Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλημερα στα παιδια. Εχτες ειχε το προγραμμα να ανεβω στη Γκιωνα.Εξου και το κλασε μου το γκιωνη...
Αραζω Λειβαδεια για καφε....Μουφα η λειβαδεια....Εκατσα κατω απο ενα πλατανο σε ενα μαγαζακι και ακουγα μονο Αλμπανο Ρεκομπα διαλεκτο.Θετικο το εσπρεσακι και νερο 1,5€. Κανω 2-3 πατητα πρινσακια,και λεω κατσε να δω καιρο.Ελεγε συνεφα στη Αμφικλεια.... Φευγω μπας και προλαβω....Φτανω Αμφικλεια και να κατι μαυριλες ,και να κατι βροχες ο Googles. Oχι ρε φιλε λεω 2 στα 2 λουτσα...Αλλαζω πλανο και το κοβω για το κεντρο του κοσμου....
Για να δουμε....Παω να μπω... -Ε ψιτ Κυριος 12€ εισοδο. -Μα ειναι Κυριακη και ειμαι Ελληνοπουλο!!!! -Ε μα χεστηκα...πλερω... -Ε μα να σε δοκω ενα 6€ (μεσα στην ειρωνεια ημουν)
Τελικα μου τα πηραν τα 12€.Και να πω δεν ειμαι τσιγκουνης ρε παιδια αλλα οχι 12€ Κυριακη. Δηλαδη αμα πηγαινα μια εκδρομουλα τους γονεις μου (γιατι ειχε και τετοιο κοσμο) να ξεσκασουν τα γεροντια θελαμε 36€....
Η τελαιτεα φωτο κατα το μυθο λεει ο Διας αφησε σε αντιθετες κατευθηνσεις 2 χρυσαετους για να βρει το κεντρο του κοσμου.Αυτοι στο τελος συναντηθηκαν στους δελφους,οπου και ερηξε αυτη τη πετρα.
Παντως αυτος ο Διας και η Πυθια πινανε τα καλυτερα...
Στο φευγα συναντησα και 2 κροατες.Ο ενας εχει το απιστευτο ον-οφφ των 535 κιλων R1200 GS ADVENTURE kαι ο αλλος ενα ΚΤΜ 1290 adventure.Μιλησαμε με τα παιδια και απορησαν πως κανω τοσες εκδρομες με το σαπακι.Για τους εδειξα στο κινητο μου.Βασικα γελαγανε..... Ωραια τυπακια παντως.Μου εκανε εντυπωση ο εξοπλισμος που ειχαν στα μηχανακια...Μιλαμε τα παντα!!!!!!!!!!!!! Και αυτα που φοραγανε,κανανε οσο το σαπακι
Και πως μου κοβει εμενα,λεω να ανεβω χιονοδρομικο Παρνασσου.
Το χειροτερο βουνο που εχω ανεβει μακραν.Σπιτια ξενοδοχεια μαγαζια ελικοδρομεια σπα κοσμηματοπωλεια μπουρδελα.Σιχαθηκα...δε προκειτε να ξαναπαω με τιποτα.Κριμα γιατι τα ελατα του Παρνασσου ειχαν ενα ιδιαιτερο πρασσινο στα ματια μου.Στο χιονοδρομικο στα 1600μ κατι πεταμενα σιδερα κατι σκραπ....Ξενερωσα και το εκοψα για μια θεση Φτερολλακας που εχει στα 1800μ μπας και δω τιποτα....
Εκανα και μια σταση στη Χαιρωνεια να βγαλω τις μπλουζες.εκει ειχε 32 βαθμους και στο Φτερολακκο 18. Εκει του γ@μησε ολους ο Φιλλιπος Β΄ Το λιονταρι κοιταει καρφι Μεκαδονια
Και ο σαπιος at his best
Aυτα αλανια μου ... Αναμενω παρεα για Γκιωνα ....με ειπαν να εχω λιγο το νου μου μη παω μονος..... Εχει κα ποδαροδρομο για τη κορυφη Πυραμιδα στα 2500μ