| ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ | |
|
+10Zuki hawk κολτρέϊν DENNIS nasos-v gixxermak sporoskaterini JIMK7 Hamamatsu Silverhawk 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 15:54 | |
| Την τριτη το βραδυ βγηκα βολτουλα με την κουκλα μου(ιδια με του κολτρε'ι'ν).Αποφασιζω καποια στιγμη να προσπερασω καποιον ο οποιος δεν πηγαινε πανω απο 50.Αναπτυσσω ταχυτητα και ανοιγομαι με φλας να περασω.Ειχα περιπου 120-130κμ και ο τυπος με κλεινει.Μαζευομαι αριστερα αλλα λογω κινησης αναγκαστηκα να βγω απο το δρομο.Ο τυπος ουτε καν που σταματησε.Συνεπειες:εγω 3 μερες νοσοκομειο με σπασμενη δεξια κλειδα και το μωρο να θελει αλλαγη στα πλαστικα ολα της δεξιας μεριας. Την επομενη μερα στο νοσοκομειο,ενα αγορι με την κοπελα του απο τροχαιο.Και παλι αυτοκινητο χτυπησε μηχανη.Το αγορι με κολαρο και η κοπελα σπασμενο δεξι ποδι σε 3 σημεια.Πηγε να τους προσπερασει μια γυναικα με MERCEDES πανω σε στροφη,τρομαξε,φρεναρε και γλυστρωντας επεσε πανω τους. Παντα ομως η μηχανες ειναι οι σκοτωστρες,οι μηχανες φταινε κ εμεις μονο κανουμε λαθη. Τωρα ειμαι στην αναζητηση μαστορα για το μωρο μου. Και κατι ακομα.Νομιζω πως για μας που ζουμε στις ροδες,πρεπει να γινει κατι καποια στιγμη,δεν γινεται παντα να φταιμε και να κακολογουμαστε. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 16:08 | |
| - Silverhawk έγραψε:
- Την τριτη το βραδυ βγηκα βολτουλα με την κουκλα μου(ιδια με του κολτρε'ι'ν).Αποφασιζω καποια στιγμη να προσπερασω καποιον ο οποιος δεν πηγαινε πανω απο 50.Αναπτυσσω ταχυτητα και ανοιγομαι με φλας να περασω.Ειχα περιπου 120-130κμ και ο τυπος με κλεινει.Μαζευομαι αριστερα αλλα λογω κινησης αναγκαστηκα να βγω απο το δρομο.Ο τυπος ουτε καν που σταματησε.Συνεπειες:εγω 3 μερες νοσοκομειο με σπασμενη δεξια κλειδα και το μωρο να θελει αλλαγη στα πλαστικα ολα της δεξιας μεριας.
Την επομενη μερα στο νοσοκομειο,ενα αγορι με την κοπελα του απο τροχαιο.Και παλι αυτοκινητο χτυπησε μηχανη.Το αγορι με κολαρο και η κοπελα σπασμενο δεξι ποδι σε 3 σημεια.Πηγε να τους προσπερασει μια γυναικα με MERCEDES πανω σε στροφη,τρομαξε,φρεναρε και γλυστρωντας επεσε πανω τους. Παντα ομως η μηχανες ειναι οι σκοτωστρες,οι μηχανες φταινε κ εμεις μονο κανουμε λαθη. Τωρα ειμαι στην αναζητηση μαστορα για το μωρο μου. Και κατι ακομα.Νομιζω πως για μας που ζουμε στις ροδες,πρεπει να γινει κατι καποια στιγμη,δεν γινεται παντα να φταιμε και να κακολογουμαστε. Περαστηκα φιλε μου.Δυστηχως οι μ@λ@κες δεν τελειωνουν ποτε.. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 17:28 | |
| - alex-k7 έγραψε:
Περαστηκα φιλε μου.Δυστηχως οι μαλακες δεν τελειωνουν ποτε.. +1000 | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 17:30 | |
| περαστικά παιδι σιδερένιος κ προσοχή με τούς δολοφόνους τις ασφάλτου.... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 17:36 | |
| Περαστικά φιλε μου!!Παιδιά προσοχή από τους μ@λ@κες που κυκλοφορούν!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 17:38 | |
| - sporoskaterini έγραψε:
- περαστικά παιδι σιδερένιος κ προσοχή με τούς δολοφόνους τις ασφάλτου....
+1000 | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 18:19 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 19:03 | |
| κρίμα!!! περαστικά σου και όλα θα πάνε καλά!! | |
|
| |
hawk Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 19:19 | |
| φιλε μου περαστικα ,και ολα θα γινουν καλυτερα. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 19:54 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ φιλαρακι...σιδερενιος και ποτε ξανα ευχομαι!! | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πεμ 26 Μαρ 2009, 22:02 | |
| περαστικα και καλη αναρωση σε καταλαβαινω καπως ετσι εμεινα εκτος για πολυ...δυστυχως καποιοι ειναι πολυ :wtv4tv: | |
|
| |
salingaros Jr.gixxer
Τόπος : κρητη Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Αγωνιζόμενος : αυτοαποκαλουμε σαλινκαρος....μαντεξε γιατι!...παντως οχι γιατι θα μπορουσα να ημουν αγωνιζομενος Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Παρ 27 Μαρ 2009, 13:11 | |
| περαστικα φιλε μου ..απο οτι ξερω η κλιδα δεν δενετε αλλα πρεπει να εισαι ακουνιτος στο κρεβατακι για μερικες ...πολλες..μερες?...υπομονι ακρη δεν βγαζεις με τους @@ρες....εσυ να γινεις καλα και γρυγορα κοντα μας παλι! | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Παρ 27 Μαρ 2009, 13:18 | |
| περαστικα ρε φιλαρακι..... | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Τετ 08 Απρ 2009, 07:50 | |
| Περαστικά σου silverhawk!!!
Έχουν περάσει κάμποσες μέρες και λογικά θα είσαι καλύτερα!
Για πες μας πως πας με την υγεία σου και τι έγινε με το μοτόσου! :betvt: | |
|
| |
| ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ | |
|