| περαστηκα Κωστα (boutser) | |
|
+65giorgio1000k3 fotis_rizla mbkostas T.R.E Kourdistos Giannis-P- gsxr power k8 bonepeeler Zuki DrIoannis Leroy theatiss Chrisk6 popay diam kentaurosk8 NIKOS gixxermak amorfotos [alex] boutser AggelosK8 arturo amstaff Miou Darksoul skizotix potis kapnias GIXXERAKIAS giannis_suzuki kontos 750 totoulis achilles_r magfaria tsasbi krosfala k8 600 kk κολτρέϊν maiandros9 panosk8 ghost kostaskr6 kouzinas Black Eagle noodles nktr louk6 terrorzone Vortex topetwrx mistiriodis_tsantakias varypiniths ΓρηγόρηςΚ2 donkey fatsas k5 maikstain Billis 1340 ripper zed660 frozen busa respect Hayate_K7 Gixxerm@n proco 69 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
donkey Jr.gixxer
Όνομα: : Μανος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 62 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2015
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 26 Μάης 2015, 22:01 | |
| Καλησπερα παλληκαρια το σημερινο ναναι το τελευταιο . Στο παλληκαρι τον κωστα ολοψυχα και παλι το συντομοτερο δυνατον ορθιος με τον φιλο του maindros9 να βολταρουν και οπου γουσταρουν να πινουν το καφεδακι τους και να μοιραζονται σκεψεις και λεξεις μονο χαρας και ευχομαι σε ολη την παρεα ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ....και στο θοδωρη busa respect ενα thanks καλο βραδυ σε ολους | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 00:24 | |
| - maiandros9 έγραψε:
- Καλησπέρα σας μάγκες μου και ευχαριστώ και εγώ και ο Κώστας είμαι σίγουρος για το ενδιαφέρον
να ξέρετε κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα είχαμε θετικά νέα καθώς ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι πάμε καλύτερα από χθες που είπαν ότι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σήμερα χαμογέλασε το χειλάκι μας ελαττώθηκε η τεχνική υποστήριξη και λειτουργούν θετικά τα πράγματα εάν συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα 24ωρα που είναι σημαντικά όλα θα πάνε καλά τα κατάγματα επηρεάζουν την κατάσταση γιατί είναι αρκετά παρόλα αυτά ο οργανισμός από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω σαν τον Κωστή πεισματάρης δεν έχω διαρκεί πρόσβαση γιαυτό δεν γράφω συχνά Για ότι νεότερο θα σας γράψω ξανά μπραβο στο Κωστη για τη μαχη, και ευχαριστουμε maiandros9 για την ενημερωση, αντε με το καλο να τελειωνει | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 00:34 | |
| - maiandros9 έγραψε:
- Καλησπέρα σας μάγκες μου και ευχαριστώ και εγώ και ο Κώστας είμαι σίγουρος για το ενδιαφέρον
να ξέρετε κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα είχαμε θετικά νέα καθώς ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι πάμε καλύτερα από χθες που είπαν ότι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα σήμερα χαμογέλασε το χειλάκι μας ελαττώθηκε η τεχνική υποστήριξη και λειτουργούν θετικά τα πράγματα εάν συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα 24ωρα που είναι σημαντικά όλα θα πάνε καλά τα κατάγματα επηρεάζουν την κατάσταση γιατί είναι αρκετά παρόλα αυτά ο οργανισμός από ότι φαίνεται δεν το βάζει κάτω σαν τον Κωστή πεισματάρης δεν έχω διαρκεί πρόσβαση γιαυτό δεν γράφω συχνά Για ότι νεότερο θα σας γράψω ξανά μακάρι όλα καλά να πάνε....εύχομαι κάθε μέρα να μας έχεις και καλύτερα νέα... | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 00:43 | |
| Να και ενα καλο νεο μπραβo κωστα γρηγορη αναρρωση και παλι κοντα μας | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 01:50 | |
| Ας ειναι καλά εκεί που πάει ο Πέτρος...Κώστα με το καλό ξανά όρθιος να γίνει μια κακή ανάμνηση και εγώ μέσα για καβαλα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 05:41 | |
| δεν συνιθιζω να γραφω σε τετια ,ισος γιατι ειμαι κ λιγο πιο κυνικος οπος γνωριζουνε οι πιο κοντινοι σε εμενα αλοστε τη μπορεις να πεις για τον πετρο δεν προκιτε να ειναι εδω ξανα και δυστιχος τπτ δεν το αλαζει .... Οποτε απλος κ μονο για την δυναμη που πιστευω οτι μπορουμε να μεταδοσουμε στον κωστα ... καλη δυναμη σε ολους οχι μονο σε αυτον αλλα κ σε οσους τον φροντιζουνε ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τετ 27 Μάης 2015, 12:52 | |
| μπραβο ρε κωστα δυναμη μπραβοο..πραγματικα χαρηκα πολυ Μαιανδροσ σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 00:19 | |
| Δεν θυμαμαι με ποιον μιλαγα χθες , νομιζω με σενα Frozen , οτι για τον Κωστη το εχω στανταρ οτι θα βγει νικητης και οτι θα ειναι μια ασχημη αναμνηση το ατυχημα.
Μπραβο ρε Κωστη , μπραβο ρε γιγαντα! | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 01:19 | |
| Σταθερη η κατασταση δεν ειναι κακo αυτo. απo oτι ειπαν θα τoν εχoυν σε καταστoλη και την αλλη εβδoμαδα τα επoμενα 24ωρα περιμενoυν να σταθερoπoιηθει η κατασταση να απoφυγει τoν κινδυνo και να ξεκινησoυν τα χειρoυργεια. Oλα θα πανε καλα μoυ τo λεει η καρδια μoυ και δε λεει ψεματα. Θετικη ενεργεια θελει τιπoτα αλλo. τoυ ειπα στo δρoμo ειμαι μαζι σoυ μη μασας και ανταπoκριθηκε και μoυ ειπε ναι. Κoυραγιo και υπoμoνη | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 01:30 | |
| Μαινδρε συγνώμη για τη φραση αλλα έχεις κατι αρχιδια 10κιλα το ένα.είσαι μάγκας αληθινός.άντε να τον ξυπνήσουν το μπουτσερακο.ψυχολογικη ντοπα θέλει τίποτα άλλο ο Κώστας. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 02:44 | |
| Μπράβο ρε φιλαράκι μαιανδρε... Σε τέτοιες κατά στάσεις, η καλύτερη λέξη που ξεστομιζουν οι γιατροί είναι η λέξη σταθερή κατάσταση... Χαίρομαι γι αυτό γιατί είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πουν.. Όλα θα πάνε καλά.. Κατιμου το λέει και εμένα ότι όλα θα πάνε μια χαρα. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και καλή δύναμη ρε φιλαράκι. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 10:20 | |
| δύναμη από όλους μας για το Κώστα, όλα θα πάνε καλά.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση παιδιά | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 13:51 | |
| ευχαριστώ παίδες να είστε καλά μόλις ενημερώνομαι ενημερώνω
σταθερή και σήμερα η κατάσταση έφυγε άλλο ένα 24ωρο όντως η λέξη σταθερή είναι μεγάλη κουβέντα πάμε καλά γαμώ την πουτάνα μου αργά σταθερά | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 15:31 | |
| @maiandros9 ευχαριστουμε που μας ενημερωνεις αδερφε! ολα θα πανε καλα! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 15:33 | |
| θετικες σκεψεις απο ολους μας ολα θα πανε καλα καλη δυναμη και ευχομαι καθε μερα που περναει να μας ενημερωνεις ολο και με πιο ευχαριστα μαντατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 16:03 | |
| Σας το πα ... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Σεταρω το κτηνος για Καβάλα ....
Μαιανδρε είσαι παλικαρος !!!!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 17:42 | |
| Μακάρι να σταθει παλι ορθιος και γρήγορα... Δόξα τω Θεό να ακουμε και ευχάριστα.... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Πεμ 28 Μάης 2015, 19:24 | |
| Άντε ρε γ@μωτο μακάρι να βγει γερός όπως πριν! | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Παρ 29 Μάης 2015, 12:34 | |
| χαιρομαι που ακουω ολα και καλητερα νεα...τον εχω συνεχεια μεσα στο μυαλο μου και προσευχομαι γι αυτον...εννοειται μολισ ξυπνησει πρςτα ο Θεοσ θα ανεβω να τον δω...μαιανδρε θα ηθελα να σε γνωρισς και εσενα απο κοντα.. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Κυρ 31 Μάης 2015, 18:20 | |
| Έχουμε ενημέρωση για τον Boutserako?? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 01 Ιουν 2015, 01:57 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 01 Ιουν 2015, 05:52 | |
| το εχει γραψει οτι οταν εχει νεωτερα θα ενημερωνει... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Δευ 01 Ιουν 2015, 13:48 | |
| εχω μεινει αφωνος.τωρα τα ειδα.καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια σκατα. αυτη η καυλα μετα τη χειμωνιατικη ξεραειλα.κ αυτα τα γαμοφορτηγα παντου. δε ξερω τι να πω πραγματικα μονο να ελπιζουμε
| |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: περαστηκα Κωστα (boutser) Τρι 02 Ιουν 2015, 12:20 | |
| με συγχωρείται παίδες για τη σιγή μου λόγο τριημέρου δεν είχα πρόσβαση
πέρασε 2 μέρες πυρετό ο Κωστής πράγμα που ήταν αναμενόμενο και είμαστε σε καλό δρόμο ο κίνδυνος παραμένει παρόλα αυτά έχουν αφαιρέσει τη διασωλήνωση και αναπνέει μόνος του με τραχειοτομή (πολύ καλό αυτό) και αυτή την εβδομάδα θα είναι σε καταστολή για προληπτικούς λόγους
| |
|
| |
| περαστηκα Κωστα (boutser) | |
|