| goodyear παπουτσια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 17:38 | |
| πηρα τις προαλλες ενα ζευγαρι παπουτσια goodyear κ εχω μεινει μ@λακας. οποτε ειπα να το μοιραστω μαζι σας τα ειδα τυχαια σε ενα μαγαζι με εργαλεια/μηχανηματα. ειναι αθλητικα παπουτσια εργασιας σαν αυτο εδω περιπου αλλα πιο ενυσχυμενα.βασικα το παπουτσι ειναι τουμπανο απο το εργοστασιο. δεν ξερω κ σε τι γομες βγαινει η αν βγαινει 2γομο στη φτερνα πιο μαλακη γομα κ ετσι. εχει σιδερο μεσα να προστατευει τα δαχτυλα,2 ποντους τουλαχιστον σολα,αντιολισθιτικη,αντιστατικη, αντιηλεκτροπληξιακη,αντι-της παναγιας τα ματια.κ ειναι κ δερματινα. εγω βασικα τα ηθελα για βουνο κ χιονια,κατι να ειναι γερο κ να μη γλυστραει,αλλα κ για μηχανικους που πατανε λαδια,η για βαριες δουλειες φαινονται μανουλα.αμα τυχει κ δειτε κανενα απο κοντα θα καταλαβετε τι εννοω. τα νουμερα ειναι λιγο περιεργα,πχ στις sidi μποτες ειμαι στο 44 ενω σ αυτα 41 | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 18:00 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 18:11 | |
| δεν ξερω για το πατουμενο αλλα κατι γυαλια που ειχα στο μαγαζι σε πιρελλι και μετζελερ ηταν κορυφη ... κριμα που τα σταματησαν | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 20:27 | |
| | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 21:14 | |
| Είναι βαριά; Επίσης,έχουν κανένα πιστοποιητικό; Μιά φορά είχα αγοράσει αντιηλεκτροπληξιακά και ήταν θεόβαρα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 22:25 | |
| τα βρηκα 50ε εχουν.... μου μπηκε μια ιδεα με βαση αυτο το ποστ και τη ριχνω προς συζητηση.....
μηπως ειναι καλυτερο να εχουμε αθλητικα και μποτακια με καλυμα δακτυλων (σαν αυτα τυπου εργασιας)απο τα απλα παπουτσια που φοραμε πανω στη μηχανη ? λογικα θα ειναι καλυτερα απο ενα απλο running αθλητικο λεω εγω ! κατι θα καλυψει σε καμια ψιλοσαβουρα παραπανω ! ναι οκ οι καλυτερες ειναι οι racing μποτες αλλα για ποτακι με αυτες δε βγαινεις ! γνωμες ?
| |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 22:41 | |
| Σίγουρα είναι καλύτερο από ενα αθλητικό, αλλά να προτιμήσεις μποτακι που να σφίγγει καλά στον αστράγαλο, γιατί συνήθως εκει είναι το σημείο που τρώει το ζόρι σε μια πτώση. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 22:42 | |
| ναι ειναι βαρια,λογικο ειναι με τη σιδερια που εχουν μεσα τους κ το παχος της σολας. εχουν κ πιστοποιητικο που εξηγει ακριβως τι καλυπτει. κωστα ειναι σαν μια μποτα καμουφλαρισμενη σε αθλητικο.απλα δε πιανει αστραγαλο αυτο. το καβαλησα το μηχανακι κ σαφως πατας καλυτερα,δε λυγιζει πρωτον η σολα στο μαρσπιε. οσο να ναι ολο κ κατι περισσοτερο θα προστατευει, στη κακια την ωρα,φτου φτου μακρια απ ολους. οι τιμες παιζουν απο 40-70 αναλογα το πατουμενο. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 22:48 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 22:51 | |
| - louk6 έγραψε:
- Σίγουρα είναι καλύτερο από ενα αθλητικό, αλλά να προτιμήσεις μποτακι που να σφίγγει καλά στον αστράγαλο, γιατί συνήθως εκει είναι το σημείο που τρώει το ζόρι σε μια πτώση.
σ αυτο εχεις απολυτο δικιο... απο το 2011 τον ειχα κανει κομματια κ ακομα με ταλαιπωρει. κ φορουσα κ μποτες μηχανης φαντασου....αν ειχα τις sidi που εχω τωρα που δενουν αστραγαλο,μπορει και να μην τον ειχα σπασει. | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 23:32 | |
| Ωραία φαίνονται και ποιοτικά για την κατηγορία τους. Από άποψη αντοχής για τον σκοπό που ποορίζονται δεν ξέρω, πάντως θα είναι η επόμενη αγορά για δοκιμή. Ίδιας μάρκας δερμάτινα γάντια εργασιών που έχω δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ούτε από λαμαρίνες ούτε από πυρακτώσεις ηλεκτροκόλλησης. Μακράν ότι πιο ανθεκτικό και λεπτό έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τρι 07 Οκτ 2014, 23:44 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- τα βρηκα 50ε εχουν....
μου μπηκε μια ιδεα με βαση αυτο το ποστ και τη ριχνω προς συζητηση.....
μηπως ειναι καλυτερο να εχουμε αθλητικα και μποτακια με καλυμα δακτυλων (σαν αυτα τυπου εργασιας)απο τα απλα παπουτσια που φοραμε πανω στη μηχανη ? λογικα θα ειναι καλυτερα απο ενα απλο running αθλητικο λεω εγω ! κατι θα καλυψει σε καμια ψιλοσαβουρα παραπανω ! ναι οκ οι καλυτερες ειναι οι racing μποτες αλλα για ποτακι με αυτες δε βγαινεις ! γνωμες ?
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τα δαχτυλα που θα παθουν ζημια σε καποια πτωση αλλα ο αστραγαλος κυριως οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω. Καλη φαση νομιζω ειναι κατι τετοιο.Λογικα και προστασια πρεπει να παρεχουν και τις φορας ανετα για μια εξοδο. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τετ 08 Οκτ 2014, 00:36 | |
| - Vortex έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- τα βρηκα 50ε εχουν....
μου μπηκε μια ιδεα με βαση αυτο το ποστ και τη ριχνω προς συζητηση.....
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τα δαχτυλα που θα παθουν ζημια σε καποια πτωση αλλα ο αστραγαλος κυριως οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω.
Καλη φαση νομιζω ειναι κατι τετοιο.
Λογικα και προστασια πρεπει να παρεχουν και τις φορας ανετα για μια εξοδο. μπα ουτε καν ! στη σαβουρα που εφαγα περσι τα χριστουγεννα ελλιωσε κυριολεκτικα το παπουτσι(δερματινα αθλητικα) και το ποδι μου με 50χλμ οποτε θα παω σε λαμα ενισχυση σαν τα παραπανω και βλεπουμε για να αντεχουν και λιγο τριβη | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τετ 08 Οκτ 2014, 00:39 | |
| ασε που απο ανεση σε περπατημα ειναι απλα παραδεκτα, λες και περπατας ξυπολητος ειναι και απο τιμη.... για γελια ! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τετ 08 Οκτ 2014, 10:02 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ασε που απο ανεση σε περπατημα ειναι απλα παραδεκτα, λες και περπατας ξυπολητος ειναι
και απο τιμη.... για γελια ! αυτα που σου εδειξε ο σπυρακος ειναι παρα πολυ καλη επιλογη . με τα αθλια αθλητικα σπορτεξακια που φορουσες τοσο καιρο δεν εχουν καμια σχεση ... και μια χαρα περπατας και ανετα ειναι . και προστασιες εχουν στον αστραγαλο . δεν μιλαω για τα συγκεκριμενα dainese μονο . υπαρχουν και αλλες μαρκες . τα colori που φοραω υπαρχουν και με goretex | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τετ 08 Οκτ 2014, 10:08 | |
| Κάτι probiker που είδα στον Πισσαρε λένε τπτ? Τα έχει και σε πολύ καλή τιμη | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: goodyear παπουτσια Τετ 08 Οκτ 2014, 16:33 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ασε που απο ανεση σε περπατημα ειναι απλα παραδεκτα, λες και περπατας ξυπολητος ειναι
και απο τιμη.... για γελια ! +10000 σε οτι ειπες. η συγκεκριμενη κατηγορια ειναι απλα κ πανακριβη. εχω ενα ζευγαρι τετοια της sidi κ τα χω φορεσει το πολυ 2 φορες. δεν κανουν για τιποτα. οντως λες κ περπατας ξυπολητος.ασε που αυτο το πραμα δε προστατευει με τη καμια τον αστραγαλο. μονο για εντελως hardocre touring καταστασεις κ μαρσπιε λαστιχενια.συνεπιβατη κιολας.για τα μηχανακια μας δε κανει. | |
|
| |
| goodyear παπουτσια | |
|