Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
καλησπερα στα αλανια.... Παιδια χτες ειχε ον -0φφ αδα καργα. Μου ειπαν για τη Λιμνη Δάσιου στην ορεινη Κορινθια .Στη κορυφη τηζ Ζηριας απο πισω. Αλλα λεω σιγα μη παω απο το κανονικο δρομο. Οποτε το κοβω μεσω Νεμεας για Γκουρα και εκει στο φαρμακειο κανεις δεξια στο χωματοδρομο και παλι δεξια στο μονοπατι που αρχηζει.
Και ξεκιναμε
Απιστευτη ομιχλη στο 9 λεπτο θολωσε η καμερα....
Αφου με κοιταγανε οι κυνηγοι καλα καλα ,το μονοπατι σε ριχνει στο πισω μερος του χιονοδρομικου. Απλα καυλα ηταν...
Εκει με ειχε πιασει η μαλακια μου και δουλευα της γελαδες.Εβαζα μπρος σταματαγανε να τρωνε και με κοιτραζανε ακουνητες.Εσβυνα ξανα μασα...Ηλιθιο ζωο!!!
Ηπια και ενα καφεδακι στο σαλε και το κοβω γιατη Λιμνη.Κανενα 10 λεπτο σκαρτο ειναι απο το χιονοδρομικο. Απλα καταλαβα οτι θελει να πας πιο χειμωνα να εχει χιονακι...Αλλα αξιζε πολυ ηρεμια....
Και στο φευγα γιατι ειχε παει 5.30 και θα μετρωγανε οι λυκοι,μου λεει ενας κυνηγος αμα θες να βγεις τρικαλα παρε αυτο το μονοπατι μη κανεις το κυκλο.Και κανω τη μαλακια και παω.Μαγκες το βουνο το ξαναλεω θελει 2.>Πιανει μια ομιχλη στο 5 λεπτο να μη βλεπ[ω το χερι μου.Και κολαει το σαπακι σε 30 ποντους λασπη.Τα χρειστηκα λεμε αρχησε να νυχτωνει...Με 12.000 στροφες συμπλεκταριστο βγηκε....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ
Ποπο πάλι ξέφυγες χαχα!!!! Πάρε ένα offroad να γλυτώνεις τα τέλη ασφάλειες κλπ Απίστευτα τοπία πάντως!
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
Έριχνα το κουπονι χθες και σκεφτομουν... Ενα multistrada 1200 την εκδοση εντουρο που βγαζει απο περυσι.ενα honda cb1000r γιατι ειναι η τρελα μου.ενα suzuki jimmy με τρειλερ για το cr 500.και εα καβασακι τζετ-σκι για το καλοκαιρακι.αντε και ενα πανιγκαλε μπας και τον χωσω σε κανενα 21χρονο που γουσταρει μηχανακι....
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
προσεχε ρε σι σε τετοια εδαφη με χωματα και υγρασιες αν αυτος ειναι ο σκοπος σου κοιτα για αλλα λαστιχα η ακομα καλυτερα αλλο μηχανακι. θα ειναι παιχνιδακι τετοιες βολτες με το καταλληλο μοτο
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
ρε φλασκα απο κορυδαλλο που να πας πινδο....θα θες να το καψεις στην εθνικη ωπος ο αλεξ το κουλουρι. συμφωνω απολυτα με τον Αλεξ για ΚΤΜ.Και το 1090 που το αλλαξε σε παραπανω κυβικα και αλογα? δε με δικαωνει η γνωμη του 100ΗΡ +για να μη ξενερωσεις στο κοντυνο μελλον?
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Και γω με τα κουπόνια των συνταγών παλεύω, λες να κερδίσω...?
Αρη εσυ με αρνταν,στεντον και κανενα μπουμπλε μπας και το σωσεις
aris sr20ve Adv. gixxer
Γεννημα θρεμα στο κοσμοπολιτικο κορυδαλλο.ειχαμε ενα Γκάτζολο στο στρατο που τα ετρωγε με τις χουφτες.οσπου μια μερα εσπασε κολαδικο,και δεν το ξαναειδα ποτε...
aris sr20ve Adv. gixxer
Αχαχαχαχαχαχα... παρεξηγηση. Δεν τα ετρωγα, επαιζα... αχαχαχαχα κλαιω... ρε το μουμπλε μουμπλε το παιχνιδι, αυτο που πεταγε τις φουσκες... αχαχαχα. Και γω κορυδαλλο ειμαι ρε γεννημα θρεμα. Αμφιαλη το μαγαζι των δικων μου. Νομισα οτι ελεγες να πινει καποιος αρταν και να παιζει μουμπλε μουμπλε και λεω και γω τι λεει το παλληκαρι!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ρε Αρη να τρως μπουμπλε και να παιζεις μπουμπλε μπουμπλε ,μιλαμε ειναι αρρωστο.Θα νομιζεις οτι το τερματησες και θα εισαι στην 2.Μονοπ με double dragon παλευετε το σκηνικο. Οντως σουρεαλ!!!!!!
Μητσο τι μηχανακι να παρω ρε.δεν εχω μανταλακια να κρεμαστω λεμε. εχω ξεσκηστει στο κινο 6 νουμερα.Σημερα επαιξα 5 και κερδησα....... 0,50€
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Mαγκες το σαπακι χαλασε.ζητω......αυριο που εχω γενεθλιακια....εκει να γαμηθω για μια ακομη φορα.πηρε φωτια ο ανορθωτης.....εκανε μια τρυπα σα 2€. Πριν 20 μερες με κλεψανε διπωμα αδεια ταυτοτητα ασφαλεια 190€ κτλ χαρτια.και μου χει σκασει και ενφια. Και αρχηζω πρεζα μπουμπλε και ολα μαζι να παω να γαμηθω
terrorzone Full gixxer
Για πες τίποτα παραπάνω αν δεν βαριέσαι, εδώ ή με πμ. Πριν λίγες μέρες το πήρε φίλος, οπότε να έχουμε το νου μας... Οδηγικά πάντως που το πήρα, μου άρεσε.
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Γεια σου τερόρι με τις εκδρομάρες σου και τις ατυχίες σου, θα περάσουν δεν γαμιέται υγεία!!!
aris sr20ve Adv. gixxer