| Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Πεμ 26 Φεβ 2015, 21:51 | |
| Καλησπερα ελπιζω να εβαλα σε σωστο θεμα την ερωτηση μου.. θελω να μαθω τι προτεινετε κ αποψεις για Traction Control (k9 1000) μαρκα κ se τι τιμες παιζουνε... φυσικα δεν εχω οδηγησει ποτε με traction οποτε θελω να ακουσω κ γνωμες εντος κ εκτος πιστας!!!
ηδη ειμαι φλασαρισμενος με shifter οποτε ξεχναμε το bazzaz (δεν εχω ακουσει εξαλλου κ τα καλυτερα) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Πεμ 26 Φεβ 2015, 23:00 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- Καλησπερα ελπιζω να εβαλα σε σωστο θεμα την ερωτηση μου.. θελω να μαθω τι προτεινετε κ αποψεις για Traction Control (k9 1000)
μαρκα κ se τι τιμες παιζουνε... φυσικα δεν εχω οδηγησει ποτε με traction οποτε θελω να ακουσω κ γνωμες εντος κ εκτος πιστας!!!
ηδη ειμαι φλασαρισμενος με shifter οποτε ξεχναμε το bazzaz (δεν εχω ακουσει εξαλλου κ τα καλυτερα) Για τα λεφτα που εχει το ΒΑΖΖΑΖ μια χαρα είναι ιδικα αν ξερεις να το ρυθμισεις σωστα Τωρα για μενα καλο είναι να βαλεις ένα GRIPONE Ρ3 | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 08:29 | |
| To Bazzaz είναι μια χαρά για πίστα και δρόμο για τα χρήματα που κάνει, όπως αναφέρθηκε. Θέλει σωστή ρύθμιση και εμπειρία που αποκτάται με τον καιρό. Έχουμε γράψει αρκετά εδώ για τις ρυθμίσεις του Bazzaz TC. Εγώ έχω τρέξει αγώνες και με σωστή ρύθμιση και είναι άριστο. Τώρα το Ρ3 είναι πιο εξελιγμένο δεν αντιλέγω αλλά θέλει και εκεί πολύ εμπειρία να το ρυθμίσεις σωστά και να σε βοηθάει εκεί που πρέπει αντί να σε εμποδίζει και να κόβει στις εξόδους χωρίς λόγο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 10:56 | |
| - maikstain έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- BillyGsxR έγραψε:
- Καλησπερα ελπιζω να εβαλα σε σωστο θεμα την ερωτηση μου.. θελω να μαθω τι προτεινετε κ αποψεις για Traction Control (k9 1000)
μαρκα κ se τι τιμες παιζουνε... φυσικα δεν εχω οδηγησει ποτε με traction οποτε θελω να ακουσω κ γνωμες εντος κ εκτος πιστας!!!
ηδη ειμαι φλασαρισμενος με shifter οποτε ξεχναμε το bazzaz (δεν εχω ακουσει εξαλλου κ τα καλυτερα) Για τα λεφτα που εχει το ΒΑΖΖΑΖ μια χαρα είναι ιδικα αν ξερεις να το ρυθμισεις σωστα
Τωρα για μενα καλο είναι να βαλεις ένα GRIPONE Ρ3 αυτο δεν το κανεις ποιο λιανα γιατι εχω χασει το μπουσουλα με το traction του bazzaz,ειμαι και λιγο και δεν βγαζω ακρη..... Η διαφορα του GRIPONE Ρ3 από το ΒΑΖΖΑΖ είναι πολλες Καταρχας στο GRIPONE Ρ3 εχεις αισθητήρες στους τροχους, και από κι και περα μπορεις να του προσθέσεις αρκετα αξεσουάρ, όπως το IMU inertial platform που είναι γωνιομετρο και ακομα ένα βασικο ατου, εχει δικια του τηλεμετρια με το DATALOGGER Το ότι εχει απειρες ρυθμισεις δεν στο λεω... αναλογα με τη στροφη κ.τ.λ θα το δεις στη πορεια Φωτο από την τηλεμετρια του [img] [/img] | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 19:50 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- To Bazzaz είναι μια χαρά για πίστα και δρόμο για τα χρήματα που κάνει, όπως αναφέρθηκε. Θέλει σωστή ρύθμιση και εμπειρία που αποκτάται με τον καιρό. Έχουμε γράψει αρκετά εδώ για τις ρυθμίσεις του Bazzaz TC. Εγώ έχω τρέξει αγώνες και με σωστή ρύθμιση και είναι άριστο.
Τώρα το Ρ3 είναι πιο εξελιγμένο δεν αντιλέγω αλλά θέλει και εκεί πολύ εμπειρία να το ρυθμίσεις σωστά και να σε βοηθάει εκεί που πρέπει αντί να σε εμποδίζει και να κόβει στις εξόδους χωρίς λόγο. εχουν γραφτει πολλα για το traction,ολοι λετε ειναι αριστο αλλα κανεις δεν μας λεει πχ στο χαρτη τι νουμερα βαζει η ανα ταχυτητα ποσο να κοβει.οκ καταλαβαινω οτι ειναι αναλογα με την οδηγηση του καθενος αλλα στο περιπου κανεις...... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 20:22 | |
| - maikstain έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
- To Bazzaz είναι μια χαρά για πίστα και δρόμο για τα χρήματα που κάνει, όπως αναφέρθηκε. Θέλει σωστή ρύθμιση και εμπειρία που αποκτάται με τον καιρό. Έχουμε γράψει αρκετά εδώ για τις ρυθμίσεις του Bazzaz TC. Εγώ έχω τρέξει αγώνες και με σωστή ρύθμιση και είναι άριστο.
Τώρα το Ρ3 είναι πιο εξελιγμένο δεν αντιλέγω αλλά θέλει και εκεί πολύ εμπειρία να το ρυθμίσεις σωστά και να σε βοηθάει εκεί που πρέπει αντί να σε εμποδίζει και να κόβει στις εξόδους χωρίς λόγο. εχουν γραφτει πολλα για το traction,ολοι λετε ειναι αριστο αλλα κανεις δεν μας λεει πχ στο χαρτη τι νουμερα βαζει η ανα ταχυτητα ποσο να κοβει.οκ καταλαβαινω οτι ειναι αναλογα με την οδηγηση του καθενος αλλα στο περιπου κανεις...... o χαρτης που εχεις πανω στο δικο σου ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανει επιβεβαιωμενα, μην τον πειραξεις ή τουλαχιστον αν θες να πειραματιστεις κρατα ενα backup αυτον που εχει πανω | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 21:13 | |
| Ο δικός μου χάρτης που είχα μπορεί σε κάποιον άλλο να μην κάνει γιατί έχει άλλο οδηγικό στυλ, άλλη μηχανή, άλλη πίστα κλπ. Έχω σε πολλά παιδιά στείλει τον χάρτη μου τον οποίο είχα στο 600. Το traction control για να είναι αποτελεσματικό στην πίστα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά και να έχεις πίστα. Στο δρόμο είναι πιο εύκολα τα πράγματα. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Παρ 27 Φεβ 2015, 21:38 | |
| πφφφφ με το τσιγκελι τα βγαζουμε παλι.... εμενα δεν με νοιαζει το εψαξα και εβγαλα ακρη και με πειραματα θα φτασω εκει που θελω. απλα λεω οτι δεν εχει βρεθει ενας να πει: αυτο κανει αυτο,εκεινο βαλτετο τοσο γιατι δουλεβει ετσι και στην τελικη να βαλει 2 φωτογραφιες να μαθυν και οι αλλοι δεν περιγραφω αλλο | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| |
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Σαβ 28 Φεβ 2015, 16:17 | |
| Πηρα τηλ κ ρωτησα.... πολυ καλη κ φυσικα πιο οικονομικη λυση ειναι το Gripone pro2 το οποιο κανει για εμας που θελουμε να γυρναμε γρηγορα στην πιστα κ στον δρομο...
φυσικα ειναι πολυ καλη ποιοτητα traction κ πολυ πιο απλο απτο pro 3 τωρα να παω να δωσω 1.500ε για το Pro3 κ να ειμαι καθε μερα με ενα laptop ... Κ να καθομαι κ να βριζω (γτ αυτο θα κανω) δεν το βρισκω για εμενα ουτε λογικο ουτε σωστο ...
-Ακουω κ αλλες γνωμες (ακομα δεν εχω ακουσει τπτ) εκτος απτον Δημητρη π τα ειπαμε κ στο τηλ
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 Σαβ 28 Φεβ 2015, 18:46 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- Πηρα τηλ κ ρωτησα.... πολυ καλη κ φυσικα πιο οικονομικη λυση ειναι το Gripone pro2 το οποιο κανει για εμας που θελουμε να γυρναμε γρηγορα στην πιστα κ στον δρομο...
φυσικα ειναι πολυ καλη ποιοτητα traction κ πολυ πιο απλο απτο pro 3 τωρα να παω να δωσω 1.500ε για το Pro3 κ να ειμαι καθε μερα με ενα laptop ... Κ να καθομαι κ να βριζω (γτ αυτο θα κανω) δεν το βρισκω για εμενα ουτε λογικο ουτε σωστο ...
-Ακουω κ αλλες γνωμες (ακομα δεν εχω ακουσει τπτ) εκτος απτον Δημητρη π τα ειπαμε κ στο τηλ
Mην τρελενεσαι και με το Pro3 χωρις το γωνιομετρο μια χαρα ευκολα μπορεις να το χειριστείς και αργοτερα αν θες, μπορεις να βαλεις και το IMU Δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το pro2 που είναι και πιο αργο ξεχασα να σου πω | |
|
| |
| Ερωτηση για Αγορα Traction Control k9 1000 | |
|