| Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) | |
|
+9Black Eagle latsis Koyfo Miou Gixxerm@n JIMK7 [alex] terrorzone aris sr20ve 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Πεμ 14 Ιουλ 2016, 17:46 | |
| Άρη είσαι ωραίος!!! Με αυτό το αυτοκίνητο έχω τις περισσότερες αναμνήσεις!! Μου λείπει πραγματικά! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| |
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Πεμ 14 Ιουλ 2016, 21:54 | |
| Άρη αν θες δες το παρακάτω που παίρνεις μια ιδέα για το California Suberbike School CSS. Όπως και να έχει αξίζει. Εγώ το είδα πριν πάω για να προετοιμάσω τον εγκέφαλό μου για τις πολλές πληροφορίες που θα έπαιρνα, κάτι που με βοήθησε πολύ. https://www.youtube.com/watch?v=pxy8HimkM8EΕπίσης διάβασε τα παρακάτω τα οποία επίσης συνδυαστικά με CSS και προπόνηση έξω στα βουνά (δυστυχώς) και Σέρρες (τεράστια ασφάλεια) όποτε πάω, με βοήθησαν πολύ για να κατεβάσω τον χρόνο μου την τελευταία φορά πριν 1 μήνα κατά 9''+ (1'38''56) με πολλά λάθη συνέχεια!!!! Φυσικά οι προηγούμενοί μου χρόνοι ήταν κακοί και για αυτό είχα τόση βελτίωση. Πλέον οι χρόνοι θα πέφτουν πολύ πιο δύσκολα. Δεν είναι τόσο το θέμα χρόνου όσο το ότι οδηγώ-ελέγχω καλύτερα την μηχανή. https://www.dropbox.com/home/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82Φυσικά τα κατεβάζει όποιος άλλος θέλει! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Παρ 15 Ιουλ 2016, 19:46 | |
| Άρη δεν ξέρω αν υπάρχει σε Ιταλικά δυστυχώς, αλλά καθόλου απίθανο αν ψάξεις. Δυστυχώς όλα είναι στα Αγγλικά, όπως και τα άλλα που έβαλα. Βάλε κανένα φίλο σου να σου τα διαβάσει!! Ήσουνα Ιταλία κανένα φεγγάρι και μιλάς Ιταλικά; | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Παρ 15 Ιουλ 2016, 20:29 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Παρ 15 Ιουλ 2016, 20:35 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- Nαι, Ιταλία σπούδασα.
Πως τα βγάζουμε σιγά-σιγά... Που; Ήμουνα έξω από την BOLOGNA στο CENTO της FERRARA!! Αχχχχ ωραίες εποχές και γύρω-γύρω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από κάτι παλιοεργοστάσια και κάτι παλιοπίστες!! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Παρ 15 Ιουλ 2016, 22:50 | |
| Κοίτα που θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος... αχαχαχαχαχα
Bologna το πρώτο μου σπίτι στην via Irnerio 21, βολτούλες στην piazza maggiore στο nettuno... Ferrara κατέβαινα 1 φορά το μήνα γιατί είχα ένα φιλαράκι το Μπέλο (όλοι είχαμε παρατσούκλια τότε) που ταν η γιαγιά του ιταλίδα και μας έφτιαχνε κάνα φαί και τρώγαμε (να ναι καλά εκεί που είναι). Θυμάμαι πάω 1η φορά να φάω και βγάζει ένα πιάτο σα φιδέ. Δε γαμιέται λέω, ας το φάω. Πεθαμένος στη πείνα. Με βλέπει η γυναίκα που χω πέσει με τα μούτρα, μου λέeι θες κι άλλο. Ντράπηκα να σου πω την αλήθεια. Μου λέει ο Μπέλος -Μην ντρέπεσαι ρε μαλάκα, τρώγε!- Τι να κάνω και γω, να μαγειρεύω δεν ήξερα, λέω τώρα που σου δίνουν τρώγε. Στο μέταξύ ήταν καμιά 10αρια άτομα στο τρσπέζι, με κοιτάζαν καλά καλά... Κούμπωσα τελικά 3 πιάτα και όλοι με κοιτούσαν και περίμεναν να τελειώσω. Τελειώνω και γω λέω ευχαριστώ πολύ όλα κομπλέ. Πάει η γιαγιά μέσα και φέρνει κάτι κρέατα, κάτι μεζέδες, γυυάλισε το μάτι μου...! Έλα που χα φαει τρία πιάτα φιδέ και είχα σκάσει... αχαχαχαχαχα. Τότε έμαθα για πρώτη φορά ότι οι ιταλοί δεν τρώνε με όλα τα πιάτα στο τραπέζι, αλλά, primo, secondo, contorno, κλπ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aris sr20ve στις Παρ 15 Ιουλ 2016, 22:53, 1 φορά | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Παρ 15 Ιουλ 2016, 22:52 | |
| Τότε όλοι οι φοιτητές farmacia και medicina διαβάζαμε στο sant orsola το νοσοκομείο, στην βιβλιοθήκη. Είχες κατέβει καθόλου Bologna? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Σαβ 16 Ιουλ 2016, 00:18 | |
| Ωραίος!!! Φυσικά και πήγαινα στην Μπολώνια! Via Matteoti 22B ήταν το σπίτι μου στο CENTO, το οποίο απείχε από όλα τα μεγάλα κέντρα (BOLOGNA, MODENA, FERRARA) 30 χιλ.!! Κέντρο μιλάμε!!! Η παρέα μου ήταν Ιταλοί, μια που δούλευα σε μια εταιρεία, με τους οποίους πέρασα εξαιρετικά!! Ένοιωθα σα στο σπίτι μου! Εγώ βέβαια έτρωγα στην εταιρεία τα μεσημέρια, πολύ ωραία φαγητά και Σ/Κ μαγείρευα πατάτες, λουκάνικα και πατάτες! Φυσικά το βράδυ τι άλλο από την λατρεμένη μου πίτσα!!! Σαν μεγάλος γλυκατζής είχα πλακώσει τις Νουτέλες!! Δύο μεγάλα βάζα την εβδομάδα! Στον φούρνο που τα έπαιρνα με δούλευαν! Μετά επειδή η κουζίνα στο σπίτι ήταν άδεια τα έπλενα και τα έβαζα στα ντουλάπια για συλλογή! Χαμός από άδεια βάζα Νουτέλας! Κάποια στιγμή έρχεται στο σπίτι κολλητός Ιταλός με μητέρα πολύ θρησκευόμενη και γενικά μια εξαιρετική οικογένεια. Του κάνω φραπέ (ο οποίος έκανε θραύση στους Ιταλούς φίλους μου και μάλιστα τον έπιναν μονορούφι!!) και του δείχνω την συλλογή από τα άδεια βάζα! Ήταν Σάββατο. Δευτέρα απόγευμα χτυπά το κουδούνι και έρχεται με μια κούτα με σπιτικές σάλτσες για μακαρόνια, μακαρόνια κτλ κτλ!! Το είχε πει στην μητέρα του και εκείνη νόμισε ότι δεν είχα να φάω!!! Μου έστειλε μήνυμα να μη φάω ξανά Νουτέλα και να τρώω από τα δικά της!!! Επίσης οι Ιταλοί είχαν πάθει πλάκα με την χωριάτικη σαλάτα που έκανα, όποτε ψήναμε κατιτίς!! Όλοι πλακωνόντουσαν στην σαλάτα και εγώ στα κοψίδια!!! Να μη σου πω καλύτερα για το εργοστάσιο της FERRARI.... Μου ξύπνησες ωραίες αναμνήσεις, SUNNY N14 και Ιταλία!! Τέλος πάντων είναι μια εποχή της ζωής μου που την έχω στην καρδιά μου!! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) Σαβ 16 Ιουλ 2016, 00:57 | |
| Είδες τελικά καμιά φορά... Bomboloni φίλε μου από bombocrep! Το ελληνικό σουβλατζίδικο το Στέκι το πρόλαβες? Άντε ελπίζω να γίνει καμιά συνάντηση να τα πούμε και από κοντά... Έχει πολλά καλόπαιδα το gixxer... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
| Είμαι ο Άρης και είμαι καλά...(?) | |
|