| περαστηκα Κωστα (boutser) | |
|
+65giorgio1000k3 fotis_rizla mbkostas T.R.E Kourdistos Giannis-P- gsxr power k8 bonepeeler Zuki DrIoannis Leroy theatiss Chrisk6 popay diam kentaurosk8 NIKOS gixxermak amorfotos [alex] boutser AggelosK8 arturo amstaff Miou Darksoul skizotix potis kapnias GIXXERAKIAS giannis_suzuki kontos 750 totoulis achilles_r magfaria tsasbi krosfala k8 600 kk κολτρέϊν maiandros9 panosk8 ghost kostaskr6 kouzinas Black Eagle noodles nktr louk6 terrorzone Vortex topetwrx mistiriodis_tsantakias varypiniths ΓρηγόρηςΚ2 donkey fatsas k5 maikstain Billis 1340 ripper zed660 frozen busa respect Hayate_K7 Gixxerm@n proco 69 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 09:26 | |
| Καλημέρα σας μάγκες
άσχημα τα μαντάτα και από καβάλα ξεκινήσαμε μαζί με τον boutser νωρίς το πρωί και είχαμε σοβαρό τροχαίο στον πλαταμώνα στο οποίο ήταν ο κώστας 9:30 περίπου το πρώι γιαυτό δεν φτάσαμε ποτέ στη συγκέντρωση | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 09:34 | |
| ο Κώστας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 με πολλαπλά κατάγματα για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω
| |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 09:48 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 09:58 | |
| όχι ρε παιδιά όχι ρε γαμώτο..... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 09:59 | |
| | |
|
| |
proco Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 254 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 10:25 | |
| Κριμα παιδια. Περαστικα στον boutser και ευχομαι ολα να πανε καλα. Οσο για τον Πετρο απλα δεν εχω λογια να πω..το περιστατικο ηταν σοκαριστικο.. | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 10:29 | |
| μακάρι να πάνε όλα καλά για τον Κώστα...
rip Πέτρο... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 10:41 | |
| δεν εχω λογια τι να πω να πανε ολα καλα με τον κωστα οσο για τον πετρο .....r i p κουραγιο στους δικους του ανθρωπους | |
|
| |
Hayate_K7 Jr.gixxer
Όνομα: : Αντώνης Τόπος : Χαϊδάρι Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Αγωνιζόμενος : Στην αυλή του σπιτιού μου... :P Hμερομηνία εγγραφής : 02/09/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 10:50 | |
| Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο παιδί που είναι στο 424,αν χρειαστεί αίμα κτλπ ας υπάρξει ενημέρωση.
Για το άλλο παλικάρι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...κουράγιο στην οικογένεια του. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 12:10 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 13:31 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 16:07 | |
| καποιος μας καταραστηκε πρωι-πρωι γι' αυτη τη συναντηση... καλο ταξιδι στον Πετρο και δυναμη στην οικογενεια του... η επομενη πανελληνια θα ειναι στην Καβαλα για να πιουμε μια μπυρα στην αναμνηση του, μαζι με τον Κωστη... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 25 Μάης 2015, 19:17 | |
| @maiandros9 φίλε για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τον Κώστα αν μπορείς γράψε εδώ... | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 18:34 | |
| Καλησπέρα σας μάγκες μου και ευχαριστώ και εγώ και ο Κώστας είμαι σίγουρος για το ενδιαφέρον να ξέρετε κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα είχαμε θετικά νέα καθώς ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι πάμε καλύτερα από χθες που είπαν ότι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σήμερα χαμογέλασε το χειλάκι μας ελαττώθηκε η τεχνική υποστήριξη και λειτουργούν θετικά τα πράγματα εάν συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα 24ωρα που είναι σημαντικά όλα θα πάνε καλά τα κατάγματα επηρεάζουν την κατάσταση γιατί είναι αρκετά παρόλα αυτά ο οργανισμός από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω σαν τον Κωστή πεισματάρης δεν έχω διαρκεί πρόσβαση γιαυτό δεν γράφω συχνά Για ότι νεότερο θα σας γράψω ξανά | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 18:37 | |
| - ghost έγραψε:
- Λευτερη, οταν μπορεσεις ενημερωσε μας για τον Κωστη...εγω εχω το τηλεφωνο του αλλα δεν θελω να παρω,
γιατι μαλλον δεν θα μιλησω με τον ιδιο και δεν θελω να ενοχλησω τους δικους του τετοιες στιγμες... δεν υπάρχει λόγος να πάρετε τηλέφωνο όσοι το έχετε θα σας τα λέω από εδώ μέχρι την επόμενη ενημέρωση κανενας δεν έχει νεότερα ούτε οι δικοί του | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:16 | |
| Λευτέρη αν χρειάζεται αιμα η καποιοα οικονομικη βοήθεια δεν είναι ντροπη να το πειτε. Πιστεύω πως όλοι θα θέλαμε να βοηθησουμε. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:26 | |
| - maiandros9 έγραψε:
- Καλησπέρα σας μάγκες μου και ευχαριστώ και εγώ και ο Κώστας είμαι σίγουρος για το ενδιαφέρον
να ξέρετε κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα είχαμε θετικά νέα καθώς ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι πάμε καλύτερα από χθες που είπαν ότι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σήμερα χαμογέλασε το χειλάκι μας ελαττώθηκε η τεχνική υποστήριξη και λειτουργούν θετικά τα πράγματα εάν συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα 24ωρα που είναι σημαντικά όλα θα πάνε καλά τα κατάγματα επηρεάζουν την κατάσταση γιατί είναι αρκετά παρόλα αυτά ο οργανισμός από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω σαν τον Κωστή πεισματάρης δεν έχω διαρκεί πρόσβαση γιαυτό δεν γράφω συχνά Για ότι νεότερο θα σας γράψω ξανά Αυτο ειναι πολυ ευχαριστω | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:31 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Λευτέρη αν χρειάζεται αιμα η καποιοα οικονομικη βοήθεια δεν είναι ντροπη να το πειτε. Πιστεύω πως όλοι θα θέλαμε να βοηθησουμε.
αυτο ειναι αυτονοητο απ' ολους μας πιστευω βαστα γερα Κωστή | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:39 | |
| βαστα γερά φίλε !!!!! Και επειδη μας πήρε απότομα πολυ απο κάτω ... Υπόσχομαι εδώ ανοικτά , όταν με το καλο ισιωσεις στα βασικα ενα επιλεκτο κλιμάκιο για ενα Καφε αστραπή, αθηνα Καβάλα αθηνα, αφού δεν μπορεσες εσυ ... Θα έρθουμε εμείς ... Και όσοι με ξέρουν , ξέρουν οτι ο λόγος μου ειναι συμβόλαιο ... Εγω προσωπικα είμαι ήδη μαζί σου με όλη μου τη θετική ενέργεια ... Μόνο η ημερομηνία μένει να οριστεί ... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!! | |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:42 | |
| - busa respect έγραψε:
- βαστα γερά φίλε !!!!! Και επειδη μας πήρε απότομα πολυ απο κάτω ... Υπόσχομαι εδώ ανοικτά , όταν με το καλο ισιωσεις στα βασικα ενα επιλεκτο κλιμάκιο για ενα Καφε αστραπή, αθηνα Καβάλα αθηνα, αφού δεν μπορεσες εσυ ... Θα έρθουμε εμείς ... Και όσοι με ξέρουν , ξέρουν οτι ο λόγος μου ειναι συμβόλαιο ... Εγω προσωπικα είμαι ήδη μαζί σου με όλη μου τη θετική ενέργεια ... Μόνο η ημερομηνία μένει να οριστεί ... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ και εγω μεσα απο τώρα αυτες ειναι ενέργειες που αξιζουν...!!! Μακαρι το παιδί να αναρρώσει το συντομότερο δυνατον..!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Τρι 26 Μάης 2015, 19:44, 1 φορά | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 19:44 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Λευτέρη αν χρειάζεται αιμα η καποιοα οικονομικη βοήθεια δεν είναι ντροπη να το πειτε. Πιστεύω πως όλοι θα θέλαμε να βοηθησουμε.
ευχαριστώ ξανά και ξανά όλους να ξέρετε ότι είναι στα καλύτερα χέρια με τις καλύτερες υπηρεσίες | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| |
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 20:10 | |
| - busa respect έγραψε:
- βαστα γερά φίλε !!!!! Και επειδη μας πήρε απότομα πολυ απο κάτω ... Υπόσχομαι εδώ ανοικτά ,όταν
με το καλο ισιωσεις στα βασικα ενα επιλεκτο κλιμάκιο για ενα Καφε αστραπή, Κυπαρισσια-Αθηνα-Καβάλα-Αθηνα-Κυπαρισσια αφού δεν μπορεσες εσυ...Θα έρθουμε εμείς ... Και όσοι με ξέρουν , ξέρουν οτι ο λόγος μου ειναι συμβόλαιο ... Εγω προσωπικα είμαι ήδη μαζί σου με όλη μου τη θετική ενέργεια ... Μόνο η ημερομηνία μένει να οριστεί ... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!! fixed | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 21:38 | |
| - maiandros9 έγραψε:
- Καλησπέρα σας μάγκες μου και ευχαριστώ και εγώ και ο Κώστας είμαι σίγουρος για το ενδιαφέρον
να ξέρετε κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα είχαμε θετικά νέα καθώς ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι πάμε καλύτερα από χθες που είπαν ότι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σήμερα χαμογέλασε το χειλάκι μας ελαττώθηκε η τεχνική υποστήριξη και λειτουργούν θετικά τα πράγματα εάν συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα 24ωρα που είναι σημαντικά όλα θα πάνε καλά τα κατάγματα επηρεάζουν την κατάσταση γιατί είναι αρκετά παρόλα αυτά ο οργανισμός από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω σαν τον Κωστή πεισματάρης δεν έχω διαρκεί πρόσβαση γιαυτό δεν γράφω συχνά Για ότι νεότερο θα σας γράψω ξανά αντε ρε μπουτσερακο να σκασει λιγο το χειλακι μας | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : τριπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 21:42 | |
| ευχομαι θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του πετρου κ περαστηκα κ γρηγορη αναρωση στον κωστα | |
|
| |
| περαστηκα Κωστα (boutser) | |
|