| GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 09:26 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 13:14 | |
| τους γυαλισε τα αυτια ο Fenati...τι ξυλο ειχε αυτος ο αγωνας!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 13:18 | |
| Παιζει να επαθα ανευρισμα απο την ενταση και την τσιτα! Ρε τους πηρε τα σωβρακα! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 16:22 | |
| τα Honda επρεπε να μπουν για αλλαγη ακριβως πριν τουμπαρει ο Pedrosa...πριν μπουν στην ευθεια τερματισμου στον συγκεκριμενο γυρο που ο κοντος επεσε, αν εμπαιναν για αλλαγη ειχαν το 1-2 για πλακα...απο τον πιτσιρικα την περιμενα την μ@λακια λογω ενθουσιασμου και μικρης εμπειριας αλλα και ο Pedrosa την ιδια μ@λακια ρε πο#στη μου? και αντε, εκαναν την π@παρια και ο κοντος επεσε, ο Marquez σκατα ειχε στο κεφαλι του μετα απο αυτο και συνεχισε με slick? αν ειχε μεινει ενας γυρος οκ, αλλα που πας ρε Καραμητρο με τρεις γυρους ακομη?
η επιλογη ειναι καθαρα του οδηγου...και δεν ισχυει καθολου οτι το πρωταθλημα το εχει στο τσεπακι γιατι υπαρχουν και ασταθμητοι παραγοντες απο μια πτωση εστω και φαινομενικα ανωδυνη οπως ενα σπασμενο ποδι, και βλεπουμε τοτε ποιος παιρνει πρωταθλημα αν χασει ολους τους επομενους αγωνες, που δεν εμειναν και παρα πολλοι πλεον... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 16:52 | |
| αν αλλαζανε μηχανακι ολοι μαζι οταν αλλαξε ο αχωνευτος θα ειχε πολυ ξυλο μεχρι τελους
παντως ηταν πολυ ωραιος αγωνας, και ο Ροσσι απο οτι ακουσα ολα καλα, ακτινογραφιες και εγκεφαλογραφημα καθαρα για προληπτικους λογους ! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Κυρ 28 Σεπ 2014, 20:41 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- αν αλλαζανε μηχ
| |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Δευ 29 Σεπ 2014, 12:44 | |
| - Vortex έγραψε:
Eκει δεν καταλαβα τι παιχτηκε. τα βρόχινα μηχανάκια ήταν έτοιμα από τον 7-8 γύρο πριν το τέλος, όταν βγήκε και η σημαία που τους επέτρεπε να αλλάξουν μηχανάκι. έπρεπε να έχουν μπει και οι 2 από τον προηγούμενο γύρο τουλάχιστον. ρε Espargaro ρε!!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN Δευ 29 Σεπ 2014, 12:54 | |
|
1.Ο Ροσσι ειχε μεχρι την στιγμη που επεσε πολυ καλο ρυθμο ισαξιο με τους 3 ισως κ καλυτερο.Πληρωσε για αλλη μια φορα την χαμηλη του θεση στις κατατακτηριες μπλεκοντας ετσι με πιο αργους αναβατες.Επισης εκανε πολυ κακη εκκινηση κ βιαστηκε να περασει τον κοντο.
2.Ο Μαρκεθ-οπως ειπε κ ενας φιλος-εχει καβαλησει το καλαμι κ κοιταει να ισοφαρισει κ να περασει το ρεκορ του Ντουχαν.Μαλλον του εχουν πιπιλησει κ τ'αυτια κ την εχει δει πολυ ατρομητος.Ακομα κ να ενιωθε οτι μπορει να τερματησει με τα σλικ,νομιζω οτι απο το box που εχουν πιο καθαρο μυαλο,επρεπε να εχει βγει ταμπελα για να μπει να αλλαξει μοτο.
3.Για τον κοντο τι να πω;;;;Ο ανθρωπος ειναι εκτος συναγωνισμου λογω βλακειας...Μαλακια που επαναλαμβανεται παβει να ειναι μαλακια...Δεν ειναι τυχαια λουζερ κ μονιμο Νο 2
4.Πολλα μπραβο στον αχονευτο,ετσι απλα!
| |
|
| |
| GRAN PREMIO MOVISTAR DE ARAGÓN | |
|