| Ερωτηση για PAyPal S.O.S | |
|
+4Miou kentaurosk8 ghost JIMK7 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 13:04 | |
| Πριν κατι μηνες ειχα πληρωσει με PAyPal κατι CARTRIDGE που εν τελη δεν ηρθαν ποτε Τα λεφτα βεβαια τα πηρα πισω αλλα είναι στο PAyPal... υπαρχει καποιος τροπος να τα τραβηξω από κι για να τα επενδυσω καπου αλλου εκτος PAyPal φυσικα | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 13:20 | |
| επιλεγεις αναληψη απο τον λογαριασμο σου στο paypal και τα χρηματα θα μεταφερθουν εντος 3 ημερων στον τραπεζικο λογαριασμο σου που ειναι συνδεδεμενος με την καρτα που χρησιμοποιεις στο paypal 1. 2. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:01 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 19 Ιαν 2015, 15:20, 1 φορά | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:10 | |
| Μήτσο για καλό δεν στα έστειλε ρε για να πάρεις κομπλέ μπροστινό για το Κ7 άστα τα cartridge..... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:29 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:40 | |
| Τι μπροστινο κομπλε να παρω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:46 | |
| - ghost έγραψε:
- εδω εισαι Δημητρη >>> http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=356414.0
ωραιος αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν ξερω καν το τραπεζικο μου λογαριασμο αυτόν πως τον βρισκω ξερεις ? Ναι μεν μπορω να δω τι διαθεσιμο ποσο εχω αυτή τη στιγμη στη χρεωστικη μου καρτα αλλα στον τραπεζικο λογαριασμο εχει χχχχχχχχχχχ0000
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 19 Ιαν 2015, 16:22, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:48 | |
| - JIMK7 έγραψε:
-
Μπηκα στο τραπεζικο μου λογαριασμο αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο το IBAN για κοιτα την πρωτη σελιδα απο το βιβλιαριο σου . εμενα το γραφει εκει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:51 | |
| - Miou έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
-
Μπηκα στο τραπεζικο μου λογαριασμο αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο το IBAN για κοιτα την πρωτη σελιδα απο το βιβλιαριο σου . εμενα το γραφει εκει Δεν εχω και ουτε ειχα ποτε βιβλιαριο για τη χρεωστικη μου καρτα που εβαζα λεφτα για το PayPal | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 15:54 | |
| Τωρα που το θυμαμαι άλλες 2 φορες μου ειχαν επιστρεψει λεφτα μεσο PayPal και μετα από λιγες μερες τα εβλεπα και στη καρτα χωρις να κανω κατι, λετε να ισχυει και το ιδιο τωρα | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 16:03 | |
| αν στο paypal εχεις διαθεσιμο ποσο, (πρωτη φωτο) τα χρηματα ειναι στο paypal...αν στο paypal δειχνει 0 (οπως στην πρωτη φωτο) τοτε τα χρηματα ειχαν επιστρεψει κατευθειαν στον λογαριασμο σου, και μαλλον κατι τετοιο εχει γινει γιατι στο paypal πηγαινουν τα χρηματα οταν πουλας κατι και οχι οταν δεχεσαι χρηματα απο καποιον ή οταν σου επιστρεφουν καποιο ποσο... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 16:10 | |
| - ghost έγραψε:
- αν στο paypal εχεις διαθεσιμο ποσο, (πρωτη φωτο) τα χρηματα ειναι στο paypal...αν στο paypal
δειχνει 0 (οπως στην πρωτη φωτο) τοτε τα χρηματα ειχαν επιστρεψει κατευθειαν στον λογαριασμο σου, και μαλλον κατι τετοιο εχει γινει γιατι στο paypal πηγαινουν τα χρηματα οταν πουλας κατι και οχι οταν δεχεσαι χρηματα απο καποιον ή οταν σου επιστρεφουν καποιο ποσο... Όχι εχω διαθεσιμο ποσο γιατι δεχτηκα χρηματα από καποιον Να ρωτησω κατι άλλο μπορω να βαλω ένα άλλο IBAN που εχω και να πανε εκει τα λεφτα ? που είναι δικος μου και αυτος απλα δεν ξερω αν μου κανουν κρατησεις εκει | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 16:28 | |
| μπορεις να προσθεσεις λογαριασμο (add account) στο paypal και να επιλεξεις να πανε εκει τα χρηματα αλλα θελει επιβεβαιωση πριν (οπως οταν πρωτοεφτιαξες τον paypal λογαριασμο) και αρα θα καθυστερησεις τουλαχιστον μια μερα...πιο γρηγορα θα ξεμπερδεψεις αν απλως ζητησεις το IBAN απο την τραπεζα σου αυριο. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 16:34 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 17:19 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 17:47 | |
| - ghost έγραψε:
- μπορεις να προσθεσεις λογαριασμο (add account) στο paypal και να επιλεξεις να πανε εκει τα χρηματα
αλλα θελει επιβεβαιωση πριν (οπως οταν πρωτοεφτιαξες τον paypal λογαριασμο) και αρα θα καθυστερησεις τουλαχιστον μια μερα...πιο γρηγορα θα ξεμπερδεψεις αν απλως ζητησεις το IBAN απο την τραπεζα σου αυριο. Μολις πηρα τηλ και δεν εχει IBAN η καρτα μου γιατι είναι PREPAID λεει Τεσπα τα εστειλα σε μια άλλη τραπεζα που εχω λογαριασμο με IBAN και λογικα πηγαν θα ξερω σε μια δυο μερες | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 20:06 | |
| Και εγω στο paypal μια prepaid εχω περασμενη...Προσφατα λοιπον οταν ενας πωλητης απο ebay δεν μου εστειλε κατι πραγματα,εκανα την γνωστη διαδικασια και πηρα πισω τα λεφτα μου....Περαστηκαν κανονικα στην καρτα μου.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Μητσο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 20:15 | |
| - Zuki έγραψε:
- Και εγω στο paypal μια prepaid εχω περασμενη...Προσφατα λοιπον οταν ενας πωλητης απο ebay δεν μου εστειλε κατι πραγματα,εκανα την γνωστη διαδικασια και πηρα πισω τα λεφτα μου....Περαστηκαν κανονικα στην καρτα μου.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Μητσο.
Kρατησεις σου εκανε η στα γυρισε όλα ? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Δευ 19 Ιαν 2015, 22:42 | |
| Τα λεφτά πάνε κατευθείαν στην κάρτα αν σου κάνει refund. Καταγγελία και refund μπορεί να γίνει μέσα σε 45 μέρες από την μέρα της πληρωμής. Του Jim του έστειλε απλά χρήματα, γι' αυτό ακολουθείς την διαδικασία που λέει ο ghost. Το ίδιο και όταν πουλήσεις κάτι στο ebay. Και τυχερός ήσουν που ήταν σοβαρός ο πωλητής. Εγώ πάνω από 40 μέρες δεν περιμένω ποτέ. Στις 41 μέρες επικοινωνία για refund. Έχει τύχει βεβαία να μου έρθουν πιο μετά, αλλά έστειλα τα χρήματα πίσω. Είμαι καλό παιδί εγώ | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 14:07 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Zuki έγραψε:
- Και εγω στο paypal μια prepaid εχω περασμενη...Προσφατα λοιπον οταν ενας πωλητης απο ebay δεν μου εστειλε κατι πραγματα,εκανα την γνωστη διαδικασια και πηρα πισω τα λεφτα μου....Περαστηκαν κανονικα στην καρτα μου.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Μητσο.
Kρατησεις σου εκανε η στα γυρισε όλα ? Σήμερα μπήκανε κάτι χρήματα στην Πειραιώς, μεταφορά από paypal. 4 ευρώ κρατήσεις για μεταφορά εμβάσματος είχα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 15:03 | |
| - Leroy έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Zuki έγραψε:
Kρατησεις σου εκανε η στα γυρισε όλα ?
Σήμερα μπήκανε κάτι χρήματα στην Πειραιώς, μεταφορά από paypal. 4 ευρώ κρατήσεις για μεταφορά εμβάσματος είχα. Στα ποσα λεφτα όμως ? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 15:51 | |
| Απ' όσο ξέρω τα έξοδα του εμβάσματος είναι στάνταρ, ταρίφα. Δεν πάει με το ποσό του εμβάσματος. 75 ευρό ήταν από κάτι που πούλησα στο ebay. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 17:19 | |
| 170 ευρώ έδωσα κ 170 ευρώ πήρα πίσω...Ακολούθησα όμως την διαδικασία που λέει ο Πασχάλης. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 20:38 | |
| Ναι αν είσαι μέσα στις 45 μέρες έχεις δικαίωμα για refund και τα χρήματα επιστρέφουν ατόφια στον λογαριασμό σου χωρίς να κάνεις κάτι. Μετά είναι στο χερι του κάθε πωλητή για το αν και πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S Τρι 20 Ιαν 2015, 22:33 | |
| - Leroy έγραψε:
- Ναι αν είσαι μέσα στις 45 μέρες έχεις δικαίωμα για refund και τα χρήματα επιστρέφουν ατόφια στον λογαριασμό σου χωρίς να κάνεις κάτι. Μετά είναι στο χερι του κάθε πωλητή για το αν και πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Κοιταξτε εγω άλλο εννοουσα και άλλο καταλάβατε ρ Ρωτησα τα λεφτα που ειχα ηδη στο paypal μου, αν τα μεταφερω σε ένα άλλο τραπεζικο μου λογαριασμο αν εχω κρατησεις το αυτό Ετσι κι αλλιως το εχω κανει ηδη και θα ξερω αυριο το αργοτερο μεθαύριο και θα ενημερωσω αλλα μια και που το θιξατε το θεμα αυτό ( κι εγω ετσι πιστευα ) τι εννοω μ αυτό ... Για τα CARTRIDGE ειχα δωσει 1065 ευρω σε ένα φιλο να μου φερει από Αμερική που τα ειχε βρει και μου ειπε ότι του επεστρεψε 980 ευρω γιατι εγινε αυτό ουτε εγω ξερω | |
|
| |
| Ερωτηση για PAyPal S.O.S | |
|