| OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Πεμ 13 Αυγ 2009, 03:53 | |
| Kalhspera paidia. Eimai kainourgios sto forum. Eimai katoxos edw kai 3 mhnwn Enos K8 1000 Mavrou. Parigila apo amerikh olwswmh yoshimura me trc carbon teliko. Katarxas pistevw oti htan kalyterh epilogh apo tis diples me y mias kai h oloswmh diplh einai apla aplhsiasth se timh. pera apo afta phra paketaki kai Power commander kai filtro bmc... Thn topothethsh mallon tha thn kanw monos mou apo kei kai pera gnwrizete kapoion pou tha boresei na mou rythmnisei thn mhxanh na doulevei swsta kai exei empeiria apo suzuki? Apo kei kai pera oson afora ton antikofth akousa oti bghke kainourgia ekdosh pou deixnei kanonika kai ti taxythta exeis sto sasman ?
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο forum. Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μηνών Ενός K8 1000 Μαύρου. Παρήγγειλα από αμερική ολόσωμη "υοσηιμουρα" με trc carbon τελικό. Καταρχάς πιστεύω ότι ήταν καλύτερη επιλογή από τις διπλες με y μιας και η ολόσωμη διπλή είναι απλησίαστη σε τιμή. πέρα από αυτά πήρα πακετάκι και Power commander και φίλτρο bmc... Την τοποθέτηση μάλλον θα την κάνω μονος μου από κει και πέρα γνωρίζετε κάποιον που θα μπορέσει να μου ρυθμνίσει την μηχανή να δουλεύει σωστά και έχει εμπειρία από suzuki? Από κει και πέρα όσον αφορά τον "αντικοφτη" άκουσα ότι βγήκε καινούργια έκδοση που δείχνει κανονικά και τι ταχύτητα έχεις στο σασμάν ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Παρ 14 Αυγ 2009, 18:23, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH..!!) | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Πεμ 13 Αυγ 2009, 09:55 | |
| φιλαρακι καλως ορισες!!!για την εξατμιση δεν εχω πολλα να σου πω.για τον αντικοφτη θα πας στον παπασταυρου στην καλλιροης.σου κανει και την τοποθετηση!!! | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Πεμ 13 Αυγ 2009, 16:39 | |
| φιλε μου δες τη τιμη παιρνεις απο τον παπασταυρου και θα σου πω ποσο φτηνοτερα μπορεις να τον βρεις απο ιντερνετ.οσο για τι συνδεση ειναι πολυ ευκολη και μπορω να σου πω πως θα το κανεις... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Πεμ 13 Αυγ 2009, 23:28 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Kalhspera paidia. Eimai kainourgios sto forum. Eimai katoxos edw kai 3 mhnwn Enos K8 1000 Mavrou.
Parigila apo amerikh olwswmh yoshimura me trc carbon teliko. Katarxas pistevw oti htan kalyterh epilogh apo tis diples me y mias kai h oloswmh diplh einai apla aplhsiasth se timh. pera apo afta phra paketaki kai Power commander kai filtro bmc... Thn topothethsh mallon tha thn kanw monos mou apo kei kai pera gnwrizete kapoion pou tha boresei na mou rythmnisei thn mhxanh na doulevei swsta kai exei empeiria apo suzuki? Apo kei kai pera oson afora ton antikofth akousa oti bghke kainourgia ekdosh pou deixnei kanonika kai ti taxythta exeis sto sasman ? Λοιπόν,για ρύθμισμα και τα σχετικά υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να στο κάνουν... Όλοι παίρνουν γύρω στο 200άρικο,εκτός από έναν,τον Κεχαγιά ( Μr dyno) στην Θεσσαλονίκη που μου ζήτησε 150 €... Στην Αθήνα υπάρχει ο Μόνος στο Παγκράτι (μάλλον) ,εγώ το δικό μου Κ6 το είχα ρυθμίσει στον Δήμου στην Χαλκίδα ( ΜοτοVD) ... Τώρα για αντικόφτη θα σου έλεγα να μην βάλεις X-TRE αλλά JSD-PRO,γιατί δεν χρειάζεται να κόβεις καλώδια,μπαίνει πανεύκολα και έχει και οδηγίες βήμα προς βήμα έγχρωμες...Μια καλύτερη λύση είναι να πάρεις έναν από τον Μερεμέτη που έχει διακόπτη και τον ανοιγοκλείνεις όποτε θέλεις,όταν είναι ανοιχτός βλέπεις μόνο 5η βέβαια αλλά είναι καλύτερα έτσι κι'αλλιώς να μην δουλεύει συνέχεια η μηχανή με αντικόφτη... :qrv qv: | |
|
| |
izzy Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 89 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Κυρ 16 Αυγ 2009, 01:39 | |
| μπορει και να στο ρυθμισει ο μερεμετης ... | |
|
| |
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Κυρ 16 Αυγ 2009, 01:55 | |
| - T.R.E έγραψε:
- ktm_21 έγραψε:
- Kalhspera paidia. Eimai kainourgios sto forum. Eimai katoxos edw kai 3 mhnwn Enos K8 1000 Mavrou.
Parigila apo amerikh olwswmh yoshimura me trc carbon teliko. Katarxas pistevw oti htan kalyterh epilogh apo tis diples me y mias kai h oloswmh diplh einai apla aplhsiasth se timh. pera apo afta phra paketaki kai Power commander kai filtro bmc... Thn topothethsh mallon tha thn kanw monos mou apo kei kai pera gnwrizete kapoion pou tha boresei na mou rythmnisei thn mhxanh na doulevei swsta kai exei empeiria apo suzuki? Apo kei kai pera oson afora ton antikofth akousa oti bghke kainourgia ekdosh pou deixnei kanonika kai ti taxythta exeis sto sasman ?
Λοιπόν,για ρύθμισμα και τα σχετικά υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να στο κάνουν... Όλοι παίρνουν γύρω στο 200άρικο,εκτός από έναν,τον Κεχαγιά ( Μr dyno) στην Θεσσαλονίκη που μου ζήτησε 150 €... Στην Αθήνα υπάρχει ο Μόνος στο Παγκράτι (μάλλον) ,εγώ το δικό μου Κ6 το είχα ρυθμίσει στον Δήμου στην Χαλκίδα ( ΜοτοVD) ...
Τώρα για αντικόφτη θα σου έλεγα να μην βάλεις X-TRE αλλά JSD-PRO,γιατί δεν χρειάζεται να κόβεις καλώδια,μπαίνει πανεύκολα και έχει και οδηγίες βήμα προς βήμα έγχρωμες...Μια καλύτερη λύση είναι να πάρεις έναν από τον Μερεμέτη που έχει διακόπτη και τον ανοιγοκλείνεις όποτε θέλεις,όταν είναι ανοιχτός βλέπεις μόνο 5η βέβαια αλλά είναι καλύτερα έτσι κι'αλλιώς να μην δουλεύει συνέχεια η μηχανή με αντικόφτη...
:qrv qv: gia pio logo niko den kanei na ine sindemenos o antikoftis sinexia? gia to oti anevenoun pio psila i strofes i kati alo?για πιο λόγο νίκο δεν κάνει να είναι συνδεμένος ο "αντικοφτις" συνεχεια? για το ότι ανεβαίνουν πιο ψιλά η στροφές η κάτι άλλο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 16 Αυγ 2009, 18:18, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH..!!) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Δευ 17 Αυγ 2009, 00:14 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- ktm_21 έγραψε:
Parigila apo amerikh olwswmh yoshimura me trc carbon teliko. Katarxas pistevw oti htan kalyterh epilogh apo tis diples me y mias kai h oloswmh diplh einai apla aplhsiasth se timh. pera apo afta phra paketaki kai Power commander kai filtro bmc... Thn topothethsh mallon tha thn kanw monos mou apo kei kai pera gnwrizete kapoion pou tha boresei na mou rythmnisei thn mhxanh na doulevei swsta kai exei empeiria apo suzuki? Apo kei kai pera oson afora ton antikofth akousa oti bghke kainourgia ekdosh pou deixnei kanonika kai ti taxythta exeis sto sasman ?
Λοιπόν,για ρύθμισμα και τα σχετικά υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να στο κάνουν... Όλοι παίρνουν γύρω στο 200άρικο,εκτός από έναν,τον Κεχαγιά ( Μr dyno) στην Θεσσαλονίκη που μου ζήτησε 150 €... Στην Αθήνα υπάρχει ο Μόνος στο Παγκράτι (μάλλον) ,εγώ το δικό μου Κ6 το είχα ρυθμίσει στον Δήμου στην Χαλκίδα ( ΜοτοVD) ...
Τώρα για αντικόφτη θα σου έλεγα να μην βάλεις X-TRE αλλά JSD-PRO,γιατί δεν χρειάζεται να κόβεις καλώδια,μπαίνει πανεύκολα και έχει και οδηγίες βήμα προς βήμα έγχρωμες...Μια καλύτερη λύση είναι να πάρεις έναν από τον Μερεμέτη που έχει διακόπτη και τον ανοιγοκλείνεις όποτε θέλεις,όταν είναι ανοιχτός βλέπεις μόνο 5η βέβαια αλλά είναι καλύτερα έτσι κι'αλλιώς να μην δουλεύει συνέχεια η μηχανή με αντικόφτη...
:qrv qv: gia pio logo niko den kanei na ine sindemenos o antikoftis sinexia? gia to oti anevenoun pio psila i strofes i kati alo?
για πιο λόγο νίκο δεν κάνει να είναι συνδεμένος ο "αντικοφτις" συνεχεια? για το ότι ανεβαίνουν πιο ψιλά η στροφές η κάτι άλλο? Γιατί δουλεύουν όλες οι ταχύτητες με τον χάρτη της 5ης,ο οποίος λόγω ram air θεωρώ ότι είναι πολύ πλούσιος για χαλαρές βόλτες...Θα το διαπιστώσεις αν το κυκλοφόρείς έτσι απ'την μπούκα της εξάτμισης,μαυρίζει αμέσως... Οπότε για μένα η πιο σωστή λύση είναι αυτή του μερεμέτη με το διακοπτάκι... ΥΓ: Έχω και την φύσα,αν την θέλεις μου λες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... Δευ 17 Αυγ 2009, 06:28 | |
| - T.R.E έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- ktm_21 έγραψε:
:qrv qv: gia pio logo niko den kanei na ine sindemenos o antikoftis sinexia? gia to oti anevenoun pio psila i strofes i kati alo?
για πιο λόγο νίκο δεν κάνει να είναι συνδεμένος ο "αντικοφτις" συνεχεια? για το ότι ανεβαίνουν πιο ψιλά η στροφές η κάτι άλλο?
Γιατί δουλεύουν όλες οι ταχύτητες με τον χάρτη της 5ης,ο οποίος λόγω ram air θεωρώ ότι είναι πολύ πλούσιος για χαλαρές βόλτες...Θα το διαπιστώσεις αν το κυκλοφόρείς έτσι απ'την μπούκα της εξάτμισης,μαυρίζει αμέσως...
Οπότε για μένα η πιο σωστή λύση είναι αυτή του μερεμέτη με το διακοπτάκι...
ΥΓ: Έχω και την φύσα,αν την θέλεις μου λες τι θελο Νικολακη.εσενα περιμενο να μου πις.. | |
|
| |
| OLOSWMH YOSHIMURA MONH KAI SETARISMA... | |
|