brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Καθρεπτες για hayabusa-universal Παρ 20 Ιουν 2014, 17:20 | |
| | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καθρεπτες για hayabusa-universal Παρ 20 Ιουν 2014, 17:25 | |
| αν κλεινουν στο πολλα χλμ θα σφιξεις τα βιδακια και θα εισαι οκ λογικα . αν το κανεις και παλι κλεινουν βαζεις μια λαστιχενια φλατζουλα και θα εισαι οκ σιγουρα ...
τωρα απο την φωτο μοιαζουν αρκετα πιο μικροι απο τους μαμα . μαλλον θα βλεπεις τον αγκωνα σου και οχι πισω | |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Καθρεπτες για hayabusa-universal Παρ 20 Ιουν 2014, 17:46 | |
| αν σ' αρεσουν στους αφηνω 30€ με δικα μου εξοδα αποστολης https://gixxer.forumgreek.com/t9581-topic ειναι ιταλικοι και οχι κινεζικοι και εχουν εξαιρετικη ορατοτητα αν και ειναι αρκετα μικροτεροι απο τους ''μαμα''. | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Καθρεπτες για hayabusa-universal Σαβ 21 Ιουν 2014, 09:13 | |
| Αλεξανδρε αυτο φοβαμαι γιατι ηδη με τους μαμα βλεπω τους ωμους μου αχαχα...
Για 30 ευρω δεν βαριεσαι ομως. Το ιδανικο ειναι να παρουν ποδι αλλα δεν θελω κατι τετοιο. Δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω διχως καθρεπτες...
Ghost σε ευχαριστω γιατην προσφορα αλλα εχω κολλησει με τους συγκκεριμενους.
| |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Καθρεπτες για hayabusa-universal Σαβ 21 Ιουν 2014, 09:28 | |
| εφοσον εχεις κολησει με τους συγκεκριμενους τοτε αγορασε τους...η θεση που μπορουν να παρουν τα κατοπτρα ειναι δυο (εντελως χοντρικα στο παρακατω σχεδιο)...στη θεση 1 ειναι αρκετα μαζεμενοι ενω στη θεση 2 βγαινουν πιο εξω και θα εχεις παρα πολυ καλη ορατοτητα. επισης με καλο σφιξιμο στις βιδες δεν θα κουνανε καθολου αλλα μην το παρακανεις στο σφιξιμο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Σαβ 21 Ιουν 2014, 10:18, 1 φορά | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Καθρεπτες για hayabusa-universal Σαβ 21 Ιουν 2014, 10:17 | |
| - ghost έγραψε:
- εφοσον εχεις κολησει με τους συγκεκριμενους τοτε αγορασε τους...η θεση που μπορουν να
παρουν τα κατοπτρα ειναι δυο (εντελως χοντρικα στο παρακατω σχεδιο)...στη θεση 1 ειναι αρκετα μαζεμενοι ενω στη θεση 2 βγαινουν πιο εξω και θα εχεις παρα πολυ καλη ορατοτητα
Και με το σχεδιο εχω κολλησει και με αυτο που εγραψες (το ειχα ψαξει και παλιοτερα) γιαυτο επελεξα αυτους. Θα τους παρω και βλεπουμε. | |
|