proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Πεμ 03 Ιουλ 2014, 10:59 | |
| Καλημερα, Τα φωτα σας! Δεν εχω καθολου πινακιδα αυτη την στιγμη, και ηδη μου εχουν κανει σημα 2 φορες να σταματησω και ευτυχως ημουν κοντα στην Συγγρου οποτε....... Το θεμα ειναι να μην παρακαλαω καθε φορα που θα παω μια βολτα μη μου βγει ξυνη.. Θελω να βαλω βαση πινακιδας( μου ειπαν για συρταρωτη) ωστε να διατηρηθει αισθητικα ωραιο( οσο θα μπορουσε να ειναι ενα busa ωραιο στα οπισθια του!!) και να μην εχω και θεμα με καμερες , γραψιματα κτλ κτλ! Ρε γαμωτο δεν θελω να βαλω τιποτα, μου αρεσει ετσι! αλλα μεσα στην Αθηνα θα την φαω , δεν παιζει την κληση, και επειδη ειμαι και γκαντεμης εγω, θα πεσω σιγουρα στον @@@ , καλ@@νο οργανο ταξης!!!( ) Τι προτεινεται? ο παπασταυρου εχει λεει βαση και με εργασια ειναι 100 ευρω ,αλλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Πεμ 03 Ιουλ 2014, 14:45 | |
| Valter moto συρταρωτη. Εμενα δεν μαρεσε που η συρταρωτη αφηνει τις 2 κατω γωνιες της πινακιδας να εξεχουν...και ετσι πηρα την αναδιπλουμενη. Για Αθηνα σιγουρα η αναδιπλουμενη ΔΕΝ κανει...γιατι η πινακιδα δεν μπορει να γυρισει 180 μοιρες πχ αφου βρισκει στον πισω τροχο. Θελει λυσιμο...Αρα την εχεις δεν την εχεις .... Ενω η συρταρωτη σε μια δυσκολη στιγμη την κατεβαζεις και εισαι ετοιμος. Η αληθεια ειναι οτι προσφατα αυτο σκεφτομουν, να παρω την συρταρωτη. Το κοστος της θυμαμαι ειναι σχεδον διπλασιο απο την αναδιπλουμενη και θελει να κανεις 2 τρυπες στο undertray. Αν θελεις valter moto βασεις και εξαρτηματα παρτα απευθειας απο τον αντιπροσωπο. Για καποιο λογο οπου εψαξα ζητουσαν μεχρι και 2πλασια για τα ιδια εξαρτηματα!!! Πηγα απο τον αντιπροσωπο απευθειας... | |
|
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Πεμ 03 Ιουλ 2014, 15:03 | |
| δημητρη,
Θενκς
Οντως βρισκει και δεν γυριζει 180 μοιρες..ουτε ειναι ευκολο να μπει πιο βαθεια κατω απο το υποπλαισιο, που ενωνεται με το ψαλιδι( οπως γινεται στα 1000αρια) ειναι και ψιλομεγαλη η πινακιδα..
βασικα εγω θελω να την γυριζω οταν βγαινω εθνικη και οταν ειμαι μεσα στην πολη να την εχω σε εμφανες σημειο!
Μαλλον για συρταρωτη θα παω, απλα το καλυτερο ειναι "καθολου πινακιδα"
Το προστιμο ειναι 300 ευρω( 150 αν το δωσεις σε 10 ημερες) ασε που μπορει να μην σε σταματησουν και ποτε.. μιλαμε σχεδον με το ιδιο κοστος να βαλεις συρταρωτη! απο αυτη την αποψη το σκεφτομαι και μονο | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Τρι 08 Ιουλ 2014, 16:43 | |
| μονο η συρταρωτη παιζει για το μπουσα αλλα θα εχεις προβληματα μετα απο λιγο καιρο 2 φιλοι που ειχαν βαλει τους χαλαγε , ξεσφυγγαν οι βιδες , εσπαγε βαλε κανονικα την πινακιδα ( υπαρχει τροπος χωρις να βαλεις τον λασπωτηρα) και οταν βγεις εξω βολτα καλυπτεις με αυτοκολλητο ενα αριθμο | |
|
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Πεμ 06 Νοε 2014, 16:37 | |
| - Miou έγραψε:
- μονο η συρταρωτη παιζει για το μπουσα αλλα θα εχεις προβληματα μετα απο λιγο καιρο
2 φιλοι που ειχαν βαλει τους χαλαγε , ξεσφυγγαν οι βιδες , εσπαγε βαλε κανονικα την πινακιδα ( υπαρχει τροπος χωρις να βαλεις τον λασπωτηρα) και οταν βγεις εξω βολτα καλυπτεις με αυτοκολλητο ενα αριθμο Θα μας τον πείτε και εμάς τον τρόπο μπας και ξεφορτωθούμε τον λασπωτήρα..??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Πεμ 06 Νοε 2014, 21:54, 1 φορά | |
|
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Πεμ 06 Νοε 2014, 16:46 | |
| | |
|