| μπαλονιασμα | |
|
+8theatiss HUMANGOUS JIMK7 k8 600 kk panosk8 DrIoannis Miou alhthrios 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 09:46 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Τώρα για 12ετίας παραπάει αλλά για 6ετίας με σωστή αποθήκευση δεν είχα θέμα.
Συμφωνω. Σιγουρα το φρεσκο ειναι φρεσκο...αλλα το 5-6 χρωνων με σωστη αποθηκευση...εγω δε το πεταω. (εχω χρησιμοποιησει εντος πιστας λαστιχα 4ετιας και 5ετιας...μεταχειρισμενα μετα απο αποθηκευση δικια μου...και δεν ειχα κανενα προβλημα). | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 10:08 | |
| - theatiss έγραψε:
- Μιας κ ειναι θεμα με ελαστικο ας κανω κ εγω μια ερωτηση:
Γνωστος μου εβαλε λαστιχο που το ειχε σε παταρι ολοκαινουργιο 12ετιας...Metzeler M1...Εσεις θα κανατε ποτε κατι τετοιο?
ουτε σε τηλεκατευθυνομενο ... μονο για μπερναουτ κανει αυτο το λαστιχο | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 12:12 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- theatiss έγραψε:
Γνωστος μου εβαλε λαστιχο που το ειχε σε παταρι ολοκαινουργιο 12ετιας...Metzeler M1...Εσεις θα κανατε ποτε κατι τετοιο?
εγω δε βαζω ουτε λαστιχο απο την προηγουμενη χρονια
με ποια λογικη εκανε κατι τετοιο ο τυπος? ειναι της νοοτροπιας "ελα μωρε, κριση εχουμε δεν ειμαστε για λαστιχα". εχω μερικους τετοιους στον κυκλο μου. ο ενας με Ζ750 εχει λαστιχα του 12 (σκετες ζαντες, καλυτερη προσφυση θα εχουν ). 2 χρονια τωρα λεει "σιγα μη βαλω λαστιχα, αστα για του χρονου" κοιτα, αυτο που λες δεν ειναι σωστο, γιατι αμα πας και μεινεις γερμανια, πχ, οι λαστιχαδες εκει ουτε που ασχολουνται με τα dot..τι εννοω, δεν ασχολουνται εννοω αν ειναι 1-2-3 ετων..γιατι ειναι τετοια η αποθηκευση και η υγρασια, με υγρασιομετρο, που γι αυτους οταν η σωστη αποθηκευση ειναι οντως σωστη, ενα λαστιχο 2ετιας ειναι σαν καινουργιο...εννοειται οτι δεν θα βαζα και εγω αμα το πληρωνω κατι περισσοτερο απο 1 ,με 1 μιση χρονο | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 12:21 | |
| - HUMANGOUS έγραψε:
- vaggelis600 έγραψε:
- theatiss έγραψε:
εγω δε βαζω ουτε λαστιχο απο την προηγουμενη χρονια
με ποια λογικη εκανε κατι τετοιο ο τυπος? ειναι της νοοτροπιας "ελα μωρε, κριση εχουμε δεν ειμαστε για λαστιχα". εχω μερικους τετοιους στον κυκλο μου. ο ενας με Ζ750 εχει λαστιχα του 12 (σκετες ζαντες, καλυτερη προσφυση θα εχουν ). 2 χρονια τωρα λεει "σιγα μη βαλω λαστιχα, αστα για του χρονου" κοιτα, αυτο που λες δεν ειναι σωστο, γιατι αμα πας και μεινεις γερμανια, πχ, οι λαστιχαδες εκει ουτε που ασχολουνται με τα dot..τι εννοω, δεν ασχολουνται εννοω αν ειναι 1-2-3 ετων..γιατι ειναι τετοια η αποθηκευση και η υγρασια, με υγρασιομετρο, που γι αυτους οταν η σωστη αποθηκευση ειναι οντως σωστη, ενα λαστιχο 2ετιας ειναι σαν καινουργιο...εννοειται οτι δεν θα βαζα και εγω αμα το πληρωνω κατι περισσοτερο απο 1 ,με 1 μιση χρονο Αν προσθέσεις μάλιστα και την διαφορά που θα έχει το οδόστρωμα στην Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα... Εδώ με καινούριο λάστιχο και πατινάρεις για πλάκα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 12:38 | |
| μην λεμε ρε παιδια ενα λαστιχο 2-3 ετων σε σωστες συνθηκες φυλαξης δεν παθαινει τπτ πριν μερικα χρονια ετρεχαν αγωνες στο ππτ με λαστιχα 3ετιας ή 4ετιας και κανεις δεν ειχε κανενα προβλημα ... θα εχει προβλημα ενα 600ρακι που κανει βολτες στον δημοσιο δρομο ??? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 12:41 | |
| Εχω τρεξει με λαστιχο 8ετιας χωρις πρόβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 17:28 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Πεμ 21 Απρ 2016, 23:10 | |
| - HUMANGOUS έγραψε:
κοιτα, αυτο που λες δεν ειναι σωστο, γιατι αμα πας και μεινεις γερμανια, πχ, οι λαστιχαδες εκει ουτε που ασχολουνται με τα dot..τι εννοω, δεν ασχολουνται εννοω αν ειναι 1-2-3 ετων..γιατι ειναι τετοια η αποθηκευση και η υγρασια, με υγρασιομετρο, που γι αυτους οταν η σωστη αποθηκευση ειναι οντως σωστη, ενα λαστιχο 2ετιας ειναι σαν καινουργιο...εννοειται οτι δεν θα βαζα και εγω αμα το πληρωνω κατι περισσοτερο απο 1 ,με 1 μιση χρονο ναι βρε πλακα κανω, εχω βαλει και λαστιχο 2 χρονων (καινουριο βεβαια και σε χαμηλοτερη τιμη). μην ξεχνας ομως πως οι ελληνες δε φιμιζονται για τον επαγγελματισμο τους. οπως να ναι τα αποθηκευουν τα λαστιχα (νοοτροπια: ελα μωρε τωρα, λαστιχο ειναι τι θα παθει)... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Παρ 22 Απρ 2016, 15:23 | |
| πλιγομένο απο το βαλε βγαλε , 40 πιεση στους Ελληνικους λακουβοδρομους και με δυκαβαλο ε πολλά δεν μαζευοντε ;;; ολα αυτα μαζι | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Παρ 22 Απρ 2016, 21:49 | |
| - boutser έγραψε:
- πλιγομένο απο το βαλε βγαλε , 40 πιεση στους Ελληνικους λακουβοδρομους και με δυκαβαλο ε πολλά δεν μαζευοντε ;;; ολα αυτα μαζι
πρόσφατα έβαλε φίλος μεταχειρισμένο gp racer (από trackday) πίσω και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: μπαλονιασμα Σαβ 23 Απρ 2016, 20:00 | |
| - zed660 έγραψε:
- πρόσφατα έβαλε φίλος μεταχειρισμένο gp racer (από trackday) πίσω και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Δυστυχως αυτο εχει αρχισει τωρα τελευταια και ειναι συχνο φαινομενο με τα Dunlop για μερικοι εχουν ακουσει οτι τα Dunlop εχουν σκληρο σκελετο και θελουν χαμηλες πιεσεις για να ζεσταθουν και να δουλεψουν και πανε και βαζουν 20-22 μπροστα και 20 πισω και δυστυχως ο σκελετος κανει "κοιλια" και οταν ζεσταθουν παραμορφωνει μονιμα...ειτε προς τα μεσα (στο πελμα δεξια αριστερα)..ειτε προς τα εξω (στο προφιλ)...οπως του φιλου μας. Αχρηστο? Επικινδυνο? Δεν ξερω αν ειναι ενα λαστιχο που εχει "βιαστει" ετσι...ας μιλησουν οι ειδικοι. Μπορει απλα να ειναι μια παραμορφωση (βλεπε Αντζελα ) οπτικη που να μην επιρεαζει τη χρηση....λεω εγω τωρα τη μαμακια μου. | |
|
| |
| μπαλονιασμα | |
|