| ρουλεμαν ψαλιδου | |
|
+3JIMK7 magiaklaniakeksatmisi panosk8 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: ρουλεμαν ψαλιδου Τρι 20 Ιουλ 2010, 18:47 | |
| χθες με εναν μηχανικο παρατηρησαμε οτι υπαρχει τζογος στο πισω συστημα. το πιο πιθανο να οφειλεται στα ρουλεμαν ψαλιδιου οπως μου ειπε, δλδ χεσε μεσα... πρεπει να κατεβουν τα μουτρα,να βγουν τα καρμπον του πλαισιου,αφου ειναι κατω απο τα ραμ αιρ, να βγει αναρτηση ψαλιδι και και.. στα 12000 που εχω γραψει ειναι φυσιολογικη η φθορα τους? επισης τετοιου ειδους βλαβη καλυπτεται απο την εγγυηση? τα εργατικα του μαστορα? γιατι οπως καταλαβαινετε εχει πολυ δουλεια το πραγμα. | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τρι 20 Ιουλ 2010, 22:19 | |
| μπαντες ηθελες...θα στο αλλαξω εγω..ελα... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τρι 20 Ιουλ 2010, 23:17 | |
| μα δε κανω μπαντες ο ανθρωποοοοοος....( σοβαρα τωρα) κανα drift μονο που κ που ωχ για να το λες εσυ ...τα χεις αλλαξει στο δικο σου.. λοιπον αυριο παμε για ipon 300 στα φρενα,ετοιμασου... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 08:51 | |
| Δεν νομιζω να χαλασαν απο τωρα ισως θελουν λιγο σφιξιμο εκτος αν το πλενεις συνεχεια και σκουριασαν τα ρουλεμαν | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 13:59 | |
| jimo τι να πω..το πλενω αρκετα,αλλα με προσοχη κ ποτε με πιεση.. υπαρχει περιπτωση να που περναει ταλαντωσεις στο τιμονι το θεμα αυτο??? γιατι εχω ενα θεματακι τωρα με τα καινουργια λαστιχα.... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 16:19 | |
| - panosk8 έγραψε:
- jimo τι να πω..το πλενω αρκετα,αλλα με προσοχη κ ποτε με πιεση..
υπαρχει περιπτωση να που περναει ταλαντωσεις στο τιμονι το θεμα αυτο??? γιατι εχω ενα θεματακι τωρα με τα καινουργια λαστιχα....
Πανο αν εχουν τζογο τα ρουλεμαν ειναι λογικο να σου κοσκιναει λιγο το τιμονι.οτι ταλαντωση βγαζει απο πισω μεταφερεται μπροστα. αλλα σε τοσα λιγα χιλιομετρα να τα φτυσουν? βεβαια ολα γινονται και ολα χαλανε. | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 16:41 | |
| pano το ειδα το δικο μ και δεν παιζει καθολου... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 17:06 | |
| γ@μο το στ@νιο μου,κ γω πριν στο μαστορα ημουν, εχει ενα χαρακτηριστικο τζογο πανω κατω,το οποιο το εχει κ ενα αλλο Κ που δοκιμασαμε.. επειτα απο τοτε που αλλαξα τα λαστιχα εχω στο τιμονι ενα τρεμουλο κοντα στα 80. μετα σβηνει.αν ηταν ρουλεμαν,ο μαστορας μου ειπε οσο ανεβαιναν τα χλμ τοσο πιο ενονο θα γινοταν. τι να πω,α δω κ 2-3 μηχανακια ακομα πως ειναι,τουλαχιστον να ξερω τι να ψαξω.. ευχαριστω για τις απαντησεις | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 18:38 | |
| φιλου πριν 2 μηνες κ8 λευκο περιπου στα 20.000 χιλ του χαλασαν τα ρουλεμαν γιατι το επλενε καθε μερα.τουλαχιστον ετσι ειπε ο μηχανικος. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Τετ 21 Ιουλ 2010, 20:11 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- γ@μο το στ@νιο μου,κ γω πριν στο μαστορα ημουν,
εχει ενα χαρακτηριστικο τζογο πανω κατω,το οποιο το εχει κ ενα αλλο Κ που δοκιμασαμε..
επειτα απο τοτε που αλλαξα τα λαστιχα εχω στο τιμονι ενα τρεμουλο κοντα στα 80. μετα σβηνει.αν ηταν ρουλεμαν,ο μαστορας μου ειπε οσο ανεβαιναν τα χλμ τοσο πιο ενονο θα γινοταν.
τι να πω,α δω κ 2-3 μηχανακια ακομα πως ειναι,τουλαχιστον να ξερω τι να ψαξω..
ευχαριστω για τις απαντησεις Αυτος ο τζογος μηπως προερχεται απο τα μοχλικα ( που το εχουν ολα ) και οχι απο το ψαλιδι +1000 Ολα τα μηχανακια παιζουν πανω κατω.Ετσι οπως το εθεσες μου φανικε οτι επαιζε δεξια αριστερα. Πηγενε κανε καμια ζυγοσταθμιση | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Παρ 23 Ιουλ 2010, 18:16 | |
| - gat0s έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
εχει ενα χαρακτηριστικο τζογο πανω κατω,το οποιο το εχει κ ενα αλλο Κ που δοκιμασαμε..
επειτα απο τοτε που αλλαξα τα λαστιχα εχω στο τιμονι ενα τρεμουλο κοντα στα 80. μετα σβηνει.αν ηταν ρουλεμαν,ο μαστορας μου ειπε οσο ανεβαιναν τα χλμ τοσο πιο ενονο θα γινοταν.
ευχαριστω για τις απαντησεις Αυτος ο τζογος μηπως προερχεται απο τα μοχλικα ( που το εχουν ολα ) και οχι απο το ψαλιδι +1000 Ολα τα μηχανακια παιζουν πανω κατω.Ετσι οπως το εθεσες μου φανικε οτι επαιζε δεξια αριστερα. Πηγενε κανε καμια ζυγοσταθμιση τελικα ηταν ο τζογος απ το μοχλικο πιασαμε 2-3 Κ κ ολα ετσι κανουν. γατε 3 ζυγοσταθμισεις το καναμε, στα 80-120 εχω μια εκνευριστικη ταλαντωση κ απο κει κ πανω παει σα φραπιερα το τιμονι.ισως να να χει παρει η ζαντα ,ομως με το παλιο λαστιχο δεν ειχα τετοια προβληματα.. 300 χιλιομετρα το χω πατησει,ειχα 1 τανκσλαπινγκ κ παραλιγο να τσακωσω κ ενα χαι... ωραια προαγματα...σε δρομο γυαλι,ξεκολλαει πολυ αποτομα,σε καλο δρομο ομως πιανεις πιο νωρις το γκαζι απ το 200αρι.κ στις παρατεταμενες κ ενδιαμεσες κλισεις ειναι σταθερο σα βραχος... τωρα τι να πω. εχω πιασει το πιεσομετρο κ κατεβαζω καθε μερα κ απο 2 psi.. στα 20 θα φτασω στο τελος..ε ρε γλεντια ντανλοπ με τα ntec σου | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Παρ 23 Ιουλ 2010, 23:10 | |
| - panosk8 έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις Αυτος ο τζογος μηπως προερχεται απο τα μοχλικα ( που το εχουν ολα ) και οχι απο το ψαλιδι +1000 Ολα τα μηχανακια παιζουν πανω κατω.Ετσι οπως το εθεσες μου φανικε οτι επαιζε δεξια αριστερα. Πηγενε κανε καμια ζυγοσταθμιση
τελικα ηταν ο τζογος απ το μοχλικο πιασαμε 2-3 Κ κ ολα ετσι κανουν. γατε 3 ζυγοσταθμισεις το καναμε, στα 80-120 εχω μια εκνευριστικη ταλαντωση κ απο κει κ πανω παει σα φραπιερα το τιμονι.ισως να να χει παρει η ζαντα ,ομως με το παλιο λαστιχο δεν ειχα τετοια προβληματα..
300 χιλιομετρα το χω πατησει,ειχα 1 τανκσλαπινγκ κ παραλιγο να τσακωσω κ ενα χαι... ωραια προαγματα...σε δρομο γυαλι,ξεκολλαει πολυ αποτομα,σε καλο δρομο ομως πιανεις πιο νωρις το γκαζι απ το 200αρι.κ στις παρατεταμενες κ ενδιαμεσες κλισεις ειναι σταθερο σα βραχος...
τωρα τι να πω. εχω πιασει το πιεσομετρο κ κατεβαζω καθε μερα κ απο 2 psi.. στα 20 θα φτασω στο τελος..ε ρε γλεντια ντανλοπ με τα ntec σου Βαλε παλι πιρελι να βρεις την υγεια σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:42 | |
| πανο μηπως αυτα τα dunlop εχουν θεμα απο τα 80-120..θυμασαι που πηρες και το δικο μ??? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Σαβ 24 Ιουλ 2010, 08:52 | |
| σε dunlop ειχα και εγω θεμα με τρεμουλα και τελικα ηταν στραβος ο σκελετος του μπροστινου ελαστικου
μου το αλαξαν και ολα οκ | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Δευ 26 Ιουλ 2010, 19:23 | |
| - nasos-v έγραψε:
- σε dunlop ειχα και εγω θεμα με τρεμουλα και τελικα ηταν στραβος ο σκελετος του μπροστινου ελαστικου
μου το αλαξαν και ολα οκ ναι το πηγα πισω και μου αλλαξε αλλο μπροστινο σε περιπτωση που ηταν αυτο.διορθωθηκε αρκετα αλλα παλι υπαρχει να μου σπαει τα νευρα. θα το παω για τσεκ την ζαντα κ αν δεν ...τι να πω.. κ ειναι ωραιο λαστιχο το στανιο μου. κλημη λες ??αλλα το δικο μου κανει διαφορετικες ζεμπεκιες.κατσε να το κανεις μια ατα να το δεις. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν ψαλιδου Δευ 26 Ιουλ 2010, 21:54 | |
| - panosk8 έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- σε dunlop ειχα και εγω θεμα με τρεμουλα και τελικα ηταν στραβος ο σκελετος του μπροστινου ελαστικου
μου το αλαξαν και ολα οκ ναι το πηγα πισω και μου αλλαξε αλλο μπροστινο σε περιπτωση που ηταν αυτο.διορθωθηκε αρκετα αλλα παλι υπαρχει να μου σπαει τα νευρα. θα το παω για τσεκ την ζαντα κ αν δεν ...τι να πω..
κ ειναι ωραιο λαστιχο το στανιο μου.
κλημη λες ??αλλα το δικο μου κανει διαφορετικες ζεμπεκιες.κατσε να το κανεις μια ατα να το δεις. Αλλαξε και το πισω | |
|
| |
| ρουλεμαν ψαλιδου | |
|