Greek GSX-R forum
Όσα φέρνει η ώρα... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Όσα φέρνει η ώρα... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Όσα φέρνει η ώρα... Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Όσα φέρνει η ώρα... Poll_l10Όσα φέρνει η ώρα... Poll_c10Όσα φέρνει η ώρα... Poll_r10 
JIMK7
Όσα φέρνει η ώρα... Poll_l10Όσα φέρνει η ώρα... Poll_c10Όσα φέρνει η ώρα... Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Όσα φέρνει η ώρα...

Πήγαινε κάτω 
+21
noodles
Miou
boutser
potis
Vortex
Nitoras
breakdancer
zed660
k8 600 kk
tsasbi
Darksoul
Black Eagle
magfaria
diam
busa respect
JIMK7
Aristosk8
kouzinas
FLASKAS
kentaurosk8
[alex]
25 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 416
Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011

Όσα φέρνει η ώρα... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 13:44

...δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Χθες το βράδυ κοιτούσα για riding school στο Spa. Εξαιρετική ευκαιρία με μόνο 289 ευρώ.

Ξεκινάω για τη δουλειά σήμερα το πρωί και μπαίνω στο γκαράζ. Και βλέπω αυτό:

Όσα φέρνει η ώρα... DA7TkZ8h

Στην αρχή νόμιζα πως το μωρό αυταναφλέχθει. Αλλά μάλλον πρόκειται για δουλειά από επαγγελματίες:

Όσα φέρνει η ώρα... UVcS3k5h

Όσα φέρνει η ώρα... PTucQiMh

Δε σπάσανε ούτε ένα πλαστικό.

Ένας γείτονας (έχει την bmw της φωτογραφίας - μοντέλο του 52 και τη λατρεύει και έχει πάθει κοκομπλόκο σήμερα και με το δίκιο του με τόση σκόνη που μάζεψε) είπε πως χθες το βράδυ που άφησε τη μηχανή του ήταν όλα καλά. Εγώ τελευταία φορά την είδα αρτιμελή την Κυριακή το μεσημέρι.

Δε μας σώνει τίποτα.

Από τη μία νιώθω ανακουφισμένος γιατί πάντα έλεγα πως θα πεθάνω πάνω της (ή δίπλα της ή από κάτω της ή τριγύρω της).

Δε νομίζω να συμφέρει να τη φτιάξω. Θα πουλήσω ό,τι έμεινε για να κανένα 500άρικο. Εκτός αν προλάβουν και τα σηκώσουν και τα υπόλοιπα.

Το γκαράζ είναι -2 υπόγειο σε τεράστια πολυκατοικία με τηλεχειριζόμενη πόρτα γκαράζ. Ακριβώς δίπλα είναι άλλα τρία μηχανάκια, όλα ακριβότερα. Ήταν το μόνο με ξένη πινακίδα.

Ακριβώς δίπλα είναι μία τράπεζα και ίσως καταφέρουμε να βρούμε τίποτα από την κάμερα, αλλά δε νομίζω να ασχοληθεί η αστυνομία.

Θα πάω από εκεί σε κανένα δίωρο μήπως και βγάλουμε άκρη.

Τουλάχιστον μου αφήσανε το διχτάκι για το κράνος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 13:52

Ρε Άλεξ... τι να λέμε τώρα.... ζάντες, μπροστινά και κομπλέ μούτρα η φάση ε? ..... μιλάμε για σοκ... τι σκατά έχουνε ρίξει πάνω τα καριόλια οι Φράγκοι ???? Περαστικά και μακάρι να βγάλεις κάποια άκρη....
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:00

Αδειάσανε εναν πυροσβεστήρα. Γι'αυτό και στην αρχή νόμιζα πως πήρε φωτιά. Αλλά ούτε ίχνος μαυρίλας πουθενά.

Με το αφεντικό μου είπαμε μήπως το κάνανε για να μπλοκάρουν το συναγερμό ή για να σβήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Το επόμενο ύπνο αγκαλιά με sleeping bag. Ή εναλλαγή νούμερα το βράδυ με τους γείτονες fafoutis 
FLASKAS
Normal gixxer
Normal gixxer
FLASKAS

Άντρας Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας
Αριθμός μηνυμάτων : 253
Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ
Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:07

ψαξου λίγο με τους γείτονες
http://www.sitarimeli.4ty.gr/
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:07

ΣΟΚ!! Περαστικά ρε φίλε...............  pale pale 

Μην το σκοτώσεις για 500 Ευρώ πάντως.... τα πράγματα που έχουν μείνει αξίζουν πολύ περισσότερα χρήματα... μακάρι να βρεις το κουράγιο να το ξαναστήσεις.....
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:08

Συμφωνώ με το ΜΗ σκότωμα για 500€. Θα βρείς πραγματάκια σιγά σιγά.
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:09

affraid τι διάολο... πήρανε τις ρόδες και όλο το μπροστινό... wtf?
μακάρι να βοηθήσουν οι μπάτσοι.. τι να πω, κρίμα!
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:12

απορω γιατι δεν στο πηραν οπως ειναι  scratch και μπηκαν σε ολη αυτη τη διαδικασια  Rolling Eyes 

Φαντασου την ωρα που το εκαναν να τους επιανες στα πρασα και να εχεις πανω σου ενα καλασνικοφ  polybolo 
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ)
Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:16

Μήπως δεν ειναι τυχαίο οτι το γεγονός έγινε μετά την επίσκεψη σου στην πίστα;;; Κρίμα πάντως , επίσης συμφωνω να μην το δώσεις αλλα να βρεις τα πράγματα και να το φτιάξεις..!!
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:25

JIMK7 έγραψε:
απορω γιατι δεν στο πηραν οπως ειναι  scratch και μπηκαν σε ολη αυτη τη διαδικασια  Rolling Eyes 

Ποση ωρα να τους πηρε να το λυσουν ?? 5 βιδες τιμονοπλακα-σταυρος ? 2-3 βιδες η βαση μπροστα? και 4 βιδακια τα συνδετικα μουτρου με πλαινα? κ με ενα κοφτη κοψιμο πλεξουδα-ντιζες??
Να τους πηρε 5-10 λεπτακια?

toixos toixos 
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:31

Ναι δυστυχώς πολλά παίζουν και πολύ περίεργη φάση.

Για να το λύσουν θα πήρε πάνω από ώρα. Ενώ για να το σηκώσουν θα θέλαν το πολύ μισό λεπτό. Και ήταν στη γωνία περιτριγυρισμένο από τρία ακριβότερα μηχανάκια.

Σκέφτηκα μέχρι και να του χώσανε πομπό gps όταν δεν κοιτούσα.

Να με ακολούθησαν από εκεί αποκλείεται γιατί είμαι παρανοϊκός και τα προσέχω αυτά.

Ή από γείτονα έγινε ή μιλημένο από γείτονα.

Αν τους έπιανα στα πράσα, τώρα θα ήμουν φυλακή, οπότε καλύτερα έτσι fafoutis

Όπως ήταν το μηχανάκι 2500 - 3000 το παίρνανε (εδώ τα μεταχειρισμένα τα σκοτώνουν ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας και ήταν ήδη 6 ετών). Ένα διχίλιαρο για ανταλλακτικά το θέλω σίγουρα. Και τώρα αν φτιαχτεί, θα φτιαχτεί με οχλινς και βρέμβο... Και τουλάχιστον άλλα 500 τα εργατικά. Και να πούμε και 500 ένα πολυεστερικό. Καλύτερα να έρθω Ελλάδα να πάρω ένα 1000άρι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Να δούμε πώς θα πάει. Ακόμη δε σκέφτομαι ψύχραιμα  geek 
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:33

kouzinas έγραψε:

Ρε για τόση πολλή δουλειά πρόκειται; Θα τους έφυγε η μέση σκυμμένοι τόση ώρα What a Face
FLASKAS
Normal gixxer
Normal gixxer
FLASKAS

Άντρας Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας
Αριθμός μηνυμάτων : 253
Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ
Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 14:39

kouzinas έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

Ποση ωρα να τους πηρε να το λυσουν ?? 5 βιδες τιμονοπλακα-σταυρος ? 2-3 βιδες η βαση μπροστα? και 4 βιδακια τα συνδετικα μουτρου με πλαινα? κ με ενα κοφτη κοψιμο πλεξουδα-ντιζες??

toixos toixos 

γιατί λογικά ήθελαν μόνο αυτά που έκλεψαν + οτι ολόκληρο το μηχανάκι δύσκολα ξεφορτώνονται μετά τα πράγματα που τους μένουν ιδικά αν έχουν στοιχεία αναγνωρισιμότητας (πλαίσιο-κινητήρας)
http://www.sitarimeli.4ty.gr/
diam
Adv. gixxer
Adv. gixxer
diam

Όνομα: : Διαμαντής
Αριθμός μηνυμάτων : 418
Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:02

Shocked  Shocked  Shocked 

Oχι ρε φιλε.......
Υπομονη και θα το φτιαξεις παλι.

[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:06

Ε μη σκάτε για μένα. Ευκαιρία έψαχνα να ανέβω κατηγορία Very Happy

Αλλά ασφάλεια κλοπής όλοι και άμεσα!

Φεύγω για αστυνομία. Αν έχω νεότερο θα σας ενημερώσω να γελάσουμε μαζί.
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:08

τι να πω ρε φιλε !!! περαστικα σου !!!

το γκαραζ τιποτα καμερες κτλ????
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:34

Κρίμα ρε γaμώτ0!  Mad  polybolo Πάντως για μένα μην το πουλήσεις και με τίποτα 500 ευρώ εννοείται! Πράγματα βρίσκεις και αν κάτσεις και κάνεις μόνος σου δουλίτσα θα σου έρθει πολύ καλά. Και άλλαξε γκαράζ αν μπορείς, ότι και να κάνεις! Αν την κρατήσεις ή αν πάρεις άλλη κοίτα για ασφάλεια κλοπής.
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:43

Λοιπόν μόλις μίλησα με το θυρωρό (έχουμε και από τέτοιους ακόμα εδώ). Το πρωί που βγήκε στις 6:30 έξω βρήκε την γκαραζόπορτα ανοιχτή, αλλά όχι παραβιασμένη. Και μου είπε πως συμβαίνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο τόσα χρόνια στην πολυκατοικία.

Η πολυκατοικία δεν έχει κάμερα (κάτι μου λέει πως αυτό θα αλλάξει σύντομα), αλλά κολλητά είναι μία τράπεζα και σίγουρα έχει κάμερα. Αν θα καταφέρουμε να δούμε τίποτα μέσω αστυνομίας, αλλά μάλλον απίθανο (για δύο κλεμμένες ρόδες δε νομίζω να κουνηθούν).

Το μηχανάκι πρέπει να ξηλώθηκε μιλημένα γιατί στο γκαράζ υπάρχουν πολλές ακριβές μηχανές και πολλά ακριβά αυτοκίνητα (μέχρι και μία aston martin db7).

Στη γειτονιά παρκάρουν συστηματικά στο πεζοδρόμιο tuono, tiger, gs, cb1000, z750, street-triple, enfield και δε συμμαζεύεται.

Σε μισή ώρα φεύγω και για την αστυνομία. Θα πάρω και μεταφράστρια μαζί μου γιατί αλλιώς δεν παίζει να βγάλω άκρη :P

Υποψιν ε! Όποιος δει δύο μπλε ζάντες από gsxr να στείλει μήνυμα!
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 15:56

Ξέχασα να δώσω τις ευχές μου:

Ο π**στης που θα τα φορέσει να στουκάρει από αστοχία υλικού και να μείνει ανάπηρος από τη μέση και κάτω και από τα γόνατα και πάνω.
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 17:17

πωωω τρομαζω μονο π το βλεπω απο φωτο φαντασου απο κοντα!μηπως σε πηρε κανενας απο πισω απο το πιστακι κ εψαχνε ανταλλακτικα?αν ηταν το τελευταιο μερος π πηγες παιζει να ταν κ απο κει!
ευχομαι ποτε ξανα μαν!σπρωχτο κ παρε κανα πιο τουμπανο τωρα L1!
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 17:35

Φιλαράκι μου ότι και να σου πω είναι λίγο. .παντως συμφωνώ με την ευχή σου.
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 21:29

Λοιπόν η αστυνομία το θεώρησε "κλοπή αξεσουάρ" και δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες της τράπεζας που βρίσκεται δίπλα (έτσι κι αλλιώς η τράπεζα είναι μαγαζί γωνία και η κάμερα είναι μόνο από τη μεριά της εισόδου που είναι από την άλλη).

Το μεσιτικό γραφείο που μου νοικιάζει το πάρκινγκ χέσ**κε όσο δεν πάει.

Ο θυρωρός αυτήν την ώρα εγκαθιστά κάμερες και μου ζήτησε αντίγραφο από το χαρτί που μου έδωσε η αστυνομία για να το δώσει στους διαχειριστές.

Αύριο θα τηλεφωνήσω και στην ασφαλιστική εταιρεία μήπως και μετρήσει ως βανδαλισμός ελέω πυροσβεστήρα. Να μου δώσουν 40 ευρώ να το πλύνω ρε παιδί μου.

Από την πίστα φύγαμε 4 μηχανές μαζί. Ένα ακόμα gsxr, ένα fazer και ένα diversion. Και οι τρεις φύγανε προς άλλη κατεύθυνση σχεδόν αμέσως (εγώ νότια και αυτοί βόρεια). Ό,τι αυτοκίνητο και να ήταν πίσω μας, έμεινε πολύ πίσω γιατί οι δρόμοι γύρω από το Παρίσι εκείνη την ώρα είναι ένα απέραντο πάρκινγκ. Βέβαια το μηχανάκι έμεινε στο δρόμο 20 λεπτά πριν μπει στο γκαράζ για να ξεφορτώσω τα πράγματα και να βγάλω την ολόσωμη, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά.

Δεν αποκλείω τίποτα βέβαια. Ούτε γείτονες, ούτε θυρωρό, ούτε να κρύφτηκε κάτω από τη σέλα ο Κινέζος από το Ocean's 11, ούτε και το περιστέρι που με κουτσούλησε πριν 4 μήνες.

Αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη.

Οπότε ασφάλεια κλοπής και ξερό ψωμί.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 22:53

εμεινα κυριολεκτικα μαλακας με αυτο που ειδα !
δεν εχω λογια κουραγιο !
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 23:49

Shocked Shocked Shocked Shocked 

Εσύ να είσαι καλά... οι άλλοι ας πάθουν αυτό που ευχήθηκες νωρίτερα...
breakdancer
Normal gixxer
Normal gixxer
breakdancer

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όσα φέρνει η ώρα...   Όσα φέρνει η ώρα... EmptyΤρι 27 Μάης 2014, 23:54

πω ρε alex τι κακο σε βρηκε. ειδα την φωτογραφια και παγωσα.
και χαζευα το τοπικ με την πιστα και ξαφνικα βλεπω αυτο!!!  Shocked 
οπως λενε μην το δωσεις 500 ευρω, ηρεμησε λιγο και σκεψου τι θα κανεις.
ευχομαι οσοι το εκαναν αυτο να ψωφισουν

Όσα φέρνει η ώρα...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΓΕΛΙΕΣ :: ΚΛΟΠΕΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com