| Αερογραφια σε κρανος | |
|
+7apo81 Miou noodles mx5 Aristosk8 GIXXERAKIAS vaggant 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 16:57 | |
| Εχει κανενας αποψη-γνωση-εμπειρια επι του θεματος?Το εχω βαρεθει σκετο μαυρο και σκεφτομαι καμια αλλαγη αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει απο τιμες και ποιοτητα βαφης κι αν στην τελικη συμφερει καλυτερα αερογραφια η αντικατασταση με αλλο κρανος..Καθε γνωμη-πληροφορια πολυτιμη... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 17:27 | |
| Το είπες μόνος σου, συμφέρει αλλαγή κράνους αλλά αν θες κάτι που να το έχεις μόνο εσύ ψάξε για lecare designs,φοβερός ο τύπος σε βάψιμο κράνους
| |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 19:15 | |
| Καταρχην τι κρανος εχεις Βαγγελη? αν εχεις ενα rx7 gp 2ετιας που κανει 8 κατοσταρικα...ε δεν το πετας επειδη βαρεθηκες τα γραφικα..εκτος κ αν το φυσας! και το αναποδο...αν εχεις ενα κρανος παλιο που γενικα εχει φθορες μεσα/εξω, δεν αξιζει να δωσεις κανα 200αρι για να το βαψεις. Δινεις αλλα 100 και παιρνεις ενα ωραιο καινουργιο. Εσυ ξερεις...παντως ριξε μια ματια εδω, εχω δει βαμενο κρανος απ'αυτον κ ηταν καλο. http://www.visiondesign.gr/index.html | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 20:52 | |
| Αριστο εχω ενα agv TiTech,ουτε 2 ετων,μου αρεσει πολυ σαν κρανος και ειναι αρκετα καλο,δηλαδη απο θεμα αερισμου και χιλιομετρων ειναι μια χαρα..Να το αλλαξω δεν το σκεφτομαι προς το παρων,καινουργιο ειναι ακομα...Το μονο κακο ειναι οτι ειναι σκετο μαυρο και το εχει βαρεθει το ματι μου...Θελει λιγο ψαξιμο γιατι οικονομικο αερα δεν εχει καθολου,δεν φυσαει,απνια λεμε....χεχεχεχε | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 22:24 | |
| Ρωτηστε τον thodorisk που ασχολειται με βαφες, και ξερει να σας προσανατολισει | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 22:55 | |
| αν το βαψεις δε χαλαει το υλικο του? νομιζω δεν πρεπει να βαφεις τα κρανη. βαλε κανενα αυτοκολιτο αν θες η παρε αλλο. μην το βαψεις! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 23:11 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- αν το βαψεις δε χαλαει το υλικο του? νομιζω δεν πρεπει να βαφεις
τα κρανη. βαλε κανενα αυτοκολιτο αν θες η παρε αλλο. μην το βαψεις! η ιδια ακριβως θεωρεια που λεει οτι δεν κανει να βαφεις το κρανος λεει οτι δεν κανει να βαλεις και αυτοκολλητα ... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 23:13 | |
| - mx5 έγραψε:
- Ρωτηστε τον thodorisk που ασχολειται με βαφες, και ξερει να σας προσανατολισει
Οκ,θα του στειλω ενα πμ για οδηγιες...Σ'ευχαριστω | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 29 Μάης 2013, 23:15 | |
| - Miou έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
- αν το βαψεις δε χαλαει το υλικο του? νομιζω δεν πρεπει να βαφεις
τα κρανη. βαλε κανενα αυτοκολιτο αν θες η παρε αλλο. μην το βαψεις! η ιδια ακριβως θεωρεια που λεει οτι δεν κανει να βαφεις το κρανος λεει οτι δεν κανει να βαλεις και αυτοκολλητα ... Παιδια εγω δεν εχω ιδεα..Αν και δεν μου ακουγεται λογικο το οτι αν το βαψεις θα χαλασει το κρανος...Δεν ξερω βεβαια,θα μας το πει καποιος που ξερει | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
apo81 Jr.gixxer
Όνομα: : Apostolos Τόπος : Gerakas Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Κυρ 02 Ιουν 2013, 13:20 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΠΑ NAΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ AΠAΓOPEYETAI NA KANEIΣ OTIΔHΠOTE.Π,X BAΦH, AYTOKOΛΛHTA KTΛ. OMΩΣ ΕΑΝ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΗΜΚΑ Π.Χ ΝΕΦΤΗ,ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Κυρ 02 Ιουν 2013, 19:08 | |
| - apo81 έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΠΑ NAΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ AΠAΓOPEYETAI NA KANEIΣ OTIΔHΠOTE.Π,X BAΦH, AYTOKOΛΛHTA KTΛ.
OMΩΣ ΕΑΝ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΗΜΚΑ Π.Χ ΝΕΦΤΗ,ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κατ αρχην να σε καλοσωρισουμε στην παρεα μας!!Απο εκει και περα νομιζω οτι με κατατοπισες πληρως (μιας και δικη μου η απορια περι αερογραφιας) και μου ανοιξες τα ματια ως προς το το πρεπει να προσεξω σε αυτην την περιπτωση..Σ'ευχαριστω | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Κυρ 02 Ιουν 2013, 20:15 | |
| Με οτι χρωμα και να βαφτει δεν παθαινει τιποτα εχω κρανος βαμμενο 6 χρονια το χρησιμοποιο καθε μερα και δεν επαθε τιποτα | |
|
| |
apo81 Jr.gixxer
Όνομα: : Apostolos Τόπος : Gerakas Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Δευ 03 Ιουν 2013, 11:07 | |
| ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙ??? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΒΕΡΝΙΚΙΑ, ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Δευ 03 Ιουν 2013, 14:51 | |
| - apo81 έγραψε:
- ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙ??? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΒΕΡΝΙΚΙΑ, ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)
σταματα να γραφεις κεφαλαια σε παρακαλω.... | |
|
| |
apo81 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Δευ 03 Ιουν 2013, 15:01 | |
| Sorry για τα κεφαλαία,δεν το ήξερα.Απλα με βόλευε... | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Δευ 03 Ιουν 2013, 19:26 | |
| καταληξαμε καπου ομως? ειναι σωστο να το βαφεις η οχι? | |
|
| |
apo81 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Δευ 03 Ιουν 2013, 21:22 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- καταληξαμε καπου ομως? ειναι σωστο να το βαφεις η οχι?
θέλω να πιστεύω πως ναι αρκεί να βαφτεί με τα σωστα χρώματα.Εξάλου και οι εταιρίες τα βάφουνε. | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 00:59 | |
| - apo81 έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
- καταληξαμε καπου ομως? ειναι σωστο να το βαφεις η οχι?
θέλω να πιστεύω πως ναι αρκεί να βαφτεί με τα σωστα χρώματα.Εξάλου και οι εταιρίες τα βάφουνε. Αν και νομιζω πως θα πρεπει να μας απαντησει καποιος γνωστης του αντικειμενου... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 09:25 | |
| | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 10:54 | |
| | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 10:57 | |
| | |
|
| |
apo81 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 11:09 | |
| | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 15:17 | |
| - apo81 έγραψε:
- Γι δες και εδω:
http://www.lekaredesigns.blogspot.gr/ Πολυ ωραια σελιδα με παρα πολλα ομορφα κρανη-σχεδια-ιδεες...Εχεις υπ οψην σου εαν τα φτιαχνει ο ιδιος η απλα ειναι blogspot και ανεβαζει καθενας μια φωτο? | |
|
| |
apo81 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 15:34 | |
| | |
|
| |
| Αερογραφια σε κρανος | |
|