| χαιρετω τα μελη του φορουμ | |
|
+6ghost [alex] Miou Zuki JIMK7 villanova 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
villanova Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 11/09/2015
| Θέμα: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 00:39 | |
| γεια χαρα σε ολα τα μελη του φορουμ!
ονομαζομαι θανασης, ειμαι 31 και τα τελευταια δυο χρονια, ζω στο εξωτερικο. τον φετινο χειμωνα ομως, χωρις να ειναι σιγουρο ακομα, θα τον περασω ελλαδα.
δεν εχω μηχανη στην κατοχη μου πια, μονο ενα βεσπακι το οποιο δεν σκεφτηκα καν να πουλησω, πριν φυγω.
δεν ειχα ποτε τζιξερακι στο παρελθον, αλλα δυο φορες ειχα φτασει πολυ κοντα. την πρωτη φορα προ 5ετιας, ενα πεσμενο 600 κ6, που ενω τα συμφωνησαμε, αλλαξε γνωμη το παιδι και την κρατησε και την δευτερη λιγο πριν φυγω, που επικρατησε η λογικη και δεν πηρα ενα πανεμορφο 750 κ4, αφου, εν τελει, θα αφηνα την χωρα...
αυτη την φορα ομως ειμαι μπερδεμενος. ψαχνω έιτε για καποιο 750 μεχρι 4.5-5 χιλιαδες ευρω, να περασω ενα χειμωνα με οση οδηγηση δεν εκανα τα τελευταια δυο χρονια και να το ξαναδωσω το καλοκαιρι που θα φυγω, ειτε για καποιο προτζεκτ μπαικ που θα κρατησω για παντα εδω, γιατι φοβαμαι την μεταπωληση ενος κ6-κ7, οταν δυστυχως ερθει το καλοκαιρι.
λιγο οι προσφατες παραστασεις μου, λιγο οτι θα χρειαζομαι κατι να ασχολουμαι, σκεφτομαι να αποκτησω καποιο παλαιοτερο μοντελο και να του δωσω τον δικο του χαρακτηρα. σκεφτομουν 750 με λιγο σηκωμενα κλιπονς, στρογγυλοφαναρο, με βελτιωσεις σε αναρτησεις και φρενα και κανα δυο δοντια κοντυμα για πιο ευχαριστες βολτες εντος αστικου και επαρχιακου δικτυου.εθνικη καθολου. κατι σαν το street triple, σε πιο αυθεντικη μορφη δηλαδη! ιδανικα το τελευταιο W του 94, αν βρεθει καποιο που να ειναι σε λογικη τιμη για 20 χρονων μηχανη που θα ζητησει αλλη μια σε επισκευες, ή καποιο srad σε καλη κατασταση, μηχανικα κυριως, ωστε να μεινουν χρηματα για αναρτησεις και φρενα.
για αυτο λοιπον γραφτηκα στο φορουμ σας, να ριξω λιγο διαβασμα, να δω τι παιζει με αυτα τα παλια μηχανακια που δεν εχω μεγαλη ιδεα τι να προσεξω! ελπιζω μονο να μην απογοητευτω και ναυαγησει το σχεδιο!
αυτα! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 09:29 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 10:53 | |
| sto ριξε μια ματια εδω κατι τετοιο θελεις να κανεις απο οτι καταλαβαινω | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 13:06 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 16:07 | |
| | |
|
| |
villanova Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Σαβ 12 Σεπ 2015, 16:23 | |
| καλως σας βρηκα παιδια! - Miou έγραψε:
- sto
ριξε μια ματια εδω κατι τετοιο θελεις να κανεις απο οτι καταλαβαινω ναι, αυτο ακριβως.ή μαλλον περιπου, καθως οπτικα προτιμω κατι ποιο παλιομοδιτικο.και δεν μ'αρεσουν τα τιμονια, οσο και να βολευουν υπο συνθηκες!δεν φανταζομουν οτι πλαισιο/τεποζιτο απο κ3 θα μπορουσε να με βολεψει!!για να το σκεφτω και αυτο... ειμαι 4η σελιδα ακομα, αλλα απ'οτι καταλαβα απο την υπογραφη του παιδιου, πρεπει να βγηκε κουκλι.με το που τελειωσει το μπασκετ θα πεσει μελετη!!χαχα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| |
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Κυρ 13 Σεπ 2015, 12:06 | |
| Γενικά το παλιό μηχανάκι είναι λίγο τζόκερ. Το 750 ή το 11 του ~94 γίνεται πολύ ωραίο cafe, για μένα ένα σέρβις και ίσως αλλαγή ελατηρίων στις αναρτήσεις να φτάνουν για χρήση δρόμου. Σκέψου πως εκτός τις αναρτήσεις και τα φρένα θα χρειαστεί να αλλάξεις και άλλα περιφερειακά τα οποία μπορεί να είναι μικρά σε κόστος αλλά ένα-ένα μαζί με δαγκάνες καλάμια κλπ να ανεβάσουν το μπάτζετ σου σημαντικά. Θέλει ψάξιμο και γενικά όσο ποιο καινούριο τόσο το καλύτερο. Πάντως αν θα εφτιαχνα τώρα τώρα ένα cafe racer θα κοιτούσα κάτι σε V κινητήρα. Ένα TLR ας πούμε. http://99-garage.blogspot.gr/2014/10/suzuki-tl-1000-r-cafe-racer.htmlΕπίσεις το TL και το SV έχουν να δείξουν ένα όμορφο πλαίσιο σε γυμνό. | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Κυρ 13 Σεπ 2015, 14:53 | |
| | |
|
| |
villanova Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Δευ 14 Σεπ 2015, 22:46 | |
| καλως σας βρηκα και παλι! - Leroy έγραψε:
-
Γενικά το παλιό μηχανάκι είναι λίγο τζόκερ. Το 750 ή το 11 του ~94 γίνεται πολύ ωραίο cafe, για μένα ένα σέρβις και ίσως αλλαγή ελατηρίων στις αναρτήσεις να φτάνουν για χρήση δρόμου.
Σκέψου πως εκτός τις αναρτήσεις και τα φρένα θα χρειαστεί να αλλάξεις και άλλα περιφερειακά .... ξερω πως οσο νεοτερο μοντελο, τοσο σιγουροτερη αγορα θα ειναι. αλλα, οι γραμμες και το πλαισιο ενος srad/ K1-4 δεν ταιριαζουν οσο ενος W με αυτο που θελω να κανω. επισης, το κοστος ειναι σημαντικος παραγοντας, μακαρι να μην ηταν.δυστυχως, οτιδηποτε αξιας, θα πρεπει να πωληθει το επομενο καλοκαιρι... συνοψιζοντας, αν βρεθει κατι στα σωστα χρηματα απο 92 εως 04, θα παρθει και θα κανω οτι καλυτερο μπορω.αν οχι, θα παρω κατι νεοτερο που δυστυχως θα αποχωριστω συντομα.. εχω ενα υποψιν, ας μην το γρουσουζεψω! το tlr της φωτο ειναι λιγο βαρυ για τα γουστα μου, οπτικα.καποια καφε ρεισερς ειναι κουκλια, και ενα W θα ηταν πειρασμος να παει προς τα εκει αλλα, η ουρα θελω να ειναι πιο ανετη και να παιρνει συνεπιβατη.ειπαμε, θα ειναι καθημερινο! περισσοτερο σε μειγμα me brat το σκεφτομαι.σιγουρα δεν θα ειναι διοροφο! υγ.το δικο σου προτζεκτ ειναι | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Δευ 14 Σεπ 2015, 23:59 | |
| Ευχαριστώ Και εγώ ένα W παραλίγο να πάρω. Ένα με πλαστικά και ουρά από Κ5. Το συγκεκριμένο μοντέλο βγάζει ωραίο cafe, brat, scrambler αναλόγως τον καλλιτέχνη Όπως και να έχει θα χρειαστεί ψάξιμο. Καλή επιτυχία λοιπόν | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: χαιρετω τα μελη του φορουμ Πεμ 17 Σεπ 2015, 20:15 | |
| Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στα σχέδιά σου! | |
|
| |
| χαιρετω τα μελη του φορουμ | |
|