| S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ | |
|
+4GIXXERAKIAS Leroy apachi10gr JIMK7 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 00:34 | |
| Ρε παιδια πριν λιγο μου εμφανησε ενα μηνυμα στον υπολογιστη οτι αλλαξε ο κωδικος στο email μου και δεν μπορω να μπω πια τι σκατα εγινε κολλησε κανενα ιο να ξεκαθαρισω το email που εχω φτιαξει ειναι microsoft outlook και σε οποιο υπολογιστη μου και αν μπω μου λεει να βαλω κωδικο τι κανω τωρα ???????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 04 Αυγ 2014, 08:31, 1 φορά | |
|
| |
apachi10gr Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 09/08/2013
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 01:44 | |
| νομιζω αν πατισεις ξεχασα τον κωδικο μου σε κανει καποια ερωτιση που ειχες διαλεξει οταν εκανες τον λογαριασμο.απαντας αν θυμασε ... κ βαζεις τον νεο σου κωδικο | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 03:06 | |
| Αν έχεις gmail-hotmail-yahoo μπες στην σελίδα τους από κάποιον browser και πάτα το "ξέχασα τον κωδικό" όπως λέει και ο Βαγγέλης. Θα σου έρθει απάντηση στο δεύτερο mail που έχεις δηλώσει όταν έφτιαχνες το κλειδωμένο ή θα σου πει να δώσεις κάποιο άλλο. Από εκεί θα σε καθοδηγήσει να φτιάξεις νέο κωδικό. Στο τέλος περνάς και στο outlook τον νέο κωδικό και είσαι κομπλέ. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 08:14 | |
| Το email που εχω φτιαξει ειναι microsoft outlook δεν χρειαζοτανε κωδικο καθε φορα που ηθελα να δω τα email και η πλακα ειναι οτι θυμαμαι πολυ καλα το κωδικο Λες και καποιος μπηκε και μου τον αλλαξε και τωρα που εχει προσβασει στα email μου μπορει να κανει τα παντα Leroy δεν εχω gmail-hotmail-yahoo αλλα ειναι otenet γινεται κατι μ αυτο ? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 09:15 | |
| Καπου έχει ένα παραθυρο που σου ζητάει τον κωδικό σου και ένα τηλέφωνο κινητό να σου στείλουν ένα νέο.Είναι πολιτική ασφαλείας της microsoft αν έχεις χρόνια τον ίδιο κωδικό.Το έκανα και εγώ οπότε είναι safe. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 10:08 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Καπου έχει ένα παραθυρο που σου ζητάει τον κωδικό σου και ένα τηλέφωνο κινητό να σου στείλουν ένα νέο.Είναι πολιτική ασφαλείας της microsoft αν έχεις χρόνια τον ίδιο κωδικό.Το έκανα και εγώ οπότε είναι safe.
Στο εκανε και εσενα δηλαδη ετσι ξαφνικα σου ζητουσε αλλο κωδικο χωρις να κανεις τιποτα ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 10:53 | |
| εχω και εγω για το μαγαζι μαιλ στο αουτλουκ . παντα ζηταγε κωδικο απλα το ειχα ρυθμισει να λογκαρει αυτοματα . καποια στιγμη κατι αλλαξαν και μου ζητησε και εμενα παλι τον κωδικο που φυσικα δεν θυμομουνα . εκανε ο αδερφος μου ανακτηση κωδικου και ολα κομπλε παλι . | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 11:23 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Το email που εχω φτιαξει ειναι microsoft outlook δεν χρειαζοτανε κωδικο καθε φορα που ηθελα να δω τα email και η πλακα ειναι οτι θυμαμαι πολυ καλα το κωδικο
Λες και καποιος μπηκε και μου τον αλλαξε και τωρα που εχει προσβασει στα email μου μπορει να κανει τα παντα
Leroy δεν εχω gmail-hotmail-yahoo αλλα ειναι otenet γινεται κατι μ αυτο ? Δεν έχει σημασία αν ειναι gmail, otenet κλπ. Ποτέ μου δεν έβλεπα τα mail μου από το outlook, μου την έδινε και μόνο που μου ζητούσαν να το σετάρο Μπες εδώ και ακόλουθα οδηγίες. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 12:09 | |
| | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 13:07 | |
| Αν το email σου είναι otenet πάρ'τους ένα τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα μπορείς μήπως και αλλάξουν αυτοί τον κωδικό. Το αρχικό που λες "μου εμφανησε ενα μηνυμα στον υπολογιστη οτι αλλαξε ο κωδικος στο email μου" δεν είναι καθόλου καλό. Σα να μάντεψε/βρήκε/είδε κάποιος τον κωδικό σου και μπήκε και τον άλλαξε. Καλύτερα να αλλάξεις κωδικούς παντού (ή τουλάχιστον όπου είχες τον ίδιο κωδικό). Π.χ. paypal, facebook, e-banking, forum Μπες και εδώ ή βρες κάτι αντίστοιχο για να δεις πόσο ασφαλής ήταν ο κωδικός σου: http://www.passwordmeter.comΑν δεν ήταν αρκετά ασφαλής, ίσως κάποιο πιτσιρίκι να σου την έκανε τη δουλειά. Δεν έχουν τί να κάνουν και αυτά καλοκαιριάτικα και μλκίζονται. Ή γενικά βρες τρόπο επικοινωνίας με όποια εταιρεία έφτιαξες το email σου ή κάπου που να λέει τί να κάνεις σε περίπτωση identity theft. Π.χ. για το outlook: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/outlook/hacked-account | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 14:06 | |
| - [alex] έγραψε:
- Αν το email σου είναι otenet πάρ'τους ένα τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα μπορείς μήπως και αλλάξουν αυτοί τον κωδικό.
Το αρχικό που λες "μου εμφανησε ενα μηνυμα στον υπολογιστη οτι αλλαξε ο κωδικος στο email μου" δεν είναι καθόλου καλό. Σα να μάντεψε/βρήκε/είδε κάποιος τον κωδικό σου και μπήκε και τον άλλαξε.
Καλύτερα να αλλάξεις κωδικούς παντού (ή τουλάχιστον όπου είχες τον ίδιο κωδικό). Π.χ. paypal, facebook, e-banking, forum
Μπες και εδώ ή βρες κάτι αντίστοιχο για να δεις πόσο ασφαλής ήταν ο κωδικός σου: http://www.passwordmeter.com
Αν δεν ήταν αρκετά ασφαλής, ίσως κάποιο πιτσιρίκι να σου την έκανε τη δουλειά. Δεν έχουν τί να κάνουν και αυτά καλοκαιριάτικα και μλκίζονται.
Ή γενικά βρες τρόπο επικοινωνίας με όποια εταιρεία έφτιαξες το email σου ή κάπου που να λέει τί να κάνεις σε περίπτωση identity theft. Π.χ. για το outlook:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/outlook/hacked-account και εγω αυτο πιστευω οτι εγινε καποιος μου τον αλλαξε οσο για το κωδικο σε ολα τα αλλα ειχα αλλους ευτυχως αλλα και αν καταφερε να σπασει αυτον ποιον το εμποδιζει να σπασει και τους αλλους | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 14:33 | |
| Βασικά για τους υπολογιστές ισχύει το ίδιο με τις μηχανές. 100% ασφάλεια δεν υπάρχει και αν σε βάλει κάποιος στο μάτι, θα την κάνει τη δουλειά.
Οπότε προσπαθούμε να πάρουμε όσα περισσότερα μέτρα μπορούμε για να τους δυσκολέψουμε.
Αν γίνει το κακό, τρέχουμε να προλάβουμε τα χειρότερα.
Αν προλάβεις να σώσεις ή να μπλοκάρεις το email σου, γιατί αν έχει όρεξη, από εκεί μπορεί να σου αλλάξει κωδικούς στα πάντα (ebay, paypal, ebanking) και μετά πρέπει να τρέχεις να ακυρώνεις πιστωτική κτλ. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 17:07 | |
| jim και εμενα το ιδιο μου δεν ειναι θεμα χακερ αλλα microsoft | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 17:21 | |
| Πηρα τηλ στον οτε και το προβλημα λυθηκε με εξυπηρετησε ενα παληκαρι ας ειναι καλα το παιδι για την υπομονη του Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Δευ 04 Αυγ 2014, 21:34 | |
| Εντάξει, τέλος καλό όλα καλά | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ Τρι 05 Αυγ 2014, 13:41 | |
| προσοχη στους κωδικους που βαζετε. το καλυτερο ειναι να βαζετε μια ελληνικη φραση σε greeklish, πχ, "osakisdenthnpaleuei" η κατι τετοιο. οι περιπτωσεις να σπασει καποιος κατι τετοιο, ειναι 1/1.000.000 | |
|
| |
| S.O.S ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ | |
|