boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: RACE TECH ή RACE GUNS Τρι 21 Απρ 2015, 00:20 | |
| - poliviosgixxer έγραψε:
- Butser καντα λιγο πιο λιανα
δες ποσο απλο είναι στο βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=FZ8CGGYamuEαυτα μου λειπουν για να φτιαξω μια ομορφη εξατμηση . εχω σκεφτεί τρόπους να πρεσάρω πχ με τα υδραυλικά απ το τραχτέρ αλλα και πάλι πως να κανεις ομορφες κωλίσεις ουτε αργκον δεν εχουμε εδω πανω | |
|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: RACE TECH ή RACE GUNS Τρι 21 Απρ 2015, 16:14 | |
| τι λετε ρε την παλευεται??δωσε αλλα 400 ευρο και παρε μια brocks ολοσωμη που παιζει στο car μεταχειρα.θα χορτασεις και γκαζι και φασαρια.....και σε καμια περιπτωση δεν θα κλαψεις τα λευτα σου..... | |
|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: RACE TECH ή RACE GUNS Τρι 21 Απρ 2015, 16:15 | |
| - poulitzer έγραψε:
- γενικα απο το μαγαζι που ερχονται μηχανακια του race guns απο οτι εχω δει ειναι πιο ποιοτικη και πιο ελαφρια.
οσον αφορα την αποδοση τωρα και οσον αφορα τα κ7-8 σε σταδιο φ.π.ε βαζοντας τελικο και mid pipe δεν εχει να ζηλεψει σε κατι απο την ολοσωμη,οι λαιμοι ειναι αρκετα μεγαλοι.. εδω εχεις λαθος.στο δικο μου ειδα τεραστια διαφορα. | |
|
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: RACE TECH ή RACE GUNS Τρι 21 Απρ 2015, 16:19 | |
| - poulitzer έγραψε:
- Miou έγραψε:
- poulitzer έγραψε:
- γενικα απο το μαγαζι που ερχονται μηχανακια του race guns απο οτι εχω δει ειναι πιο ποιοτικη και πιο ελαφρια.
οσον αφορα την αποδοση τωρα και οσον αφορα τα κ7-8 σε σταδιο φ.π.ε βαζοντας τελικο και mid pipe δεν εχει να ζηλεψει σε κατι απο την ολοσωμη,οι λαιμοι ειναι αρκετα μεγαλοι.. δλδ ενα κ7 με τελικο παπαγιαννη θα βγαλει την ιδια αποδοση με ενα κ7 με ολοσωμη αρατα - ακραποβιτς -λεοβιντσι ? φυσικα μιλαω για φπε οπως ανεφερες ενα τελικο με midpipe εχει 300-350ε ενω μια ολοσωμη π.χ arata εχει 1.800ε η διαφορα που θα εχει ναι ειναι μικρη. εγινε μια δυναμομετρηση παλιοτερα στο bmw του Γερακιτη που φοραγε ολοσωμη acrapovic,καποια στιγμη αλλαξε τελικο και εβαλε ενα racetech,διαφορα 2 αλογα 2 αλογα στα ψυλα.στα χαμηλομεσαια?????? | |
|