| Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες | |
|
+14maikstain karagio JIMK7 noodles giannis_suzuki zed660 k8 600 kk kontos 750 T.R.E krosfala Miou Darksoul giannisK6 Lyon 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 00:15 | |
| Ναι τυχαίο γεγονός είναι η μπαταρία μάλλον,και το sd επίσης.Δυστυχώς όλα τα 600 αυτής της γενιάς μόλις βγάλεις τον καταλύτη ή βάλεις ολόσωμη μέχρι τις 4.000 στροφές ψοφάνε | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 03:47 | |
| @karagio: Φίλε δε θέλω να σε τρομάξω και μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον τα πηνία σου ετοιμάζονται να αποδημήσουν εις τόπον χλοερόν. Με τη πρώτη ευκαιρία πήγαινε σε κάποιον που ξέρει για να τα ελέγξει. Πριν μου καούν είχα τα ίδια συμπτώματα με εσένα: SD και έμεινα από ολοκαίνουργια μπαταρία. Το επόμενο βήμα είναι εκεί που πηγαίνεις πορεία να σταματήσουν να δουλεύουν τα όργανα και μετά από λίγα χιλιόμετρα θα σβήσει μόνο του και δε θα ξαναπάρει. | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 12:12 | |
| @alex τετοια να μου λες και ετοιμαζομαι για την πανελληνια στην Δράμα!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 19:30 | |
| sd ειναι το σταμπ. αλλα εμενα οταν μου αναψε.... μαντεψε....
πηνια και ανορθωτης.... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 20:01 | |
| - Vortex έγραψε:
- sd ειναι το σταμπ. αλλα εμενα οταν μου αναψε.... μαντεψε....
πηνια και ανορθωτης.... Σπύρο εσένα ήταν και πριν από trackday αν θυμάμαι καλά; ή κάτι τέτοιο; | |
|
| |
giannhs k9 Jr.gixxer
Όνομα: : giannhs Τόπος : egalew Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 16/03/2015
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 20:11 | |
| φιλε μου κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ ηταν τα πηνια δυστυχωσ μακαρι να κανω λαθοσ αλλα .......
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 21:30 | |
| παρε ενα πολυμετρο βαλτο στους πολους της μπαταριας ανοιξε λιγο το γκαζι και δες τι σου στελνει απο ταση, νομιζω πρεπει να ειναι 13,6ν + | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 17 Μάης 2015, 23:58 | |
| +1 νομιζω 12.2-5 πρεπει να ειναι στο ρελαντι και 14.5 στις 5.000στροφες | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Τρι 19 Μάης 2015, 21:45 | |
| - zed660 έγραψε:
- Vortex έγραψε:
- sd ειναι το σταμπ. αλλα εμενα οταν μου αναψε.... μαντεψε....
πηνια και ανορθωτης.... Σπύρο εσένα ήταν και πριν από trackday αν θυμάμαι καλά; Nαιπ! | |
|
| |
gregor Jr.gixxer
Όνομα: : gregory Τόπος : volos Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 08/07/2017
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 15 Απρ 2018, 21:08 | |
| καλησπέρα μερικές απορίες, άλλαξα την μαμά εξάτμισή με μία yoshimura r55 ήταν το τελικό που μου άρεσε μικρό και όμορφο, βασικοί λόγοι της αλλαγής είναι ο αισθητικός και ο ακουστικός από ομορφιά μπόμπα, από ήχο είναι μέτριος. Πολλοί μου πρότειναν την κατάργηση του καταλύτη αλλά προβληματίζομαι. να σας πω ότι δεν είμαι κανένας χαιράς ούτε κάποιος ο οποίος το στύβει ή δεν ικανοποιούμαι με το γκάζι. θεωρητικά με την r55 δεν νιώθω πως έχω χάσει σε κάτι, γκάζι-άρπαγμα. τι προτείνετε?? να κόψω καταλύτη θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλες ρυθμίσεις ή με ένα ρύθμισα με yoshibox θα είμαι κομπλέ?? | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Κυρ 15 Απρ 2018, 23:00 | |
| Αν δε σε ενδιαφέρει η διαφορά στο γκάζι, μην βγάζεις καταλύτη, απλά και μόνο για περιβαλλοντολογικούς λόγους. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| |
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Τρι 17 Απρ 2018, 01:18 | |
| Αν θες ηχο ομως ο μονος τροπος ειναι κοψιμο του καταλυτη. Απο ρυθμισεις δε θα χρειαστεις τπτ ιδιαιτερο εφοσον δε σε νοιαζει να κερδισεις αποδοση.Μ ενα γιοσιμποξ ενα ψευτορυθμισμα μη τυχον κ γινει πολυ φτωχο σε καποιο ευρος. Προσωπικα απ οτι ειδα κι ουτε αυτο να μην κανεις κλαιν, αλλα καλο ειναι να το κανεις να χεις το κεφαλι σου ησυχο. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Τετ 18 Απρ 2018, 02:29 | |
| Εγω με τελικο yoshi χωρίς καταλυτη και φιλτρο kn με yoshibox ειχα 121 αλογα τροχο. Με φλασαρισμα ειδα 129 (thanks tre). Αρα διαφορά υπάρχει, ειδικά απο τη στιγμή που βγαίνει ο καταλυτης. Αν θυμάμαι καλά ηταν φουλ πλουσιο ψηλα και φτωχο σχετικά στις μεσαίες. Για εμενα το φλασαρισμα το κάνεις για να δουλέψει σωστά το μηχανακι. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες Πεμ 19 Απρ 2018, 00:45 | |
| - gregor έγραψε:
- καλησπέρα μερικές απορίες, άλλαξα την μαμά εξάτμισή με μία yoshimura r55 ήταν το τελικό που μου άρεσε μικρό και όμορφο, βασικοί λόγοι της αλλαγής είναι ο αισθητικός και ο ακουστικός από ομορφιά μπόμπα, από ήχο είναι μέτριος. Πολλοί μου πρότειναν την κατάργηση του καταλύτη αλλά προβληματίζομαι. να σας πω ότι δεν είμαι κανένας χαιράς ούτε κάποιος ο οποίος το στύβει ή δεν ικανοποιούμαι με το γκάζι. θεωρητικά με την r55 δεν νιώθω πως έχω χάσει σε κάτι, γκάζι-άρπαγμα. τι προτείνετε?? να κόψω καταλύτη θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλες ρυθμίσεις ή με ένα ρύθμισα με yoshibox θα είμαι κομπλέ??
καλησπερα φιλε, καινουριο 750 στο βολο? δε σε θυμαμαι, μαλλον τωρα το πηρες. αν απλα θελεις μονο λιγο ηχο, βγαλε το τελικο μετα τον καταλυτη και βαλε το αφτερ (αποστωμενο ειναι, απλα ξεβιδωνεις το σφυχτηρα). χωρις καταλυτη εχει το μεγαλο μειωνεκτημα οτι ψωφαει τελειως κατω απο 6κ στροφες (δε ξερω αν ξερδιζει τιποτα με φλασαρισμα). για ολοκληρωμενη δουλεια, θελει φιλτρο, ακομα καλυτερα ολοσωμη εξατμιση, γραναζωμα και φλασαρισμα. εμενα το 600 χωρις καταλυτη (χωρις reflash, μονο φιλτρο, τελικο, γραναζωμα) δε ξεκιναει σε μικρη ανηφοριτσα κατω απο 60 βαθμους και σε ευθεια ακομα το νιωθεις πνηγμενο. σε συγκριση με εντελως στοκ κ9 600, εμενα δουλευει 4-5 βαθμους χαμηλωτερα. ο καταλυτης σκετος, ζυγιζει 4-5 κιλα, οποτε μειωνεις και λιγο βαρος αν τον αφαιρεσεις. | |
|
| |
| Gsxr750:Αλλαγη εξατμ. & απαραιτητες μετατροπες | |
|