| Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... | |
|
+8theatiss Leroy Koyfo k_o_s_t_a_s Miou T.R.E bonepeeler DrIoannis 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 11:51 | |
| Δεν μπορώ θα σκάσω! Έρχομαι μετά από απουσία 8-10 ημερών, πάω να πάρω το αμάξι για να πάω δουλειά και το βρίσκω πουά με άσπρη μπογιά... Κοιτάζω επάνω και βλέπω κάγκελα βαμμένα που φαίνονται να είναι και σουρωμένος ο μπογιάς. Το πεζοδρόμιο χάλια γεμάτο πιτσιλιές και στο αμάξι κάποιος να έχει προσπαθήσει να ξύσει να βγάλει τη μπογιά. Μέσα σε όλη την γκαντεμιά που με δέρνει τον τελευταίο καιρό ΚΑΙ αυτό. Ρωτάω την πολυκατοικία χτυπώντας ένα κουδούνι και μου λένε "Α ο τάδε...πάλι;". Ανεβαίνω επάνω και δεν είναι ή δεν ανοίγει. Βλέπω ένα ζευγάρι και μου λένε ηλικιωμένος είναι κλπ. Τι να πω κοντεύω να εκραγώ. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 12:14 | |
| Να τον βάλεις να στα πληρώσει όλα. Στη θέση σου δε θα κούναγα ούτε το αμάξι μέχρι να έρθει αστυνομία και να κάνεις καταγγελία. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 13:14 | |
| Πωωω το μαλάκα!!!! και το έξυσε και με την σπάτουλα για να βγει! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 13:20 | |
| ασε φιλε το εχω περασει και εγω με το μηχανακι ...
καλοκαιρι μολις το εχω πλυνει γιατι εχω να παω στην βαφτιση της ανηψιας μου το παρκαρω κατω απο την διπλανη πολυκατοικια για να ανεβω πανω να αλλαξω ρουχα και να παρω την φωτογραφικη
κατεβαινω και βλεπω το μηχανακι μου απο λευκο corona να ειναι με γαλαζιες πιτσιλιες ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ εκτος απο την ουρα μουτρο,ντεποζιτο,πλαινα,ροδα,ζελατινα κτλ ...
πραγματικα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο το κοιταζα και δεν το πιστευα κοιταζω πανω και βλεπω ολο το μπαλκονι να σταζει γαλαζια μπογια
βλεπω τον "μαστορα" και φωναζω μπαινει μεσα ...
μαθαινω το κουδουνι και χτυπαω ... δεν ανοιγει τον βλεπω που ειναι στο παραθυρο και κρυφοκοιταζει και ο καργι@λης δεν μιλαει και κανει την παπια
τηλ τους μπατσους ...
ερχοντε και λενε τι θελεις να κανουμε εμεις τωρα ? να του χτυπησετε την πορτα και να ανοιξει και να τον πατε μεσα για να του κανω μηνυση
με τα παρα πολλα στελνει μια γρια με ενα συρμα για τις κατσαρολες για να καθαρισει τη μπογια ...
ξανα φλερτ με το εγκεφαλικο ...
με τα πολλα τελικα κατεβασα την γρια με ενα μπολ με ζεστο νερο και βετεξ και την εβαλα και καθαριζε το μηχανακι
φυσικα και αργησα να παω στην βαφτιση
ημουν πολυ τυχερος που ηταν ολοφρεσκια η μπογια και ηταν ευκολο να φυγει | |
|
| |
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 14:35 | |
| όντως ησουν τυχέρος φιλε μου (μεσα στην ατυχια σου) | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 19:13 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τρι 12 Ιαν 2016, 23:23 | |
| Εντάξει η πάει σύννεφο ρπμ. Κανονικά πρέπει να πληρώσει την επισκευή, αλλά άμα είναι γερόντια... | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 08:10 | |
| Εχω τυχει σε παρομοιο περιστατικο μονο που ιδιοκτητης αυτοκινητου κ wanna be βαφεας στη θεση βαφεα που του πεταγε μπογια στο αμαξι του ηταν γεροντια κ τα δυο .Κατεβαινει το πανω γεροντι κατω γτ τον εβριζε το αλλο γεροντι απο κατω κ δινουν απο μια μπουνια ο καθενας κ μετα καθονται ηρεμουν .Στο τελος πρεπει να πηγαν σε ενα καφενειο πιο διπλα κ να επιναν μπυρες | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 17:10 | |
| Και τον βρήκα που λέτε σήμερα και αρχίζει τις σαχλαμάρες, για να μην πω τίποτα χειρότερο. "Δεν το έκανα εγώ αλλά κάποιος άλλος και έλα να δεις το μπαλκόνι μου",το μπαλκόνι γεμάτο πιτσιλιές από μπογιά. Έτσι είσαι του λέω πάμε στον από επάνω,γιατί αν δεν το έκανες εσύ, το έκανε ο από επάνω ή ο παραπάνω! "Όχι μην πεις ότι σου το είπα εγώ και να σου δώσω τα μισά" και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες! Έλεος πια! Συνήθειο το έχουμε στην Ελλάδα να μην αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας! Του είπα, θα περάσω αύριο το απόγευμα να λυθεί το θέμα.
Δεν υπάρχει αυτό! Να κατηγορεί τους γείτονές του για δική του βλακεία! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 18:05 | |
| Λαδομπογια έπεσε στο αμάξι? Κακώς που δε φωναξες τα μπατσονια.. Τώρα σου λέει ότι μαλακια του κατέβει δυστυχώς έτσι κάνουν όλοι οι ανευθυνοι.. | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 18:10 | |
| Πωωωωωωωωωωωω πιο χαζος πεθαινεις....Κ αφου δν το εκανε αυτος γτ να σου δωσει τα μισα επειδη σου ειπε οτι το εκανε ο παραπανω???Μονο του πιαστηκε το κοροιδο.... | |
|
| |
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 19:17 | |
| | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 19:41 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Τετ 13 Ιαν 2016, 22:08 | |
| Ρε ντοκτορ εμενα με εκλεισε σημερα ενας π@π@ρας και την κοπανησε και εφυγε. Το μηχανακι (klx) εχει παθει πανω απο 600€ ζημια συν οτι χτυπησα στα γονατα απο το συρσιμο. Αυτος εξαφανιστικε και κατα καποιο τροπο κανεις δεν ειδε τον αριθμο κυκλοφοριας του. Που θελω να καταληξω, δυστηχως πλεος κανεις δεν ενδιαφερεται για τον συνανθρωπο του. Ολοι εχουν γινει παρτακιδες. Εχουμε χασει την ανθρωπια μας πλεον και πλεον δεν αναλαμβανουν την ευθυνη τον πραξεων τους. Καλα ξεμπερδεματα. Θα σου προτυνα να πηγαινες στην αστυνομια και να εκανες μια καταγγελια για το συμβαν. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Πεμ 14 Ιαν 2016, 11:12 | |
| Ναι γιατί όλοι φοβούνται μην εκτεθουν, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες του για τη μαλακια τους. Πριν αρκετά χρόνια όταν με είχε στουκαρει ένας παπαρας από πίσω ενώ σταματαγα σε στοπ, ούτε κατέβηκε από το αμάξι, με κοιτούσε από το τιμόνι να προσπαθώ να σηκώσω τη μηχανή. Κατέβηκε όμως πολύ ωραία μετά το κλοτσιδι που του ριξα στο καπάκι από τη ζάντα κ φορούσα κ μπότες..μετά άρχισε να μου λέει πως κάνεις έτσι η μηχανή δεν έπαθε τίποτα κ γιατί θες να φωνάζεις τους μπατσους, δε σέβεσαι την ηλικία μου πως μου μιλάς έτσι, εγώ ποτέ δεν είχα μπλεξίματα κ αλλά τέτοια. Τον είχα εκεί να κλαιγεται μέχρι να ρθουν τα μπατσονια κ φυσικά το τι παπαριες συνέχιζε να λέει δε περιγράφεται. Τι να πω τώρα ντοκ καλά ξεπερδεματα.
| |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| |
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Πεμ 14 Ιαν 2016, 13:18 | |
| - ripper έγραψε:
- Ρε ντοκτορ εμενα με εκλεισε σημερα ενας π@π@ρας και την κοπανησε και εφυγε. Το μηχανακι (klx) εχει παθει πανω απο 600€ ζημια συν οτι χτυπησα στα γονατα απο το συρσιμο. Αυτος εξαφανιστικε και κατα καποιο τροπο κανεις δεν ειδε τον αριθμο κυκλοφοριας του.
Που θελω να καταληξω, δυστηχως πλεος κανεις δεν ενδιαφερεται για τον συνανθρωπο του. Ολοι εχουν γινει παρτακιδες. Εχουμε χασει την ανθρωπια μας πλεον και πλεον δεν αναλαμβανουν την ευθυνη τον πραξεων τους. Καλα ξεμπερδεματα. Θα σου προτυνα να πηγαινες στην αστυνομια και να εκανες μια καταγγελια για το συμβαν. Περαστικα κ καλα ξεμπερδεματα κι εδω.... | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Παρ 29 Ιαν 2016, 13:22 | |
| Και η συνέχεια λοιπόν... Βρήκα τον γιο γιατί ο ίδιος δεν... απλά δεν. Την 1η φορά λέει ΟΚ θα δούμε θα μιλήσω κλπ. Τη 2η φορά τα ίδια +δεν πρόλαβα να του μιήσω κλπ. Την 3η φορά "είμαι στην επαρχία λείπω...". Οπότε το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε όπως φαίνεται. Την Κυριακή θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί του και αν δεν, θα αναλάβουν αυτοί που θα επωφεληθούν περισσότερο...οι δικηγόροι. Εγώ φταίω που κάνω υπομονή επειδή είναι μεγάλος άνθρωπος. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Παρ 29 Ιαν 2016, 13:37 | |
| Πολύ καλά θα κάνεις, και άργησες doc | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... Παρ 29 Ιαν 2016, 15:31 | |
| πολυ το αργησες ηθελε απο την πρωτη στιγμη τηλ τους μπατσους να ερθουν να δουν να καταγραψουν και να παρει τον δρομο της η ολη φαση με μια μηνυσουλα απο μερια σου και αυτη τη στιγμη που τα γραφω αυτα θα ειχες ξεμπερδεψει | |
|
| |
| Έλεος πια με την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο... | |
|