | |
| | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| |
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 15:06 | |
| Ε μη σκάτε για μένα. Ευκαιρία έψαχνα να ανέβω κατηγορία Αλλά ασφάλεια κλοπής όλοι και άμεσα! Φεύγω για αστυνομία. Αν έχω νεότερο θα σας ενημερώσω να γελάσουμε μαζί. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 15:08 | |
| τι να πω ρε φιλε !!! περαστικα σου !!!
το γκαραζ τιποτα καμερες κτλ???? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 15:34 | |
| Κρίμα ρε γaμώτ0! Πάντως για μένα μην το πουλήσεις και με τίποτα 500 ευρώ εννοείται! Πράγματα βρίσκεις και αν κάτσεις και κάνεις μόνος σου δουλίτσα θα σου έρθει πολύ καλά. Και άλλαξε γκαράζ αν μπορείς, ότι και να κάνεις! Αν την κρατήσεις ή αν πάρεις άλλη κοίτα για ασφάλεια κλοπής. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 15:43 | |
| Λοιπόν μόλις μίλησα με το θυρωρό (έχουμε και από τέτοιους ακόμα εδώ). Το πρωί που βγήκε στις 6:30 έξω βρήκε την γκαραζόπορτα ανοιχτή, αλλά όχι παραβιασμένη. Και μου είπε πως συμβαίνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο τόσα χρόνια στην πολυκατοικία.
Η πολυκατοικία δεν έχει κάμερα (κάτι μου λέει πως αυτό θα αλλάξει σύντομα), αλλά κολλητά είναι μία τράπεζα και σίγουρα έχει κάμερα. Αν θα καταφέρουμε να δούμε τίποτα μέσω αστυνομίας, αλλά μάλλον απίθανο (για δύο κλεμμένες ρόδες δε νομίζω να κουνηθούν).
Το μηχανάκι πρέπει να ξηλώθηκε μιλημένα γιατί στο γκαράζ υπάρχουν πολλές ακριβές μηχανές και πολλά ακριβά αυτοκίνητα (μέχρι και μία aston martin db7).
Στη γειτονιά παρκάρουν συστηματικά στο πεζοδρόμιο tuono, tiger, gs, cb1000, z750, street-triple, enfield και δε συμμαζεύεται.
Σε μισή ώρα φεύγω και για την αστυνομία. Θα πάρω και μεταφράστρια μαζί μου γιατί αλλιώς δεν παίζει να βγάλω άκρη :P
Υποψιν ε! Όποιος δει δύο μπλε ζάντες από gsxr να στείλει μήνυμα! | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 15:56 | |
| Ξέχασα να δώσω τις ευχές μου:
Ο π**στης που θα τα φορέσει να στουκάρει από αστοχία υλικού και να μείνει ανάπηρος από τη μέση και κάτω και από τα γόνατα και πάνω. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 17:17 | |
| πωωω τρομαζω μονο π το βλεπω απο φωτο φαντασου απο κοντα!μηπως σε πηρε κανενας απο πισω απο το πιστακι κ εψαχνε ανταλλακτικα?αν ηταν το τελευταιο μερος π πηγες παιζει να ταν κ απο κει! ευχομαι ποτε ξανα μαν!σπρωχτο κ παρε κανα πιο τουμπανο τωρα L1! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 17:35 | |
| Φιλαράκι μου ότι και να σου πω είναι λίγο. .παντως συμφωνώ με την ευχή σου. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 21:29 | |
| Λοιπόν η αστυνομία το θεώρησε "κλοπή αξεσουάρ" και δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες της τράπεζας που βρίσκεται δίπλα (έτσι κι αλλιώς η τράπεζα είναι μαγαζί γωνία και η κάμερα είναι μόνο από τη μεριά της εισόδου που είναι από την άλλη).
Το μεσιτικό γραφείο που μου νοικιάζει το πάρκινγκ χέσ**κε όσο δεν πάει.
Ο θυρωρός αυτήν την ώρα εγκαθιστά κάμερες και μου ζήτησε αντίγραφο από το χαρτί που μου έδωσε η αστυνομία για να το δώσει στους διαχειριστές.
Αύριο θα τηλεφωνήσω και στην ασφαλιστική εταιρεία μήπως και μετρήσει ως βανδαλισμός ελέω πυροσβεστήρα. Να μου δώσουν 40 ευρώ να το πλύνω ρε παιδί μου.
Από την πίστα φύγαμε 4 μηχανές μαζί. Ένα ακόμα gsxr, ένα fazer και ένα diversion. Και οι τρεις φύγανε προς άλλη κατεύθυνση σχεδόν αμέσως (εγώ νότια και αυτοί βόρεια). Ό,τι αυτοκίνητο και να ήταν πίσω μας, έμεινε πολύ πίσω γιατί οι δρόμοι γύρω από το Παρίσι εκείνη την ώρα είναι ένα απέραντο πάρκινγκ. Βέβαια το μηχανάκι έμεινε στο δρόμο 20 λεπτά πριν μπει στο γκαράζ για να ξεφορτώσω τα πράγματα και να βγάλω την ολόσωμη, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά.
Δεν αποκλείω τίποτα βέβαια. Ούτε γείτονες, ούτε θυρωρό, ούτε να κρύφτηκε κάτω από τη σέλα ο Κινέζος από το Ocean's 11, ούτε και το περιστέρι που με κουτσούλησε πριν 4 μήνες.
Αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη.
Οπότε ασφάλεια κλοπής και ξερό ψωμί. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 22:53 | |
| εμεινα κυριολεκτικα μαλακας με αυτο που ειδα ! δεν εχω λογια κουραγιο ! | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 23:49 | |
| | |
|
| |
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα... Τρι 27 Μάης 2014, 23:54 | |
| πω ρε alex τι κακο σε βρηκε. ειδα την φωτογραφια και παγωσα. και χαζευα το τοπικ με την πιστα και ξαφνικα βλεπω αυτο!!! οπως λενε μην το δωσεις 500 ευρω, ηρεμησε λιγο και σκεψου τι θα κανεις. ευχομαι οσοι το εκαναν αυτο να ψωφισουν | |
|
| |
| Όσα φέρνει η ώρα... | |
|