Greek GSX-R forum
Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_l10Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_c10Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_l10Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_c10Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ερωτηση για PAyPal S.O.S

Πήγαινε κάτω 
+4
Miou
kentaurosk8
ghost
JIMK7
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Ιαν 2015, 23:40

Leroy έγραψε:

Σήμερα μπήκανε κάτι χρήματα στην Πειραιώς, μεταφορά από paypal. 4 ευρώ κρατήσεις για μεταφορά εμβάσματος είχα.

Leroy έγραψε:
Απ' όσο ξέρω τα έξοδα του εμβάσματος είναι στάνταρ, ταρίφα. Δεν πάει με το ποσό του εμβάσματος. 75 ευρό ήταν από κάτι που πούλησα στο ebay.

JIMK7 έγραψε:

Κοιταξτε εγω άλλο εννοουσα και άλλο καταλάβατε Laughing ρ
Ρωτησα τα λεφτα που ειχα ηδη στο paypal μου, αν τα μεταφερω σε ένα άλλο τραπεζικο μου λογαριασμο αν εχω κρατησεις το αυτό Laughing
Ετσι κι αλλιως το εχω κανει ηδη και θα ξερω αυριο το αργοτερο μεθαύριο και θα ενημερωσωVery Happy αλλα μια και που το θιξατε το θεμα αυτό ( κι εγω ετσι πιστευα ) Rolling Eyes τι εννοω μ αυτό ...

Για τα CARTRIDGE  ειχα δωσει 1065 ευρω σε ένα φιλο να μου φερει από Αμερική που τα ειχε βρει και μου ειπε ότι του επεστρεψε 980 ευρω Shocked γιατι εγινε αυτό ουτε εγω ξερω scratch

Ναι βρε παιδί μου, αυτό λέω και εγώ. Απλά επεκτάθηκα λίγο... Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 66599
1065 ήταν με τα μεταφορικά; Δηλαδή σου τα κράτησε και σου έστειλε μόνο την αξία των CARTRIDGE;
Αύριο λογικά που θα είναι στην τράπεζα δες από την κίνηση του λογαριασμού τι κρατήσεις σου έχει κάνει. 85 ευρώ προμήθεια πάντως δεν παίζει να είναι. nono

Από πρώην εμπορική που είχα στείλει έμβασμα 1500 ευρώ του κουνιάδου μου για ένα πλαίσιο ποδηλάτου Αγγλία 12 ευρώ προμήθεια μου ζήτησαν.

Αύριο θα ξέρεις όπως και να έχει oooyes
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Ιαν 2015, 23:48

Τώρα τσέκαρα και στο paypal. δεν μου έκανε κάποια κράτηση.

Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 Oix9g6
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 00:05

Leroy έγραψε:
Leroy έγραψε:

Σήμερα μπήκανε κάτι χρήματα στην Πειραιώς, μεταφορά από paypal. 4 ευρώ κρατήσεις για μεταφορά εμβάσματος είχα.

Leroy έγραψε:
Απ' όσο ξέρω τα έξοδα του εμβάσματος είναι στάνταρ, ταρίφα. Δεν πάει με το ποσό του εμβάσματος. 75 ευρό ήταν από κάτι που πούλησα στο ebay.

JIMK7 έγραψε:

Κοιταξτε εγω άλλο εννοουσα και άλλο καταλάβατε Laughing ρ
Ρωτησα τα λεφτα που ειχα ηδη στο paypal μου, αν τα μεταφερω σε ένα άλλο τραπεζικο μου λογαριασμο αν εχω κρατησεις το αυτό Laughing
Ετσι κι αλλιως το εχω κανει ηδη και θα ξερω αυριο το αργοτερο μεθαύριο και θα ενημερωσωVery Happy αλλα μια και που το θιξατε το θεμα αυτό ( κι εγω ετσι πιστευα ) Rolling Eyes τι εννοω μ αυτό ...

Για τα CARTRIDGE  ειχα δωσει 1065 ευρω σε ένα φιλο να μου φερει από Αμερική που τα ειχε βρει και μου ειπε ότι του επεστρεψε 980 ευρω Shocked γιατι εγινε αυτό ουτε εγω ξερω scratch

Ναι βρε παιδί μου, αυτό λέω και εγώ. Απλά επεκτάθηκα λίγο... Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 66599
1065 ήταν με τα μεταφορικά; Δηλαδή σου τα κράτησε και σου έστειλε μόνο την αξία των CARTRIDGE;
Αύριο λογικά που θα είναι στην τράπεζα δες από την κίνηση του λογαριασμού τι κρατήσεις σου έχει κάνει. 85 ευρώ προμήθεια πάντως δεν παίζει να είναι. nono

Από πρώην εμπορική που είχα στείλει έμβασμα 1500 ευρώ του κουνιάδου μου για ένα πλαίσιο ποδηλάτου Αγγλία 12 ευρώ προμήθεια μου ζήτησαν.

Αύριο θα ξέρεις όπως και να έχει oooyes

Ναι 1065 ηταν όλα μαζι δεν ξερω ποσο ηταν τα μεταφορικα scratch απλα μου ειπε ότι του εβαλε ο αμερικανος πισω 980 xmmm του εκανε λεει κρατησεις ξερω εγω θα δουμε γιατι μπορει και να κανει λαθος Rolling Eyes
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 11:10

Μηπως ειναι λιγοτερα τα λεφτα λογω της αλλαγης ισοτιμιας του δολαριου ?
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 11:12

kouzinas έγραψε:
Μηπως ειναι λιγοτερα τα λεφτα λογω της αλλαγης ισοτιμιας του δολαριου ?

99%
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 11:20

ισα ισα από το Σεπτεμβρη μεχρι σημερα εχει παρει αξια το δολαριο αρα αν ηταν ετσι θα ειχα παρει παραπανω Laughing αν και δεν νομιζω να ισχυει αυτό xmmm γιατι κι άλλες φορες ειχα παρει πραγματα από κινα που είναι με δολαριο και όταν εγινε η επιστροφη χρηματων ηταν ακριβος ...ουτε πανω αλλα ουτε κατω Suspect
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 11:54

Ναι,ακυρο!Οντως θα επαιρνες περισσοτερα σε αυτη την περιπτωση , μπερδευτηκα Embarassed Embarassed
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ερωτηση για PAyPal S.O.S   Ερωτηση για PAyPal S.O.S - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Ιαν 2015, 13:43

Δεν αλλάζει το ποσό γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μην πάρεις ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα. Το ποσό κλειδώνει στην ημερομηνία που αγόρασες η πούλησες.

Ερωτηση για PAyPal S.O.S
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πωληση μηχανης μεσω paypal?
» ερωτηση για Λ
» Ερώτηση...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com