| Αερογραφία Κάσκας | |
|
+4petros67 DrIoannis giannis_suzuki George27 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
George27 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 20/03/2016
| Θέμα: Αερογραφία Κάσκας Κυρ 20 Μαρ 2016, 22:33 | |
| Καλησπέρα σε όλους!! Το ονομά μου είναι Γιώργος και δεν έχω ιδέα απο μηχανές!!Μπορώ να πω πως την τελευταία φορά που καβάλησα κάτι με 2 ρόδες ήταν στα 14 μου ( με πιάνεται φαντάζομαι ) Θέλω καταρχάς να χαιρετήσω όλα τα μέρη του forum και να σας πω πως ο σκοπός της επισκεψεώς μου στον ιστοτοπό σας είναι για να ζητήσω πληροφορίες σχετικά με βαφή/αερογραφία κράνους.Αν σε κάποια περίπτωση το θέμα αυτό δεν έχει θέση στον ιστοτοπό σας και προκαλεί πρόβλημα στους διαχειριστές , το αποσύρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Το επαγγελμά μου είναι πιλότος και ασχολούμαι επαγγελματικα με ακροβατικές πτήσεις σε χώρες της Ευρώπης. Ένας βασικός νόμος/κανόνας σε αυτό το είδος πτήσεως είναι η χρήση "προστατευτικού κεφαλής"(κράνος/κάσκα) μιας και οποιαδήποτε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο εγκαταλειψης του αεροσκάφους με την χρήση αλεξιπτώτου.(όσοι υπηρέτησαν στους αλεξιπτωτιστές των καταδρομών με καταλαβαίνουν) Έτσι λοιπόν και εγώ διαθέτω μία τέτοια κάσκα την οποία αγόρασα πρόσφατα καινούργια και θέλω να βάψω με σχέδιο της αρεσκείας μου. Η κάσκα είναι μάρκας Gentex kαι ονομάζεται HGU-55/P. Έτσι είναι τώρα. Υπάρχει τεχνογνωσία στην Ελλάδα (πριν απευθυνθώ στην αγορά του εξωτερικού) ώστε να μην διακυβεύσω την ακεραιότητα της κάσκας μιας και είναι φτιαγμένη απο ένα μείγμα υλικών Carbon και Kevlar και κοστίζει πολλά χρήματα?? Φυσικά αναζητώ μια πολύ καλή δουλειά με τέλεια αποτύπωση του σχεδίου και με τέλειο gloss finish και όχι "φλοιό πορτοκαλιού" όπως είχα ακούσει κάποιον κάποτε να αποκαλεί την προχειροδουλειά σε μια βαφή. Σκεφτόμουν κάτι στο λογότυπο της εταιρείας για την οποία έχω όνειρο κάποτε να πετάξω για λογαριασμό της. Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές post μου. Με χαρα περιμένω τις γνωσεις σας και τις απόψεις σας!!!! Μετα τιμής Γώργος | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Δευ 21 Μαρ 2016, 07:50 | |
| Υπάρχουν μερικοί που κάνουν καλή δουλειά. Είχα ένα τηλ αλλά δυστηχώς με την κλοπή του κινητού χάθηκε. Ψάξε λίγο internet ... | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Δευ 21 Μαρ 2016, 09:03 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Δευ 21 Μαρ 2016, 09:36 | |
| | |
|
| |
petros67 Normal gixxer
Όνομα: : Petros Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Δευ 21 Μαρ 2016, 23:39 | |
| Δες εδω , μιλαμε για πολυ καλη δουλεια με βαφη οχι αυτοκολλητα Λευτέρης Καρέτσος ( πρωην πολυ πρωταθλητης Ελλαδος ΜΧ τωρα κανει trail ) http://lekaredesigns.blogspot.gr/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : karetsos1@gmail.com tel.6944898024 Πριν ........απλα δεν μου αρεσε αυτο το χρωμα πλεον , κρανος Shoei XR 1100 , Tommy Hill replica Μετα Πετρος | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Δευ 21 Μαρ 2016, 23:51 | |
| Τελεια δουλεια μπραβο στο παλικαρι.Ποσο κοστισε η βαφη; | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Τρι 22 Μαρ 2016, 19:50 | |
| καλως ηρθες φιλε. μιλα με το μελος ΓρηγορηςΚ2 (φανοποιος ειναι). εχω δει δουλειες του σε κρανη και ειναι παρα πολυ καλες.
| |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Τρι 22 Μαρ 2016, 20:20 | |
| @Petros67 ποσο σου στοιχησε το ολο θεμα;
| |
|
| |
petros67 Normal gixxer
Όνομα: : Petros Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Τρι 22 Μαρ 2016, 21:44 | |
| Σπυρο & Πετρο , μου στοιχισε 180 ευρω , αλλα ειναι οπως ειπα ολο βαφη , ισως οτι καλυτερο σε δουλεια βαφη κρανους που εχω δει με αερογραφια ολα τα σχεδια του , επισης το XR 1100 δεν το ειχα παρει φθηνα και το χρωμα του απο μαμα το ειχα βαρεθει ασε που ηταν αυτοκολλητο. Για εμενα αυτη η δουλεια ειναι οτι καλυτερο σε κρανος και σε σχεδιο που γουσταρα πολυ http://lekaredesigns.blogspot.gr/Καντε κλικ στο gallery , moto helmets , scroll downκαι θα δειτε και το δικο μου κρανος εκει μεσα. Πετρος | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Τρι 22 Μαρ 2016, 22:17 | |
| - petros67 έγραψε:
- Σπυρο & Πετρο , μου στοιχισε 180 ευρω ,
αλλα ειναι οπως ειπα ολο βαφη , ισως οτι καλυτερο σε δουλεια βαφη κρανους που εχω δει με αερογραφια ολα τα σχεδια του , επισης το XR 1100 δεν το ειχα παρει φθηνα και το χρωμα του απο μαμα το ειχα βαρεθει ασε που ηταν αυτοκολλητο. Για εμενα αυτη η δουλεια ειναι οτι καλυτερο σε κρανος και σε σχεδιο που γουσταρα πολυ
http://lekaredesigns.blogspot.gr/
Καντε κλικ στο gallery , moto helmets , scroll downκαι θα δειτε και το δικο μου κρανος εκει μεσα.
Πετρος
Πετρο το ειδα , και το δικο σου , και τα υπολοιπα σχεδια . Ψηνομαι ασχημα να βαψω και το δικο μου γιατι ειναι αδιαφορο το σχεδιο και το ειχα παρει σε σουπερ τιμη. Και η ρεπλικες της hjc ειναι λιγο για τον..... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Τρι 22 Μαρ 2016, 23:45 | |
| Είσαι 100% σίγουρος κ αποφασισμενος να το βαψεις ? Εμένα μου φαίνεται πολύ τέλειο έτσι,βέβαια εσύ μέσα στο κύκλο σου τη βλέπεις διαφορετικά τη φάση, όπως κ εμείς αντίστοιχα με τα δικά μας κράνη,πχ προσωπικά δε θα επαιρνα μονοχρωμο κράνος για χρήση μηχανής.Κ φυσικά άλλο είναι να παίρνεις κράνος ρεπλικα έτοιμο από το εργοστάσιο κ άλλο να το βαφεις εκ των υστέρων. | |
|
| |
George27 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 20/03/2016
| Θέμα: Απ: Αερογραφία Κάσκας Πεμ 31 Μαρ 2016, 14:24 | |
| Ευχαριστώ όλα τα μέλη για τις απαντήσεις σας!!
Την ιδέα για το αυτοκόλλητο δεν την είχα σκεφτεί !Θα επικοινωνήσω με τον μάστορα για πληροφορίες!! | |
|
| |
| Αερογραφία Κάσκας | |
|