| προβληματα στο νεο μου swift d | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: προβληματα στο νεο μου swift d Σαβ 21 Ιουν 2014, 21:37 | |
| ξερει κανενα καλο παιδι καποιο συνεργειο να παω το gixxer jr  " />  γιατι μου αναψε το check και το συνεργειο της γειτονιας μου ειπε να το παω καλυτερα σε εξουσιοδοτιμενο γιατι το διαγνωστικο του εβγαζε οτι ναναι. αλλα μαλλον ειναι ο αισθητιρας πιεσης αερα της εισαγωγης μου ειπε, εγω λοιπων τον ανοιξα και βρικα αυτο  εβαλα 1 αλεν στην τρυπα της εισαγωγης και ηταν γεματη φουλ καρβουνο . καθαρισα και ξανα εβαλα τον αισθητιρα στην θεση του αλλα τπτ. Οποτε ψαχνουμε 1 συνεργειο κατα προτημηση εξουσιοδοτιμενο απο την suzuki που να γνωριζει απο πετραιλαιοκηνητιρες και να μην μου παρει και τα σοβρακα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boutser στις Τετ 02 Ιουλ 2014, 15:59, 1 φορά | |
|
 | |
Koyfo Adv. gixxer

Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Κυρ 22 Ιουν 2014, 11:51 | |
| | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Τετ 02 Ιουλ 2014, 16:10 | |
| λοιπόν εδω και μερες με ταλεπωρει το σουφτακι. το πιγα σε 1 μαστορα πεθερο φιλου μου , καθαρισε την εισαγωγη και την βαλβιδα egr και εβγαλε απο μεσα μια σακουλα με 2,5 κιλα καρβουνο κυριολεκτικα. τωρα ομως το αμαξι περνει μπρως για 1 δευτερολεπτο και μετα πευτουν οι στροφες και σβινει. ΑΛΛΑ όλα αυτα μονο αν ειναι συνδεμενο το φισακι που ειναι πανω στο φιλιτροκουτι maf. μολις το βγαλεις το αμαξι ειναι καλο στο ρελαντι αλλα δεν παει απλα ακουγοταν πολυ η τουρμπινα . τελικα σημερα πιγα στην αντιπροσοπεια στην suzuki personal best . Το συνδεσαν στο διαγνοστικο καναν τις απαρετιτες ρυθμισεις διαγραψαν τις βλαβες και το αμαξι δουλευε κομπλε ( ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ) ουτε λαμπακια ουτε τπτ. Παει ο μαστορας να το κανει βολτα αλλα τπτ η τουρπινα σφυριζε πολυυυ δυνατα και το αμαξι με το ζορι ξεκινουσε δεν πιγενε βημα . εμενα μου φανικε σαν να χανει απο καπου αερα η τουρμπινα . τεσπα επιδει ειχαν πααρα που δουλεια , μου ειπε ο αρχιμάστορας οτι στο σχολασμα θα κατσει να το ψαξει με την ησυχεια του αλλα επιδει δεν εχουν καθολου εμπιρια στο συγκεκριμενο μοντελο euro4, μιας και δεν υπιρχαν στην αθηνα μεχρι τωρα, αν δεν βρει ακρη θα με παρει τηλ να παω να το παρω και να το παω σε καποιο καταστιμα στην επαρχια που τα εχουν δουλεψει. Σε αυτη την περιπτοση δεν θα μου χρεωσει τπτ. αλλα δεν θελω ουτε να την σκευτομαι αυτην την εκδοχή γιατί 14 ιουλιου πρεπει να εχω οπωσδιποτε αυτοκηνιτο. μόλις με πήραν τηλ και μου είπαν οτι το πρόβλημα ηταν στο κολάρο της τουρμπίνας που το πήρε μεσα και το εκανε κοματια (??????????) αν δεν εχει γινει κατι αλλο με 60 € τελειωνει η ιστορια, . 40 το κολαρο + 20 εργασία αν δεν εχει παθει κατι η τουρμπινα. αλλα υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει στην Ελλαδα και να κανει καμια 20 μερες να ερθει. (καταστροφικο για μενα γιατι στις 14 πρεπει να παω οδικος στην Λευκαδα και απο εκει στην Καβαλα) μεχρι τωρα εχω δοσει πανω απο 100 € και παει πρως το χειροτερο η κατασταση. αντε να δουμε , ευχομε με 60€ να ξεμπερδεψω για να μπορεσω να παρω μια αναρτηση για το κ5 | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Τετ 02 Ιουλ 2014, 17:56 | |
| Κωστα γιατί δεν κόβεις κολλαρο σιλικόνης να ξεμπερδεψεις;;; | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

| Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Τετ 02 Ιουλ 2014, 19:26 | |
| το σκευτικα αλλα δεν ξερω αν το κανουν στην αντιπροσοπεια και δεν ξερω αν εχει τπτ αισθητηρες πανω το γαμοκολαρο . (νομιζω εχει κανα2) | |
|
 | |
kapnias Adv. gixxer

Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Τετ 02 Ιουλ 2014, 23:01 | |
| Βρές απο corsa ή fiat το ιδιο μοτέρ φοράνε, ισως να ταιριάζει το κολάρο. | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Πεμ 03 Ιουλ 2014, 01:12 | |
| - boutser έγραψε:
- το σκευτικα αλλα δεν ξερω αν το κανουν στην αντιπροσοπεια και δεν ξερω αν εχει τπτ αισθητηρες πανω το γαμοκολαρο . (νομιζω εχει κανα2)
ψαξτο λιγο ισως μπορείς να φτιάξεις και να κουμποσουν οι αισθητηρες | |
|
 | |
spyroszx Adv. gixxer

Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
 | Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Πεμ 03 Ιουλ 2014, 07:27 | |
| Corsa Punto kai Aveo έχουν το ιδιό μοτέρ κοίτα μήπως ταιριάζει. Να αλλάξεις πρατήριο που βάζεις καύσιμα | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

| Θέμα: Απ: προβληματα στο νεο μου swift d Πεμ 03 Ιουλ 2014, 10:09 | |
| - spyroszx έγραψε:
- Corsa Punto kai Aveo έχουν το ιδιό μοτέρ κοίτα μήπως ταιριάζει. Να αλλάξεις πρατήριο που βάζεις καύσιμα
spyro ουτε 2 μηνες δεν το εχω αυτα ειναι κληρονομια απ τον προιγουμενο κατοχο. τωρα για πρατηριο το ψαχνω αλλα αρ..δια που να ξερεις ιδικα εδω στην Μανδρα που μενω τωρα | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

| |
 | |
| προβληματα στο νεο μου swift d | |
|