Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Κεραμικα ρουλεμαν Παρ 11 Σεπ 2009, 15:45
Μολις εφτασαν και ειναι αντε γεια
full ceramic για την μπροστα bst και τα αλλα 3 μονο με κεραμικες μπιλιες για την πισω.Αν δεν εχετε δει τις ιδιοτητες τους γραψτε στο youtube (ceramic bearings) να δειτε
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
Αφου ειναι τοσο γερα γιατι και τα πισω δεν ειναι full ceramic
για πες για πες ποσο πηγε το μαλλι :P
Διαφορα σιγουρα θα δεις απο κιλα τι λενε ?
Tα πισω δεν τα πειρα γιατι ειναι μεγαλυτερα και ειναι πανακριβα σε full ceramic και δεν εχουν και την τσιμουχ. απο βαρος ειναι πιο ελαφρια.Μισο απο τα μαμα. θα κατεβασω βιντεακι μολις τα βαλω πανω στη μηχανι.
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
ρε παιδια για εξηγηστε και σε μας , τι καλητερο εχουν αυτα δηλαδη? που ειναι η διαφορα τους με τα μαμα?(εκτος το βαρος τους, που δεν πρεπει να παιζει και συμαντικο ρολο αφου ειναι στο κεντρο της ζαντας)
καννονιστε τωρα που τελειωνω την λιστα, να μου την μεγαλώσετε παλι
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Τα συγκεκριμενα δεν ειναι full ceramic. Ειναι σαν τα αλλα 3 που εχω με κεραμικες μπιλιες. Ειναι λιγο ακριβα και ηδικα για τις bst εχουν 475$ Τα δικα μου τα πειρα απο δημοπρασια αρκετα πιο φτηνα. Μου περισευουν παντος 3 και θα τα πουλησω αργοτερα.