Καλησπερα. Μετα απο 13 μου εβγαλε το πρωτο προβληματακι. Πριν ενα μηνα εκει που οδηγουσα μου εσβησε χωρις να σβησουν τα φωτα και η ενδειξη στο κοντερ, πατησα μιζα ενω δεν ειχε ακινητοποιηθει καθως ειχα φορα και ξαναπηρε. Μετα απο λιγο ξανα εσβησε παλι χωρις να σβησουν φωτα κοντερ και πατουσα μιζα και δεν επερνε. ( 3ης η ωρα τα ξημερωματα σε δρομο χωρις φωτα πανω σε στροφη). Περιμενα λιγο, κουνισα λιγο πλεξουδες αλλα τιποτα. Μετα απο 2-3 λεπτα πηρε κατευθειαν χωρις να μου παρουσιασει προβλημα για αρκετες μερες. Το μονο που εκανα την επομενη μερα ηταν να βγαλω ολες τις επαφες απο τις πλεξουδες και να τις καθαρισω με σπρει επαφων. Η μια ειχε ελαφρα οξιδωση, ειχε πιασει ενα μπλε πουρι. Το κυκλφορισα αλλες δυο μερες χωρις προβλημα. Απο τοτε μεχρι σημερα το ειχα παρκαρισμενο δηλαδη 25 μερες χωρις να το βαλω μπρος. Σημερα παλι ενω το εβαλα μπρος για να ζεσταθει παω να πατησω ενα μαρσαρισμα με νεκρα και εσβησε και εσβησαν ολα. φωτα κοντερ ουτε μιζα ουτε τιποτα. Ανοιγοκλεισα τον διακοπτη αλλα τιποτα. Περιμενα λιγο και ξαναζωντανεψε μονο του. Το ενα με το αλλο προβλημα ισως ειναι διαφορετικο αλλα εχει κανεις ιδεα τι παιζει?