Greek GSX-R forum
Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_l10Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_c10Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_r10 
JIMK7
Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_l10Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_c10Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Πινακιδα-Βαση για Busa 08

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
proco
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 38
Αριθμός μηνυμάτων : 254
Αγωνιζόμενος : oxi
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014

Πινακιδα-Βαση για Busa 08 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΠεμ 03 Ιουλ 2014, 10:59

Καλημερα,

Τα φωτα σας!

Δεν εχω καθολου πινακιδα αυτη την στιγμη, και ηδη μου εχουν κανει σημα 2 φορες να σταματησω και ευτυχως ημουν κοντα στην Συγγρου οποτε....... Evil or Very Mad 

Το θεμα ειναι να μην παρακαλαω καθε φορα που θα παω μια βολτα μη μου βγει ξυνη..

Θελω να βαλω βαση πινακιδας( μου ειπαν για συρταρωτη) ωστε να διατηρηθει αισθητικα ωραιο( οσο θα μπορουσε να ειναι ενα busa ωραιο στα οπισθια του!!) και να μην εχω και θεμα με καμερες , γραψιματα κτλ κτλ!

Ρε γαμωτο δεν θελω να βαλω τιποτα, μου αρεσει ετσι! αλλα μεσα στην Αθηνα θα την φαω , δεν παιζει την κληση, και επειδη ειμαι και γκαντεμης εγω, θα πεσω σιγουρα στον @@@ , καλ@@νο οργανο ταξης!!!( Mad )

Τι προτεινεται?

ο παπασταυρου εχει λεει βαση και με εργασια ειναι 100 ευρω ,αλλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΠεμ 03 Ιουλ 2014, 14:45

Valter moto συρταρωτη.

Εμενα δεν μαρεσε που η συρταρωτη αφηνει τις 2 κατω γωνιες της πινακιδας να εξεχουν...και ετσι πηρα την αναδιπλουμενη.

Για Αθηνα σιγουρα η αναδιπλουμενη ΔΕΝ κανει...γιατι η πινακιδα δεν μπορει να γυρισει 180 μοιρες πχ αφου βρισκει στον πισω τροχο. Θελει λυσιμο...Αρα την εχεις δεν την εχεις ....

Πινακιδα-Βαση για Busa 08 487894_10151263572554505_1676092135_n

Ενω η συρταρωτη σε μια δυσκολη στιγμη την κατεβαζεις και εισαι ετοιμος.

Η αληθεια ειναι οτι προσφατα αυτο σκεφτομουν, να παρω την συρταρωτη.

Το κοστος της θυμαμαι ειναι σχεδον διπλασιο απο την αναδιπλουμενη και θελει να κανεις 2 τρυπες στο undertray.

Αν θελεις valter moto βασεις και εξαρτηματα παρτα απευθειας απο τον αντιπροσωπο.

Για καποιο λογο οπου εψαξα ζητουσαν μεχρι και 2πλασια για τα ιδια εξαρτηματα!!!

Πηγα απο τον αντιπροσωπο απευθειας...
proco
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 38
Αριθμός μηνυμάτων : 254
Αγωνιζόμενος : oxi
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΠεμ 03 Ιουλ 2014, 15:03

δημητρη,

Θενκς

Οντως βρισκει και δεν γυριζει 180 μοιρες..ουτε ειναι ευκολο να μπει πιο βαθεια κατω απο το υποπλαισιο, που ενωνεται με το ψαλιδι( οπως γινεται στα 1000αρια) ειναι και ψιλομεγαλη η πινακιδα..

βασικα εγω θελω να την γυριζω οταν βγαινω εθνικη και οταν ειμαι μεσα στην πολη να την εχω σε εμφανες σημειο!

Μαλλον για συρταρωτη θα παω, απλα το καλυτερο ειναι "καθολου πινακιδα"

Το προστιμο ειναι 300 ευρω( 150 αν το δωσεις σε 10 ημερες) ασε που μπορει να μην σε σταματησουν και ποτε.. μιλαμε σχεδον με το ιδιο κοστος να βαλεις συρταρωτη! απο αυτη την αποψη το σκεφτομαι και μονο
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΤρι 08 Ιουλ 2014, 16:43

μονο η συρταρωτη παιζει για το μπουσα αλλα θα εχεις προβληματα μετα απο λιγο καιρο
2 φιλοι που ειχαν βαλει τους χαλαγε , ξεσφυγγαν οι βιδες , εσπαγε
βαλε κανονικα την πινακιδα ( υπαρχει τροπος χωρις να βαλεις τον λασπωτηρα) και οταν βγεις εξω βολτα καλυπτεις με αυτοκολλητο ενα αριθμο
Billis 1340
Normal gixxer
Normal gixxer
Billis 1340

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 295
Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E...
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΠεμ 06 Νοε 2014, 16:37

Miou έγραψε:
μονο η συρταρωτη παιζει για το μπουσα αλλα θα εχεις προβληματα μετα απο λιγο καιρο
βαλε κανονικα την πινακιδα ( υπαρχει τροπος χωρις να βαλεις τον λασπωτηρα) και οταν βγεις εξω βολτα καλυπτεις με αυτοκολλητο ενα αριθμο

Θα μας τον πείτε και εμάς τον τρόπο μπας και ξεφορτωθούμε τον λασπωτήρα..?? hallo

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Πεμ 06 Νοε 2014, 21:54, 1 φορά
gsxr power k8
Normal gixxer
Normal gixxer
gsxr power k8

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πινακιδα-Βαση για Busa 08   Πινακιδα-Βαση για Busa 08 EmptyΠεμ 06 Νοε 2014, 16:46

Miou έγραψε:

για να εισαι 100% καλυμμενος πρεπει να καλυψεις δυο νουμερα μη σου πω και ενα γραμμα μαζι, σε αντιθετη περιπτωση δηλ με ενα νουμερο κανουν συνδιασμο στοιχειων στον τερματικο και σε τσιμπανε Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πινακιδα-Βαση για Busa 08
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» αναδιπλουμενη πινακιδα!!!!!
» Βαση πινακιδας?
» θεμα με την busa

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com