| ερωτηση για slipper tss (update) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 00:18 | |
| εχω βρει αυτο το σλιπερ. ειναι απο κ5 κ λογικα μπαινει κ σε κ8. πως το βλεπετε? υπαρχει περιπτωση να χει ζημια εσωτερικα που να μη φαινεται στις φωτο? ψηνομαι να το τσιμπησω ειτε για μενα ειτε να το πουλησω ξανα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Δευ 04 Μάης 2015, 15:08, 1 φορά | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 09:46 | |
| Οπτικά φαίνεται αρκετά καλός. Τώρα άν στο εσωτερικό έχει παραπάνω φθορά και ειδικά στο σημείο που έχει τις μπίλιες ολίσθησης...... Τίνα σου πώ. Άν έχει φωτο από το εσωτερικό θα είναι καλύτερα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 13:26 | |
| | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 15:34 | |
| Ο STM εχει 6 μπίλιες από πίσω. Τωρα όμως βλέπω κάτι απο CBR. Μπρει να ειναι διαφορετικός..... | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 15:53 | |
| Για κοίτα αυτό άν καταλαβαίνεις τι λέω.... slipper | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 18:45 | |
| Σορρυ είναι tss και δεν έχει μπίλιες. Είναι με το έλασμα. Το τσίμπησα δεν άντεξα.. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 19:28 | |
| Καλά έκανες | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 27 Απρ 2015, 20:39 | |
| Μπράβο !!!!! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 04 Μάης 2015, 15:26 | |
| ηρθε αποψε. αν σας πω ποσο μου βγηκε θα νομιζετε οτι σας δουλευω. κατα αρχην ειναι αρκετα ελαφρυς .το προβλημα εκτος απο καποιες φθορες που θεωρω οτι φτιαχονται, δεν μπορω να καταλαβω πως στο διαολο δουλευει.μπιλιες,δεν εχει,ελασμα δεν εχει. κ στη φωτο απο το σαιτ, δεν φαινεται να λειπει καποιο κομματι. τα φωτα σας οι μηχανικοι κ γνωστες. εδω φαινεται στο καπακι πιεσης οτι ακουμπουσανε τα ελατηρια.μια βολτα στο μηχανουργειο κ θα ερθει στα ισια,δεν με αγχωνει αυτο. δεν ξερω αν ειναι καν προβλημα.το γιατι προεκυψεθα θελα να ξερω. εχει να κανει με τα ελατηρια? σημειοτεων, εχω μονο τους κοκκινους αποστατες κ οχι τους ασπρους. υποθετω οτι ειναι 2 διαφορετικα σετ,με ξεχωριστο παχος ανα χρωμα που επηρεαζουν την ολισθηση.ξερει κανεις? απο πισω φαινεται οτι βιδωνει πανω στον αξονα κ φευγει ενας αποστατης με 3 δοντια του στοκ. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 04 Μάης 2015, 15:49 | |
| | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 04 Μάης 2015, 20:05 | |
| Οι κόκκινοι αποστάτες είναι πιο μεγάλοι από τους λευκούς. Δίνουν περισσότερη πίεση στα ελατήρια και είναι καλύτερα στην σύμπλεξη. Οι λευκοί είναι για πιο extreme καταστάσεις. Ειδικά άν ντριφτάρεις το μηχανάκι. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 04 Μάης 2015, 20:48 | |
| - KoSToM έγραψε:
- Οι κόκκινοι αποστάτες είναι πιο μεγάλοι από τους λευκούς.
Δίνουν περισσότερη πίεση στα ελατήρια και είναι καλύτερα στην σύμπλεξη. Οι λευκοί είναι για πιο extreme καταστάσεις. Ειδικά άν ντριφτάρεις το μηχανάκι. κατι τετοιο φανταζομουν κ γω.θα το κοτσαρω οπως ειναι με τους κοκκινους. ξερουμε ποσο ζυγιζει το στοκ? | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Δευ 04 Μάης 2015, 21:01 | |
| | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Τρι 05 Μάης 2015, 11:52 | |
| Ευκαιρια να μετρησεις κ το στοκ οταν το βγαλεις | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Τρι 05 Μάης 2015, 16:35 | |
| - theatiss έγραψε:
- Ευκαιρια να μετρησεις κ το στοκ οταν το βγαλεις
αυτο ειναι το μονο σιγουρο λοιπον εστειλα μαιλ στην tss (τσεχικη ειναι στο brno) ο τυπος πολυ εξυπηρετικος μου τα εξηγησε ολα. τα σημαδια στο καπακι πιεσης κ στα δοντια απο το καλαθι δεν ειναι προβλημα,μου ειπε να μην ασχοληθω καθολου.εγω ομως φυσικα κ θα τα στρωσω. απο πισω εκει που πιανει ο συμπλεκτης με την καμπανα μονο ,μου ειπε οτι ακουμπουσε στου προηγουμενου στο ελασμα(16) κ κανονικα δε θα πρεπε, οποτε αν ακομπαει κ στο δικο μου,μου ειπε να βαλω μια ροδελα αποστατη αναμεσα στα ρουμεμαν του σασμαν κ τον συμπλεκτη κ να το τεσταρω με το χερι. γιατι το (18) φευγει απο τον αξονα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Τετ 13 Μάης 2015, 16:31 | |
| για να δειτε πως μερικες φορες μπορει να γαμηθει ο διας. τη στιγμη που το επαιρνε πλαγια στον τορνο,μπλοκαρε το μαχαιρι κ τα κανε ολα πουτανα. μπροστα στα ματια μου,πως δεν τα φαγαμε στα μουτρα. μιλαμε μου ρθε εμετος,απαισιο συναισθημα. πραγματικα αυτο δε το περιμενα κι ομως συνεβη. κ δεν το πηγα σε οποιον να ναι.μονοθεσια αεροπλανα κατασκευαζει ο τυπος. δε μπορω να κατηγορησω κανενα,μοναχα τη τυχη μου τη μαυρη μεσα παρειγγηλα ολοκληρο το καλαθι ανταλακτικο καινουργιο με το που πατησα το ποδι μου στο σπιτι για το γαμω το στανιο μου. απλα να δειτε τι μπορει να συμβει κ προσοχη ακομα κ στο τορνο μπορει να γινει στραβη. | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Τετ 13 Μάης 2015, 17:03 | |
| Κακως εξ αρχής το πήγες για μηχανουργική δουλειά. Δέν είχε απολύτως τίποτα η καμπάνα. Κρίμα. Τουλάχιστον θα σε αποζημιώσει??? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για slipper tss (update) Τετ 13 Μάης 2015, 20:22 | |
| - KoSToM έγραψε:
- Κακως εξ αρχής το πήγες για μηχανουργική δουλειά. Δέν είχε απολύτως τίποτα η καμπάνα. Κρίμα. Τουλάχιστον θα σε αποζημιώσει???
θα σου πω τι εγινε τελικα.....ανοιξε το σλιπερ την ωρα που το εξυνε κοντρα το μαχαιρι... εβγαλα ολες τις ασφαλειες κ τα ελατηρια κ το γυρισα στο χερι κ φαινεται καθαρα οτι απο την μερια που το ξυνε κοντρα,ειναι απο τη μερια που οσο το ζοριζεις,τοσο ανοιγει. αξονα εκανε στα δοντια που πιανουν οι δισκοι. λειτουργησε σα να δουλευει το σλιπερ κανονικα πανω στο μηχανακι.γι αυτο κ επαθε την εμπλοκη ετσι ξαφνικα. που να το φανταστεις κ που να το σκεφτεις απο πριν..... κακως που δεν το ξεμονταρα απο πριν να το παω κομματι κομματι. δεν λεω οτι ειχε κατι απο πριν,απλα δε μου καθοταν καλα στο ματι.απλα.το παιδι δεν φταιει σε τιποτα κ ουτε προκειται να του ζητησω χρηματα. το θεμα ειναι οτι το πηρα στο χερι. | |
|
| |
| ερωτηση για slipper tss (update) | |
|