Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 12:41
Έχω ένα πλαϊνό καπάκι κινητήρα σπασμένο και δεν μπορώ να το βρω.Υπάρχει περίπτωση να επισκευαστεί το ίδιο?Έχει μια τρυπα αρκετά μεγάλη. Αν ξέρει κάποιος μάστορα να επισκευάζει τέτοια πράγματα ας μου πει γιατί δεν μπορώ να βρω σε μεταχειρισμένο με τίποτα.
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 14:59
Όλα γίνονται απλά παίζει ρόλο Το τι υλικό είναι Δημήτρη. Αν είναι κράμα αλουμινίου είναι πανεύκολο με το κατάλληλο μαστορι
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 15:06
Αν δεν βρίσκεις Αθήνα (που σίγουρα θα βρεις)πες μου να σου δώσω το τηλ από τον μάστορα που μου κόλλησε το τεποζιτο απλά είναι Ξάνθη
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 15:26
Λογικα ο Μητσοτακης στη Νικαια το μπαλωνει
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 15:56
panosk8 έγραψε:
Αν δεν βρίσκεις Αθήνα (που σίγουρα θα βρεις)πες μου να σου δώσω το τηλ από τον μάστορα που μου κόλλησε το τεποζιτο απλά είναι Ξάνθη
Δεν ειμαι Αθηνα αλλα αν το φτιαχνει καποιος να το στειλω.Το καπακι απο κραμα αλουμινιο ειναι.
gixxermak Full gixxer
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 15:58
amstaff έγραψε:
Λογικα ο Μητσοτακης στη Νικαια το μπαλωνει
Υπαρχει τροπος να μαθουμε αν φτιαχνει?
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Πεμ 31 Δεκ 2015, 22:31
ΚΙ αυτος εχει κατι φωτο απο καπακι που γεμισε.Δεν τον γνωριζω αλλα αμα θες κανε μια ερωτηση.Επισης παιζει κι ο χαλασης απ το youtube αλλα δε ξερω πως μπορεις να τον βρεις εχει εμαηλ μονο. Τσεκαρε να δεις
Ναι φυσικα και το φτιαχνει. Εχω αλλον εναν μαστορα στον αγιο δημητριο και αλλον εναν στην σπυρου πατση που κανουν μονο κολλησεις σε αλουμινια μαγνησια μαντεμι γενικα τα παντα
gixxermak Full gixxer
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Παρ 01 Ιαν 2016, 17:32
poulitzer έγραψε:
Ναι φυσικα και το φτιαχνει. Εχω αλλον εναν μαστορα στον αγιο δημητριο και αλλον εναν στην σπυρου πατση που κανουν μονο κολλησεις σε αλουμινια μαγνησια μαντεμι γενικα τα παντα
Αν μπορείς δώσε μου περισσότερα στοιχεια αν είναι να το στείλω να το κολλήσουν.Εδώ που είμαι εγώ δύσκολα θα βρω κάποιον να κάνει αυτή την δουλειά.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ο κυρ κωστας θα στο φτιαξει 100000% και μαλιστα πολυ καλα
.
Σε αυτον έχω πάει μια φορά και είναι παρά παρά πολύ καλός με σωστές τιμές αλλά εξυπηρετήθηκα με το ζόρι. Παρόλαυτα δε ξέρω τι σκατά την έχει δει, δεν έχει καθόλου συμπεριφορά ούτε αυτός, ούτε τα τσουτσέκια που έχει μαζέψει εκεί μέσα. Σε φάση, να κολλάει πχ μια κεφάλη και να κοιτάνε από πάνω σα χάνοι το υπόλοιπο προσωπικό λες και αφοπλίζει βόμβα, να στέκεσαι σα μαλάκας και να περιμένεις επί 5-10 λεπτά σε φάση "μπορώ να σε απασχολήσω μισό λεπτό να σου δείξω τι θέλω να μου πεις αν γίνεται, ποτέ και σε πόσο και να στο αφήσω να φύγω;". Εννοείται εξακολουθούν να κοιτάνε σα χάνοι και δε δίνει κανείς σημασία και μόλις ξαναρωτήσεις σου ζητάνε και τα ρέστα, "τι θες ρε αδερφέ", "δε βλέπεις πνιγόμαστε" κλπ. Ρε πούστη μου λεφτά θα πάρεις, θα μου φτιάξεις αυτό που θέλω και τέλος. Γιατί να στα κάνουν μπαλόνια δηλαδή χωρίς λόγο. Πες δε γουστάρω ρε φίλε να στο φτιάξω, είσαι άσχημος, έχασα το στοίχημα, ο ερμής είναι ανδρομος και φύγε. 15" από την ζωή σου θα σου πάρει. Δε σου πα να κατσεις να μου το φτιάξεις τώρα. Υπεράνω χωρίς λόγο λες και είναι τίποτα πυρηνικοί φυσικοί, έχουμε πιάσει το παπα από τα @@ και δε συμμαζεβεται. Τυφλά να χουν τα πτυχία... Θα μου πεις κάνει καλή δουλειά και το ξέρει. Αλλά με τσαντίρι μαγαζί και τέτοια συμπεριφορά...... φανταστείτε που θα μπορούσε να φτάσει αν είχε και το σωστό image, θα πλήρωνες του σκασμού και δε θα έλεγες και κουβετα.
Δε τρελάθηκα να τα γράφω όλα αυτά για κράξιμο, αλλά άμα σκέφτεται να πάει κανείς, να είναι προετοιμασμένος.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Σπασμένο καπάκι. Τρι 05 Ιαν 2016, 09:45
εχεις εν μερη δικιο σε αυτα που λες αλλα ρε φιλε δεν ειναι κανας πτυχιουχος πανεπιστημιου δημοσιων σχεσεων ... ο κυρ κωστας ειναι, που δεν εχει βγαλει ουτε το δημοτικο και οταν κανει δουλεια δεν θελει να τον ενοχλουν τωρα πια που ηρθε η αναπτυξη και η ελπιδα εχει παρει και το διπλα μαγαζι και δουλευουν και τα παιδια του μεσα και σε αντιμετωπιζουν λιγο καλυτερα
παντως και εγω την πρωτη φορα που ειχα παει ειχα νευριασει με την αναμονη αλλα τωρα πια το ξερω και παω και μιλαω
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
ο κυρ κωστας θα στο φτιαξει 100000% και μαλιστα πολυ καλα
.
Σε αυτον έχω πάει μια φορά και είναι παρά παρά πολύ καλός με σωστές τιμές αλλά εξυπηρετήθηκα με το ζόρι. Παρόλαυτα δε ξέρω τι σκατά την έχει δει, δεν έχει καθόλου συμπεριφορά ούτε αυτός, ούτε τα τσουτσέκια που έχει μαζέψει εκεί μέσα. Σε φάση, να κολλάει πχ μια κεφάλη και να κοιτάνε από πάνω σα χάνοι το υπόλοιπο προσωπικό λες και αφοπλίζει βόμβα, να στέκεσαι σα μαλάκας και να περιμένεις επί 5-10 λεπτά σε φάση "μπορώ να σε απασχολήσω μισό λεπτό να σου δείξω τι θέλω να μου πεις αν γίνεται, ποτέ και σε πόσο και να στο αφήσω να φύγω;". Εννοείται εξακολουθούν να κοιτάνε σα χάνοι και δε δίνει κανείς σημασία και μόλις ξαναρωτήσεις σου ζητάνε και τα ρέστα, "τι θες ρε αδερφέ", "δε βλέπεις πνιγόμαστε" κλπ. Ρε πούστη μου λεφτά θα πάρεις, θα μου φτιάξεις αυτό που θέλω και τέλος. Γιατί να στα κάνουν μπαλόνια δηλαδή χωρίς λόγο. Πες δε γουστάρω ρε φίλε να στο φτιάξω, είσαι άσχημος, έχασα το στοίχημα, ο ερμής είναι ανδρομος και φύγε. 15" από την ζωή σου θα σου πάρει. Δε σου πα να κατσεις να μου το φτιάξεις τώρα. Υπεράνω χωρίς λόγο λες και είναι τίποτα πυρηνικοί φυσικοί, έχουμε πιάσει το παπα από τα @@ και δε συμμαζεβεται. Τυφλά να χουν τα πτυχία... Θα μου πεις κάνει καλή δουλειά και το ξέρει. Αλλά με τσαντίρι μαγαζί και τέτοια συμπεριφορά...... φανταστείτε που θα μπορούσε να φτάσει αν είχε και το σωστό image, θα πλήρωνες του σκασμού και δε θα έλεγες και κουβετα.
Δε τρελάθηκα να τα γράφω όλα αυτά για κράξιμο, αλλά άμα σκέφτεται να πάει κανείς, να είναι προετοιμασμένος.
δυστιχος η ευτιχος ετσι ειναι ο κυρ κωστας ...εσυ που εχεις ενα πραγματακι κ πιγες μια φορα το ειδες ετσι ...οταν θα πιγενεις καθε μερα να σου κολανε πραγματα απο εδω κ απο εκει κ στο τελος μονο κωστας κανει δουλεια σοβαρη ...θα μαθεις να τον ανεχεσε .
ετσι δουλευει κ μιλαει ακομα κ σε ατομα που πανε καθε μερα ,δεν το κανει αυτο επιδει εχει πιασι τον παπα απο τα αρχιδια απλος ετσι ειναι ο χαρακτιρας του .. ειναι καθαρα τι περιμενεις να κανεις ...οχι μονο εγω αλλα κ αρκετα ατομα εχουνε ξεροσταλιασι ορες εξω απο το μαγαζι του περιμενοντας για μια κολιση ...οσο αν το ειναι πυρηνικη φυσικη ανα δεν ειναι γιατι δεν το κανει ο καθενας? να σκευτεσε παντα οτι εσυ θες να κολησεις κατι απλο (φανταζομε, δεν γνωριζο τι ειθελες λ.χ το ανεφερα) εγω η καπιος αλλος που θελει να κολησει Π.χ. ζαντα μαγνισιου που δεν μπορει κανεις αλλος να μου εγγυθη οτι θα την παρω κ θα ειναι 100% οκ (οσο μπορει να ειναι το μαγνισιο)τοτε πας εκει και εισαι υπομονετικος
φενομε πολυ προστατευτικος υπερ του κωστα ,αλλα με εχει κερδιση με την δουλεια του ακομα κ με αυτον τον χαρακτιρα και φυσικα οσοι με ξερουνε απο κοντα κ γενικα εδω στο φορουμ δεν ειμαι ατομο που θα στιριζα ατομο με τετιο χαρακτιρα και ποσο μαλον να μην εχω αρπαχτη μαζι του :P
Είναι κάποια πράγματα που δε χρειάζεται ούτε το δημοτικό να βγάλεις, είναι να είσαι άνθρωπος στα πιο απλά και καθημερινά. Τελοσπάντων, πάραυτα κάνει εξαιρετική δουλειά το ξέρω
Υ.Γ. άμα χρειαστεί τίποτα προθυμοποιείται κανείς να με εξυπηρετήσει ως ενδιάμεσος;