Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλη σεζον παληκαρια!!!!! Φθινοποριασε γρηγορα φετος ,ειδα που φορτωνε μαυριλα αλλα δε κρατηθηκα!!!!! Δε πειραζει ,βραχηκα ως τα κακαρελια στο γυρνα.με εσκησε ο ταβεριαρης στα καλαβρυτα. Ενα μπιφτεκι ,μια κοκα,ενα σαγανακι 18€.Και το βραδυ σόδες.....
Εφτασα μια καλοκαιρινος στα 1800μ Εφαγα πολυ ομιχλη και ψιλοβροχο.Αυτο το gay το εγλεζικο που βρεχει και δε βρεχεσε!!!!!!
Αραξα εκει στο βραχο μου.Και τα νερα μου ηπια.Και τα τσιγαρα μου εκανα.Ειχα προγραμμα λεμε!!!
Αφου αρχησανε οι αστραπες ,το κοβω για Σπηλαιο Λιμνων.14χλμ απο καλαβρυτα ειναι.9€ εισοδο. Αλλα αξιζει.Νιωθεις προτογονς εκει μεσα.ΕΙναι σπηλαιο 3 επιπεδων.Μπαινεις κατευθειαν στο δευτερο που ειναι 500μ. Και εχει αν θυμαμε καλα αλλλο ενα 1 η 1,5 χλμ εξερευνημενο αλλα πας μονο αμα εισαι σπηλαιολογος. ζουνε 9 ειδη νυχτεριδας και στο νερο,που το χειμωνα τιγκαρει,δε ζει τιποτα λεμε. Εχουν βρει κοκαλα απο ιπποποταμο και προιστορικους ανθρωπους....Σαν το τσιπρα και τα αλλα ζωα..... χειμωνα καλοκαιρι εχει λεει περιπου 16βαθμους.
Τα καλαβρυτα μου εκανε εντυπωση ποσο καθαρα και ομορφα ηταν.γοπα δε βρηκα κατω.Πηγα και στο μνημειο των πεσωντων αλλα δε βαζω φωτο.εβλεπα τα παιδακια που καθαρησαν τα μουνοπανα οι ναζι. 13,14,14,14,13,15κτλ χρονων και ανατριχιασα....
Αυτα ρε παιδια.Βουρ για την 11.... Η πελοποννησος τελειωνει...η κυλληνη εμεινε!!!!
ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Μητσο το ποδαρ εφτιαξε? Εισαι ευπροδεκτος ακομα να ξερεις,οποτε θελεις και αν θελεις βεβαια.
Απλα ρε συ μετα τις 15-20 Ιουλη δε παλεβετε με τη ζεστη....Και κοβω. Κανω και καμια οικονομια να παω καμια βδομαδα διακοπουλες.... Και δε μπορω με το σαπακι με 40αρες μου καιει τα ποδια δε μπορω
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
Να ξερεις εσυ με εκανες και εκανα σε μια μερα 600χλμ δικαβαλο στροφιλικι βουνο με ss(δοξα/στυμφαλια). Μολις ειδα τις φωτο ειπα ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ :p
Γαματος.
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Να ξερεις εσυ με εκανες και εκανα σε μια μερα 600χλμ δικαβαλο στροφιλικι βουνο με ss(δοξα/στυμφαλια). Μολις ειδα τις φωτο ειπα ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ :p
Γαματος.
Mπραβο ρε Μητσάρα.περασατε καλα ρε φιλε?ανοιξε λιγο το ματι σας? Δε βαρεθήκατε αγ.ρωσσο,επιδαυρο ξανά μανα? Χαιρομε που σας ξεσηκωσα.... Σου προτείνω αβλεπει μαιναλο ορος αμα γουσταρες τη φαση...
Μπορει να ακουστει χαζο αλλα οχι οτι ΕΜΑΘΑ να στριβω...αλλα εχω δει μεγαλη διαφορα με πριν που γενικα ειμαι ευθιακιας :P(για επιδαυρο που ειπες) Στην δοξα δεν το πιστευα ποσο γαματο ηταν..... Τωρα του χρονου με το επομενο μηχανακι :p
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Που να δεις καταβαση που εχω γραψει χιονδρομικο παρνασου-χαιρωνια σε 29'λεπτα.μαζι με περασμα απο αμφικλεια μεσα απο το πανυγυρι.απλα μου βγηκε 4 gb το αρχειο θα το ανεβασω.εχει απιστευτα πιο καλους δρομους απο εκει πανω μητσο.η μια φορα κανε τη διαδρομη αμφικλεια -δελφοι να δεις και καλη ασφαλτο.και χωρις να σου πεταχτει μπαρμπα μητσος απο χωραφι....το χω και αυτο σε βιντεο. Τωρα χθες πηγα να γινω με ενα ταυρο σε εξοδο τυφλης αριστερης.ε οκ δεν εγινα.αυτα φιλε μου...