Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 01:48
Ισως οχι μαν,γραφει αυτο... Features: •Fits onto standard OE headers Αλλα για να χει και 600λιρες ισως να δινει και λαιμους...
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 10:27
εχεις δικιο αδερφε
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 12:34
η growler racefit εχει 660 λιρες midpipe k τελικο, με λαιμους (που δεν δινει ευκολα, ζηταει lisance, ειναι για αγωνιστικη χρηση) περναει το 1000ρικο, επισης το τελικο αυτο και το Midpipe που εχει 80mm+ διαμετρο αν θυμαμαι καλα στην εισοδο δε δουλευει σε μαμα 600-750, θελει 1000 και μαλιστα σκαλισμενο και στεγνωμενο επισης απο θυρυβο απλα πας φυλακη, ειναι τοσο υπερβολικος που σε ενοχλει και εσενα που οδηγας, με το που την αναβεις να ζεσταθει βγαινει ολη η γειτονια στα μπαλκονια
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 12:48
καλυτερα να μεινεις μακρια απο αυτη την εταιρια. race fit ειχα στο κ8 παρομοιο τελικο(οχι αυτο ακριβως) κ τωρα το εχω στο ραφι μεχρι να αποκτησει συλλεκτικη αξια. ειναι παναλαφρο,κανει πολυ γαματο θορυβο,ομως επειδη ειναι πολυ ελαφρυ κ το παχος απ το τιτανιο πολυ λεπτο καποια στιγμη θα κλ@σει. κοβει πριτσινια,ακομα κ ινοξ. στο δικο μου απο τους κραδασμους μου κοψε και τον σιγαστηρα κυριολεκτικα απο μεσα.τι κολλησεις τι σιλικονες,τα τιναζε ξανα. αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις οτι δεν ειμαι ο ο μονος. παρε αρατα αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα.
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 13:04
panosk8 έγραψε:
καλυτερα να μεινεις μακρια απο αυτη την εταιρια. race fit ειχα στο κ8 παρομοιο τελικο(οχι αυτο ακριβως) κ τωρα το εχω στο ραφι μεχρι να αποκτησει συλλεκτικη αξια. ειναι παναλαφρο,κανει πολυ γαματο θορυβο,ομως επειδη ειναι πολυ ελαφρυ κ το παχος απ το τιτανιο πολυ λεπτο καποια στιγμη θα κλ@σει. κοβει πριτσινια,ακομα κ ινοξ. στο δικο μου απο τους κραδασμους μου κοψε και τον σιγαστηρα κυριολεκτικα απο μεσα.τι κολλησεις τι σιλικονες,τα τιναζε ξανα. αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις οτι δεν ειμαι ο ο μονος. παρε αρατα αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα.
την δινεις την racefit ψινομαι να αλλαξω τελικο στην αρατα μου και λεω να δω σε κατι τετοιο ειναι και φ60 οποτε μου κανει
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 13:20
το σκεφτηκες καλα αυτο? ειναι σπασμενη η φλογερα μεσα εντελως,πιο ελευθερας δεν γινεται. ετσι οπως ειναι στη φωτο κ μεσα κουφιο εντελως. θελει μαστορα κ λεφτα να γινει.αν ηταν θα την ειχα πουλησει ηδη.μονο για ραφι κανει.
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 16:29
τις ειδα και αυτες αλλα ελεγα για ολοσωμη, ουτε και αυτες βγαινουν ολοσωμες ευχαριστω παντως akrapovic shorty η τετοιου τυπου μπουκα ψαχνω ουσιαστικα, ψιλοδιακριτικες μπουκες, οχι φρατζολες
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 16:40
απο προσωπικη πειρα οι πολυ μικρες και ειδικα κοντες χαμηλομεσαια δε λενε μια ο ταφος ο ιδιος ειναι ειδικα στο ξεκινημα στα φαναρια σε κανουν χαβαλε τα σκουτερ πρεπει να ξεκινας με 8.000+
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 16:42
μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις????????
panosk8 Hero gixxer
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 17:42
k8 600 kk έγραψε:
απο προσωπικη πειρα οι πολυ μικρες και ειδικα κοντες χαμηλομεσαια δε λενε μια ο ταφος ο ιδιος ειναι ειδικα στο ξεκινημα στα φαναρια σε κανουν χαβαλε τα σκουτερ πρεπει να ξεκινας με 8.000+
κι ομως στο δικο μου η racefit σε σχεση με τις 2πλες γιοσι ειχε πολυ δυνατο ξεκινημα κ μεσαιες. κ στα ψηλα εμοιαζε να τελειωνε νωρις.
αυτη λεει να την εχεις δευτερη, να την βαζεις μονο για πιστα ,η διαφορα στο βαρος ειναι πολυ μεγαλη,κ σου φευγει κ το αγχος να την κανεις κομματια αμα πεσεις,ειναι καλα χωμενη στο πλαι.
γι αυτο κ ειναι καθαρα racing. γιατι μετα απο μερικα χιλιομετρα αρχιζει κ σκορπαει. εδω ο συναδελφος δεν την πηρε απλα στο χερι,του σκορπισε καπου στο δρομο http://www.gsxr.com/showthread.php?t=85713
κανονικα θα πρεπει να τους την στειλω πισω μαζι με ολα τα κομματια κ δωρο τον περτσιναδορο,να την βαλουν στον τους, κ να μου την κανουν καινουργια τσαμπα.
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 17:59
panosk8 έγραψε:
γι αυτο κ ειναι καθαρα racing. γιατι μετα απο μερικα χιλιομετρα αρχιζει κ σκορπαει. εδω ο συναδελφος δεν την πηρε απλα στο χερι,του σκορπισε καπου στο δρομο http://www.gsxr.com/showthread.php?t=85713
κανονικα θα πρεπει να τους την στειλω πισω μαζι με ολα τα κομματια κ δωρο τον περτσιναδορο,να την βαλουν στον τους, κ να μου την κανουν καινουργια τσαμπα.
''Email those pictures to Racefit's customer service Dept and see what happens.'' Αυτό θα έκανα εγώ, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Sorry για το spam.
amstaff Normal gixxer
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 20:57
gsxr power k8 έγραψε:
αναλογα την κατασταση και την εξατμιση αλλα σιγουρα οχι 1000 και 1200 ευρω γι αυτο ψαχνω καμια μεταχειρο
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 22:47
amstaff έγραψε:
gsxr power k8 έγραψε:
αναλογα την κατασταση και την εξατμιση αλλα σιγουρα οχι 1000 και 1200 ευρω γι αυτο ψαχνω καμια μεταχειρο
Μήπως ψήνεσαι???? Λέω εγώ τώρα.......
amstaff Normal gixxer
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τρι 14 Απρ 2015, 23:34
δεν με ψηνει πολυ, το εχω αλλιως στο μυαλο μου, ευχαριστω παντως
GiannisK7 Jr.gixxer
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 18/06/2014
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τετ 15 Απρ 2015, 21:34
[img][/img]
Φοραω αυτο το τελικο της Racefit στο 1000ρι μου,δεν εχει θεμα για σπασιμο η καποια ζημια...αλλα απο θορυβο κανει περιπου σαν μια Brocks.https://www.youtube.com/watch?v=ZcdTnMY7wps
amstaff Normal gixxer
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τετ 15 Απρ 2015, 21:38
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Θέμα: Απ: Εξατμιση RaceFit Τετ 15 Απρ 2015, 23:53
Τσεκαρε και την sc project που ειπαν παραπανω,δε βγαζει decat αλλα φτιαξαμε προχθες μ ενα φιλο κι εχω καρα γκ@υλωσει!!