Καλησπέρα σε όλους. Νέο μέλος ενεργά, παρ ότι παρακολουθώ το φόρουμ καιρό. Μετά απο χρόνια επιθυμίας, κατάφερα επιτέλους ν αποκτήσω το πολυπόθητο κ8 1000. Η αγορά κόστισε περί τα 5000 με φίλτρο εξάτμιση πρόγραμμμα στον μαμά εγκέφαλο, χωανακια εισαγωγής, quick shift, και ένα δεύτερο εγκέφαλο για αγωνιστική χρήση απ ότι κατάλαβα, με κουμπάκι κάτω απ το Σέλτικ του συνοδηγού. Προφανώς το μηχανάκι ήταν ντραγκστεραδικο απ το χαμήλωμα κτλ, απ ότι κατάλαβα, αλλα ήταν το μόνο στα λεφτά που μπορούσα να παίξω όποτε με το ρίσκο έκανα την κίνηση, αφού βέβαια ο μηχανικός είπε ότι φαίνεται οκ. Αφ ενός θα ήθελα λίγο τις γνώμες, απλά για να ξέρω που παίζω, και αφ ετέρου να ρωτήσω κάποια πράγματα. 1. Το μηχανάκι ειναι βαμμένο, χωρίς πτώση βέβαια είδα και φωτογραφίες με τη βαφή κτλ, δεν έχει και εμφανή σημάδια πτώσης πουθενά όποτε οκ σ αυτο. Σκέφτομαι σιγά σιγά ίσως στο μέλλον να το κάνω μαμά εμφανισιακά όταν θα έχω την δυνατότητα, γιατι για την ώρα απλά το στήνω σαν φυσιολογικό μηχανάκι απο θέμα αναρτήσεων. Γνωρίζει μήπως κανεις ποσο θα μου κόστιζε, ολόκληρο το κουστούμι αυθεντικό, και αν βέβαια θα το έβρισκα κάπου. 2. Με τον εγκεφαλικό κάτω απ το σελάκι τι παίζει? ειναι δεύτερος? πατάει πάνω στον αλλο? ο πωλητής μου πε ότι αλλάζω βενζίνες, βάζω πχ αβγκαζ, πατάω το κουμπί κ έχω αλλο μηχανάκι τελείως. Θα μπορούσα αυτο να το χρησιμοποιήσω και με 100αρα απλή? αυτά για την ώρα και θα επανέρχομαι για τυχόν απορίες. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους!