| αποριες για pc3 usb | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: αποριες για pc3 usb Τρι 17 Μάης 2011, 18:42 | |
| λοιπων οπως σας εχω πει εχω βαλει στην κουκλα μου αυτον τον παραλιλο εγγεφαλο αλλα εχω καποιες αποριες 1: πως δειχνει ποια χαρτογραφηση δουλευει απο τις 3(low-mid-hi) 2: τι πρεπει να κανει οταν παταω καποιο απο τα 3 κουμπια του; | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τρι 17 Μάης 2011, 19:19 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τρι 17 Μάης 2011, 23:23 | |
| - boutser έγραψε:
- λοιπων οπως σας εχω πει εχω βαλει στην κουκλα μου αυτον τον παραλιλο εγγεφαλο αλλα εχω καποιες αποριες
1: πως δειχνει ποια χαρτογραφηση δουλευει απο τις 3(low-mid-hi) 2: τι πρεπει να κανει οταν παταω καποιο απο τα 3 κουμπια του; Τα κουμπια του PCIII ειναι για να φτωχαινεις ή να πλουτιζεις το μιγμα του μαμα χαρτη χοντρικα, οπως ακριβως κανει το Yoshi Box. Τα low, mid και high σημαινουν χαμηλες, μεσαιες και ψηλες, αντιστοιχα. Δηλαδη, παιρνει ολη την μπαντα των στροφων και την χωριζει σε τρια ισα μερη. Στην καθε μια περιοχη στροφων μπορεις να αυξομειωσεις το μιγμα ξεχωριστα, πατωντας το αντιστοιχο κουμπι. Αυτα ειναι που δεν ηξερες.......τωρα που τα εμαθες....ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ! Αν δεν εχεις λεφτα για να πας να σου φτιαξουν χαρτη, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις εναν ετοιμο για την εξατμιση σου, απο αυτους που προσφερει στο site της η Dynojet. Αν κι αυτος δεν σου αρεσει τοτε ασε μεσα εναν μηδενικο μεχρι να μαζεψεις τα φραγκα που θελει να φτιαξεις τον δικο σου. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τρι 17 Μάης 2011, 23:53 | |
| ένας ντραξτερας στην Καβαλα μου είπε 350€ για προγραμματισμό και κάποιες ρυθμίσεις στον εγκέφαλο όπως αβαντσ. Βεντηλατερ να ξεκινά από 100 κ να σταματάει στους 90 και δυναμομέτρηση. Και μαζεύω. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τετ 18 Μάης 2011, 00:50 | |
| Τα 350 ειναι καπως "τραβηγμενα". Το PCIII δεν εχει δυνατοτητα να "πειραζει" το αβανς. Γιαυτο θα χρειαστει να προσθεσεις το ignition module στο μηχανακι σου. Απ οτι ομως καταλαβαινω, ο μηχανικος σου εχει σκοπο να φλασαρει τον μαμα εγκεφαλο. Σ αυτη την περιπτωση το PCIII ουσιαστικα σου ειναι αχρηστο, αφου αμα φλασαρεις τον εγκεφαλο μπορεις να περασεις τις ρυθμισεις καυσιμου κατευθειαν εκει. Επισης, δεν βλεπω τον λογο να πειραξεις το βεντιλατερ αν το μοτερ σου ειναι "μαμα". | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τετ 18 Μάης 2011, 08:34 | |
| - boutser έγραψε:
- ένας ντραξτερας στην Καβαλα μου είπε 350€ για προγραμματισμό και κάποιες ρυθμίσεις στον εγκέφαλο όπως αβαντσ. Βεντηλατερ να ξεκινά από 100 κ να σταματάει στους 90 και δυναμομέτρηση. Και μαζεύω.
Αν βάλεις το βεντιλατέρ να ανοίγει 100 και να κλείνει 90 τότε το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αλλάζεις μπαταρία κάθε βδομάδα... :P | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τετ 18 Μάης 2011, 19:29 | |
| λετε ρε παιδια; τι πρωτεινεται; | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τετ 18 Μάης 2011, 19:47 | |
| - T.R.E έγραψε:
- boutser έγραψε:
- ένας ντραξτερας στην Καβαλα μου είπε 350€ για προγραμματισμό και κάποιες ρυθμίσεις στον εγκέφαλο όπως αβαντσ. Βεντηλατερ να ξεκινά από 100 κ να σταματάει στους 90 και δυναμομέτρηση. Και μαζεύω.
Αν βάλεις το βεντιλατέρ να ανοίγει 100 και να κλείνει 90 τότε το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αλλάζεις μπαταρία κάθε βδομάδα... :P κατσε ρε... ποτε ανοιγοκλεινει οταν εχει μαμα ρυθμισεις .. γιατι καπου εκει ναμιζω ειναι αν δεν κανω τραγικο λαθος Δεν εχω κατσει ποτε να το κοιταξω ακριβως... αλλα νομιζω ειναι 100-103 ανοιγει αλλα δεν θυμαμε καθολου που σβηνει ;p 95 η κατι τετοιο? | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: αποριες για pc3 usb Τετ 18 Μάης 2011, 21:46 | |
| στους 104 ανοιγει και κλεινει στους 94-95 | |
|
| |
| αποριες για pc3 usb | |
|