Greek GSX-R forum
Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_l10Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_c10Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_l10Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_c10Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες

Πήγαινε κάτω 
+14
maikstain
karagio
JIMK7
noodles
giannis_suzuki
zed660
k8 600 kk
kontos 750
T.R.E
krosfala
Miou
Darksoul
giannisK6
Lyon
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 00:15

Ναι τυχαίο γεγονός είναι η μπαταρία μάλλον,και το sd επίσης.Δυστυχώς όλα τα 600 αυτής της γενιάς μόλις βγάλεις τον καταλύτη ή βάλεις ολόσωμη μέχρι τις 4.000 στροφές ψοφάνε
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 416
Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 03:47

@karagio: Φίλε δε θέλω να σε τρομάξω και μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον τα πηνία σου ετοιμάζονται να αποδημήσουν εις τόπον χλοερόν. Με τη πρώτη ευκαιρία πήγαινε σε κάποιον που ξέρει για να τα ελέγξει.

Πριν μου καούν είχα τα ίδια συμπτώματα με εσένα: SD και έμεινα από ολοκαίνουργια μπαταρία. Το επόμενο βήμα είναι εκεί που πηγαίνεις πορεία να σταματήσουν να δουλεύουν τα όργανα και μετά από λίγα χιλιόμετρα θα σβήσει μόνο του και δε θα ξαναπάρει.

eleison
karagio
Normal gixxer
Normal gixxer
karagio

Άντρας Όνομα: : chris
Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 12:12

@alex τετοια να μου λες και ετοιμαζομαι για την πανελληνια στην Δράμα!!!
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 19:30

sd ειναι το σταμπ. αλλα εμενα οταν μου αναψε.... μαντεψε....

πηνια και ανορθωτης....
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 20:01

Vortex έγραψε:

πηνια και ανορθωτης....

Σπύρο εσένα ήταν και πριν από trackday αν θυμάμαι καλά; ή κάτι τέτοιο;
giannhs k9
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : giannhs
Τόπος : egalew
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Hμερομηνία εγγραφής : 16/03/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 20:11

φιλε μου κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ ηταν τα πηνια δυστυχωσ μακαρι να κανω λαθοσ αλλα .......
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 21:30

παρε ενα πολυμετρο βαλτο στους πολους της μπαταριας ανοιξε λιγο το γκαζι και δες τι σου στελνει απο ταση, νομιζω πρεπει να ειναι 13,6ν +
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 17 Μάης 2015, 23:58

+1 Smile νομιζω 12.2-5 πρεπει να ειναι στο ρελαντι και 14.5 στις 5.000στροφες
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Μάης 2015, 21:45

zed660 έγραψε:
Vortex έγραψε:

πηνια και ανορθωτης....

Σπύρο εσένα ήταν και πριν από trackday αν θυμάμαι καλά;

Nαιπ!
gregor
Jr.gixxer
gregor

Άντρας Όνομα: : gregory
Τόπος : volos
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Hμερομηνία εγγραφής : 08/07/2017

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 15 Απρ 2018, 21:08

καλησπέρα μερικές απορίες, άλλαξα την μαμά εξάτμισή με μία yoshimura r55 ήταν το τελικό που μου άρεσε μικρό και όμορφο, βασικοί λόγοι της αλλαγής είναι ο αισθητικός και ο ακουστικός από ομορφιά μπόμπα, από ήχο είναι μέτριος. Πολλοί μου πρότειναν την κατάργηση του καταλύτη αλλά προβληματίζομαι. να σας πω ότι δεν είμαι κανένας χαιράς ούτε κάποιος ο οποίος το στύβει ή δεν ικανοποιούμαι με το γκάζι. θεωρητικά με την r55 δεν  νιώθω πως έχω χάσει σε κάτι, γκάζι-άρπαγμα. τι προτείνετε?? να κόψω καταλύτη θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλες ρυθμίσεις ή με ένα ρύθμισα με yoshibox θα είμαι κομπλέ??
[alex]
Adv. gixxer
Adv. gixxer
[alex]

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 416
Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 15 Απρ 2018, 23:00

Αν δε σε ενδιαφέρει η διαφορά στο γκάζι, μην βγάζεις καταλύτη, απλά και μόνο για περιβαλλοντολογικούς λόγους.
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 16 Απρ 2018, 22:28

[alex] έγραψε:
Αν δε σε ενδιαφέρει η διαφορά στο γκάζι, μην βγάζεις καταλύτη, απλά και μόνο για περιβαλλοντολογικούς λόγους.

+1
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 17 Απρ 2018, 01:18

Αν θες ηχο ομως ο μονος τροπος ειναι κοψιμο του καταλυτη.
Απο ρυθμισεις δε θα χρειαστεις τπτ ιδιαιτερο εφοσον δε σε νοιαζει να
κερδισεις αποδοση.Μ ενα γιοσιμποξ ενα ψευτορυθμισμα μη τυχον κ
γινει πολυ φτωχο σε καποιο ευρος.
Προσωπικα απ οτι ειδα κι ουτε αυτο να μην κανεις κλαιν,
αλλα καλο ειναι να το κανεις να χεις το κεφαλι σου ησυχο.
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΤετ 18 Απρ 2018, 02:29

Εγω με τελικο yoshi χωρίς καταλυτη και φιλτρο kn με yoshibox ειχα 121 αλογα τροχο. Με φλασαρισμα ειδα 129 (thanks tre). Αρα διαφορά υπάρχει, ειδικά απο τη στιγμή που βγαίνει ο καταλυτης. Αν θυμάμαι καλά ηταν φουλ πλουσιο ψηλα και φτωχο σχετικά στις μεσαίες.
Για εμενα το φλασαρισμα το κάνεις για να δουλέψει σωστά το μηχανακι.
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες   Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Απρ 2018, 00:45

gregor έγραψε:
καλησπέρα μερικές απορίες, άλλαξα την μαμά εξάτμισή με μία yoshimura r55 ήταν το τελικό που μου άρεσε μικρό και όμορφο, βασικοί λόγοι της αλλαγής είναι ο αισθητικός και ο ακουστικός από ομορφιά μπόμπα, από ήχο είναι μέτριος. Πολλοί μου πρότειναν την κατάργηση του καταλύτη αλλά προβληματίζομαι. να σας πω ότι δεν είμαι κανένας χαιράς ούτε κάποιος ο οποίος το στύβει ή δεν ικανοποιούμαι με το γκάζι. θεωρητικά με την r55 δεν  νιώθω πως έχω χάσει σε κάτι, γκάζι-άρπαγμα. τι προτείνετε?? να κόψω καταλύτη θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλες ρυθμίσεις ή με ένα ρύθμισα με yoshibox θα είμαι κομπλέ??

καλησπερα φιλε, καινουριο 750 στο βολο? δε σε θυμαμαι, μαλλον τωρα το πηρες.
αν απλα θελεις μονο λιγο ηχο, βγαλε το τελικο μετα τον καταλυτη και βαλε το αφτερ (αποστωμενο ειναι, απλα ξεβιδωνεις το σφυχτηρα).

χωρις καταλυτη εχει το μεγαλο μειωνεκτημα οτι ψωφαει τελειως κατω απο 6κ στροφες (δε ξερω αν ξερδιζει τιποτα με φλασαρισμα).
για ολοκληρωμενη δουλεια, θελει φιλτρο, ακομα καλυτερα ολοσωμη εξατμιση, γραναζωμα και φλασαρισμα.
εμενα το 600 χωρις καταλυτη (χωρις reflash, μονο φιλτρο, τελικο, γραναζωμα) δε ξεκιναει σε μικρη ανηφοριτσα κατω απο 60 βαθμους και σε ευθεια ακομα το νιωθεις πνηγμενο.
σε συγκριση με εντελως στοκ κ9 600, εμενα δουλευει 4-5 βαθμους χαμηλωτερα. ο καταλυτης σκετος, ζυγιζει 4-5 κιλα, οποτε μειωνεις και λιγο βαρος αν τον αφαιρεσεις.

Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Gsxr750 k6
» κεφαλη gsxr750 k4 k5
» gsxr750 k5 προβλημα με ρελαντι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com