spir@@n k8 Jr.gixxer
Τόπος : Athens Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Ολο rossi rossi rossi...το βαρεθηκα! Σαβ 29 Νοε 2008, 20:54 | |
| Ηδη κατοχος ενος gsxr k8 600 αλλα ολη μου την ζωη που την θυμαμαι+μεσα απτον αδερφο μου ειμαι αυτο που λενε γεννημα θρεμα ducatofilos μεχρι το κοκκαλο....απο carl fogarty+bauliss μεχρι+το νεο αιμα που λεγεται Stonair μαζι με το τρενο που καβαλαει...
μα καλα 3 χρονια στα GP και αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι χωρις ducati καλος αγωνας ΔΕΝ γινεται,πολεμος δεν υπαρχει,η αγωνια εξαφανιζεται και ο εμπειρος vale σαρωνει διχως να κουραστει ιδιαιτερα.... Για την επομενη χρονια πια ειναι η γνωμη σας....βλεπω στον οριζοντα και την Suzukara να ανεβαινει παρα πολυ αλλα και το stonair μετα απο τοσες ατυχιες να παιρνει τα πανω του.... τι λετε για τον νεο του ομοσταυλο?ο meladri σε δηλωση που εκανε παλαιοτερα ειχε πει:"εγω το ducati δεν μπορω να το οδηγησω,ειναι δυστροπο και ανεξελεκτο"....για να δουμε....
παντως δεν μπορω πλεον να συγκρινω την αγωνια που εχω οταν βλεπω gp απο το οταν βλεπω formula 1..... νομιζω χαθηκε η ουσια της formula1...δεν ξερω!!!την γνωμη σας...... | |
|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Ολο rossi rossi rossi...το βαρεθηκα! Σαβ 29 Νοε 2008, 21:15 | |
| - spir@@n k8 έγραψε:
- Ηδη κατοχος ενος gsxr k8 600 αλλα ολη μου την ζωη που την θυμαμαι+μεσα απτον αδερφο μου ειμαι αυτο που λενε γεννημα θρεμα ducatofilos μεχρι το κοκκαλο....απο carl fogarty+bauliss μεχρι+το νεο αιμα που λεγεται Stonair μαζι με το τρενο που καβαλαει...
μα καλα 3 χρονια στα GP και αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι χωρις ducati καλος αγωνας ΔΕΝ γινεται,πολεμος δεν υπαρχει,η αγωνια εξαφανιζεται και ο εμπειρος vale σαρωνει διχως να κουραστει ιδιαιτερα.... Για την επομενη χρονια πια ειναι η γνωμη σας....βλεπω στον οριζοντα και την Suzukara να ανεβαινει παρα πολυ αλλα και το stonair μετα απο τοσες ατυχιες να παιρνει τα πανω του.... τι λετε για τον νεο του ομοσταυλο?ο meladri σε δηλωση που εκανε παλαιοτερα ειχε πει:"εγω το ducati δεν μπορω να το οδηγησω,ειναι δυστροπο και ανεξελεκτο"....για να δουμε....
παντως δεν μπορω πλεον να συγκρινω την αγωνια που εχω οταν βλεπω gp απο το οταν βλεπω formula 1..... νομιζω χαθηκε η ουσια της formula1...δεν ξερω!!!την γνωμη σας...... Η γνωμη μου ειναι οτι στα motogp παιζει μεγαλο ρολο το χρημα και κατ επεκταση η εξελιξη τα ηλεκτρονικα κτλ.Ζωντανο παραδειγμα ο ροσσι μετα τη βελτιωση τους στη λαγκουνα μπηκε στο παιχνιδι εκει που ολοι πιστευαν οτι ο στονερ το εχει σιγουρο παλι. Το ιδιο εγινε και στη βαλενθια την επομενη μερα του αγωνα οπου εγιναν δοκιμες με τα 2009,τα suzuki με βελτιωμενα ηλεκτρονικα ειχαν 4η και 5η θεση ενω με τα 2008 στο αγωνα και τα δοκιμαστικα εβλεπαν αυτες τις θεσεις με το κυαλι. Δυστηχως λιγοι αγωνες φετος σε κρατουσαν ορθιο,στους περισσοτερους σε παιρνει ο υπνος οπως στην f1. Για μενα wsbk και ama sbk προσφερουν καλυτερο θεαμα και συμμετεχουν gsxr,r1 cbr,zx κτλ βελτιωμενα σε λογικα πλαισια. | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ολο rossi rossi rossi...το βαρεθηκα! Σαβ 29 Νοε 2008, 21:30 | |
| - spir@@n k8 έγραψε:
παντως δεν μπορω πλεον να συγκρινω την αγωνια που εχω οταν βλεπω gp απο το οταν βλεπω formula 1..... νομιζω χαθηκε η ουσια της formula1...δεν ξερω!!!την γνωμη σας...... Και που να δεις τι γινεται στα SBK και SBKA :refvf: [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|