| Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 15:38 | |
| Ρε παίδες, ποώς λέγεται η μπότα που κάθονται οι δαγκάνες του μπροστινού στα Αγγλικά; Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί να αγοραστεί aftermarket τέτοιο πράμα; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 16:46 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- Ρε παίδες, ποώς λέγεται η μπότα που κάθονται οι δαγκάνες του μπροστινού στα Αγγλικά;
Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί να αγοραστεί aftermarket τέτοιο πράμα; Τι θες να κάνεις; | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 17:01 | |
| - T.R.E έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
- Ρε παίδες, ποώς λέγεται η μπότα που κάθονται οι δαγκάνες του μπροστινού στα Αγγλικά;
Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί να αγοραστεί aftermarket τέτοιο πράμα; Τι θες να κάνεις; Βρε πες μου εσύ πως λέγεται και θα δω τι θα κάνω | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 17:15 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
Έχω φάει τον κόσμο και άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί να αγοραστεί aftermarket τέτοιο πράμα; Τι θες να κάνεις; Βρε πες μου εσύ πως λέγεται και θα δω τι θα κάνω Δοκίμασε radial fork caliper mount ή κάτι τέτοιο | |
|
| |
janis.pegasos Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 17:19 | |
| fork caliper mounting, ίσως? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 17:30 | |
| Fork caliper mount έβαλα και μου έβγαλε αποτελέσματα. Όταν είδα τις τιμές που έχουν αυτά τα μαραφέτια από ολινς και pvm με έκαναν να πάρω την απόφαση να μην τα αλλάξω. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 21:50 | |
| - T.R.E έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
- Fork caliper mount έβαλα και μου έβγαλε αποτελέσματα.
Όταν είδα τις τιμές που έχουν αυτά τα μαραφέτια από ολινς και pvm με έκαναν να πάρω την απόφαση να μην τα αλλάξω. Ξέρεις κανέναν άλλον που να φτιάχνει τέτοια μαραφέτια; | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 23:14 | |
| Ξέρω αλλά δεν σου λέω γιατί δεν μου λες τι θες να κάνεις | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 23:44 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Ξέρω αλλά δεν σου λέω γιατί δεν μου λες τι θες να κάνεις
Να βάλω πιό μούρικα. (Δε σου κάνω πλάκα) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Πεμ 27 Νοε 2014, 23:51 | |
| Αν θες πιο μούρικα άλλαξε όλο το μπροστινό ( ούτε εγώ σου κάνω πλάκα) | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 00:42 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Αν θες πιο μούρικα άλλαξε όλο το μπροστινό ( ούτε εγώ σου κάνω πλάκα)
Το έχω σκεφτεί και αυτό. Της Bitubo κάνει 6500. Για δώσε μου μερικές όμορφες προτάσεις εάν έχεις (το δικό σου μου φαίνεται πανέμορφο). Τα cartridge τα κρατάω ή πάνε για πούλημα; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 15:35 | |
| - bonepeeler έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
Το έχω σκεφτεί και αυτό. Της Bitubo κάνει 6500. Για δώσε μου μερικές όμορφες προτάσεις εάν έχεις (το δικό σου μου φαίνεται πανέμορφο). Τα cartridge τα κρατάω ή πάνε για πούλημα; εαν βαλεις ολοκληρο bitubo τα κατριτζ σου θα πανε για πουλημα . δεν ξερω εαν μπορεις να αγορασεις μονο τα καλαμια - μποτες για να βαλεις τα δικα σου κατριτζ αλλα ειχα δει στο εβαυ να παιζει ολοκληρο μαρτζοκι 50ρι σαν του νασου και του τρε με καπου κοντα στα 2500ε αν θυμαμαι καλα . και ειχε μεσα και σταυρο και τιμονοπλακα και φτερο μπροστα και αφου θελεις τα να σκασεις για να τα αλλαξεις γιατι δεν επερνες τα ολινς που πουλαγε ο μχ5? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 16:18 | |
| - Miou έγραψε:
- bonepeeler έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
Το έχω σκεφτεί και αυτό. Της Bitubo κάνει 6500. Για δώσε μου μερικές όμορφες προτάσεις εάν έχεις (το δικό σου μου φαίνεται πανέμορφο). Τα cartridge τα κρατάω ή πάνε για πούλημα; εαν βαλεις ολοκληρο bitubo τα κατριτζ σου θα πανε για πουλημα . δεν ξερω εαν μπορεις να αγορασεις μονο τα καλαμια - μποτες για να βαλεις τα δικα σου κατριτζ
αλλα ειχα δει στο εβαυ να παιζει ολοκληρο μαρτζοκι 50ρι σαν του νασου και του τρε με καπου κοντα στα 2500ε αν θυμαμαι καλα . και ειχε μεσα και σταυρο και τιμονοπλακα και φτερο μπροστα
και αφου θελεις τα να σκασεις για να τα αλλαξεις γιατι δεν επερνες τα ολινς που πουλαγε ο μχ5? Εάν θα έπαιρνα κάτι θα έπαιρνα μονάχα τα καλάμια. Αυτό γιατί θέλω να πάρω κάποια στιγμή και αυτό το μοσχάρι http://www.billetbikebits.com/shop/index.php?main_page=popup_image&pID=118Αλλά θα κάνω κάτι άλλο. Μαζί με τα υπόλοιπα βαψίματα, θα βάψω και καλάμια,μπότες κλπ και ίσως και σκελετό (δύσκολη απόφαση και πολύ ακριβή). | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| |
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 16:59 | |
| - Leroy έγραψε:
- Κάτι τέτοια μοσχάρια λιγουρεύομαι καιρό τώρα
Έχεις βρει αλλού τέτοιου στυλ triple tree; Έχεις ιδέα τί λένε από βάρος; | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 19:49 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; Παρ 28 Νοε 2014, 19:53 | |
| | |
|
| |
| Πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα; | |
|